Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünün beklenen menüsü :)

Bulgur pilavı, 1 adet fırın patlıcan, az kıyma kavurma (mutfakta musakka çıkacakmış ama kızartma bende rica ettim 1 adet patlıcan fırına atıp iç harçtan ayıracak bana :) ),
fırın sebze üzerine belki sarımsaklı yoğurt,
1 vezir turp, 1 domates.

Yarın misafirlerim var yeni evlendirdiğimiz yeğenim gelecek. Ama sağlıklı bi şeyler yapacağım tabi ki :)))) mantarlı tavuk sote istiyor Canım ama marketi talan etmişler bulamadım :) fırın tavuk, fırın sebze, bulgur pilavı ve sütlü bi tatlı yapacağım mozaik pasta olabilir evdekiler çok seviyor. Bakalım böyle yırtacağım yarından :) yarın bir de masaj var sırtım çok ağrıyor.

CEYDOS canım geçen haftanın listesini öne çıkarsan bi baksak kim ne kadar vermişti, ne kilodaydı unutuyoruz :)

Neden be :) dans edelim işte müzik açıp :)
ay ne bileyim işte dans etmeyeli uzun zaman oldu gerçekten nehire söyleyeyim beraber ederiz belki
tamam canım öğle arası geçsin paylaşırım.

Yaa ben kaçırmışım kaptan yardımcılığını bıraktığını...teşekkürler
Kizlar selamlar
ben birakmadim yardimciligi, gelip okuyorum da yogunluktan yazamiyorum. ama daha cok gelmeye calisacagim
kizartma ve hamur isi yapmadigi surece anne yemekleri 1tabak yenilebilir bence. soyle hergun mutlaka salata da yapsin, boylece diger yemekleri cok kacirmazsin

plasticwoman canim bu haftanin daralma tablosunu guncellemistim ben ptesi gunu,
yarin bildirimlerden sonra yine ilk firsatta guncelleyecegim

CEYDOS plasticwoman eger gucunuz varsa ben yine jillian yapin derim, ben spor yapmanin arti getirecegini dusunmuyorum, kaslariniz artarsa arti gelirsiniz bence
hepsini yapayım nasıl olur ? pilateside yarın boş kalmak için bugün yapayım zaten takımım geziye gitti beni bıraktılar.

Hayirli gumler herkese
CEYDOS ben su ana kadar olan butun egzersizleri hesapladim
toplam puan 5000 oldu
birtek gecen yazdigim bel egzersizi ne ne puan vereyim bilemedim onu size biraktim yarin aksama kadar sure var degilmi ben biraz daha gayret edeyim pek fazla puanim olmamis ilk 3 e gireyim bari☺

harikasin

mifihafa
894​
1104​
2000​
0​
370​
4368​

hesaplanmamış puanın mı var acaba? bende çıkan sonuç 4368 .salı spor bildirimin yok görünmekte.

CEYDOS plasticwoman eger gucunuz varsa ben yine jillian yapin derim, ben spor yapmanin arti getirecegini dusunmuyorum, kaslariniz artarsa arti gelirsiniz bence

Sadece kas kazandığımız da değil kas çalışınca kaslar şişer bir süre o da artı çıkartır.

plasticwoman canim bu haftanin daralma tablosunu guncellemistim ben ptesi gunu,
yarin bildirimlerden sonra yine ilk firsatta guncelleyecegim

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…