Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin
Bende jillian e katilayim. Spor salonu genelde kalabalik olmuyor crossfit oldugu icin ama Yinede gitmeyi dusunmuyorum. Evde yapabildigim kadar artik eliptigim de var evde.

Ise gitmek icin hazirlanacagim. Felaket yagmur var, bisikleti alacaktim ama arabaya mecbur kaliyorum.

Yok canım geçmedim ama kutusu atılmış mecbur tamire vereceğim.

Leslie yapıyorum bende. Jillian a baktım ama bir sürü video var. Siz hangisini yapıyorsunuz.

Canım jillian kaldırmış başkaları yüklemiş benim PC de yüklü olmadı ben onu sana mail ile atarım akşam

Kızlar günaydın, ben spor üyeliğimi 1 aylığına dondurmayı planlıyorum çünkü çoğunluk hastane çalışanları var ve bulundukları hastanede virüs görülmüş kendileri anlattı dün. Onlar da taşıyabilir tedbirli olmak lazım. Evde yapacağım sporumu, dışarıda yürüyüş, sizinle jillian hadi 1 ay bitirelim şu jillianı :)

Benimkilerde 4 ve 1 yaşındalar. kızım bu aralar huysuz hastaliktan bazen kardesine bağırıyor yada vurup kaçıyor ikisini idare etmek.zor oluyor . Şimdide ateşlendi yatıyor bugünde erken yatamiycam
nasılsın ? akşam dinlenme şansı bulabildin mi? kızının ateşi düştü mü?

annenin tuzaklarına kapıp koyverme kendini ve kardeşinin tabi ki. annem her telefonda fırça çekiyor yeter artık bu kadar diyet öldüreceksin kendini diyerek oysa bütün suç aslında onun hepimiz biliyoruz. bebeyken bu kadar beslemeseydi bu böyle olmayacaktı. hımmmm ayrıca kimliklerimizi unutmayalım lütfen asla adam değiliz.bizler harbi işlerde yapsak hep kadınız bütün bu diyet işleri bittiğinde taş gibi kadınlar olacağız.

evet gitme bu aralar şu salgın önlensin. ne güzel evde aletinde var işte. jillian enfes ne kadar uzun zamandır kalçalarımda ağrı hissetmemiştim şimdi yüksek oranda kas ağrısı çekiyorum

Yok canım geçmedim ama kutusu atılmış mecbur tamire vereceğim.

ah ah ben iade ve garanti süreçleri dolmadan atmıyorum hiç. yakın olsak benim kutuyu verridim sana. çözüm olarak asena87 ile iletişim kursanız .sana kutusunu verse sende değişimden sonra geri iade etsen.
en doğrusu olur.çok ürkütücü ne olacak sonumuz belli değil. dün verdiğim artılara bakıyorum sadece ben yapmışım jillian kaçırdım mı yoksa?

off CEYDOS bu sabah dayanamayip tartildim hala ayni kilodaydim acaba reglim cok yaklasti ondan mi anlamadim. Bakalim cumaya ne olacak
mesajı kaçırmışım dizi izlerken yine. hayır vardır birşey vermiş olman gerekir bu beslenme ile .ama dur iki hafta benim bir bekleme sürecim oldu hatırlamayabilirsin hatta +200 getirdim. sonra bir bir düşmeye başladım. bu ilk hafta ondan olabilir.

Son düzenleme:
2 restoran kapandi burada issulizlikten, tech firmalari is gorusmelerine iptal ettim, 10 eyalet ohal yayinladi,ne yapacagiz bilmiyorum Deryam..
Burda da durum suanda cok benzer canim. Sokaklar bombas. Gun icinde trafik olan bolgelee simdi sinek avliyor.

Canim haftaya ve ondan sonraki haftaya burda okullar tatil. O yuzden evde elimden geleni yaparim ama dun 2 haftalik iptal icin mail attim firmaya. Gorumcemin evi orman yaninda buyuk ihtimalle kizimi alip birkac gun onu ziyarete hidecegiz. Yoksa sehirde insan kalmadi kimse disari cikmiyor. Cocugum cok SIkilir. Orda kuzeni de var benzer yasit.
kisacasi ben onunuzdrki kki hafta normal duzenimde olmayacagim. Tek hedefim su 2 hafta kilo almayay. Bugun insan kaynaklarina mail atacagim su iki hafta cocuk bakimi icin neler yapilacakmis diye.

Iyi fikir canim. Burda sosyal slanlar hel kapandi zaten

Çok emin degilim ya. Şişlik var sanki. Gecen cumaya göre eksiyim ama pazartesiye göre artidayim
kısırdan olabilir mi acaba? dikkat et oturmamış kilo hemen geri döner.bu yüzden diyetlerde hep koruma süreci var.
Gel canim bizimle jillian yap bugun ucuncu hhnunuz. Seviye 1 kolay zaten hemencevik yetisiver bize.
dün sen yapmış mıydın? listeye işaret koymamışım.geçmişe baktım orada da göremedim.
aslında felaketten güzel bir sonuç olacak orman yanı yaşamak için ideal.bir dönem bende oramna yanında yaşamıştım ne güzel yıllardı. kapımı açar yoncalarla karşılaşırdım.bol bol mangal yapın o zaman sorun kalmaz.dönüştede düşük kalorili olan seçeneği tercih et derim ben.

Ben atmadım da evdekiler atmış sanırım ama bi bakacağım akşam iyice. İade edince de karta para gönderecekler bilmem ne onu takip et o da yorucu geliyor şu an ay bilemedim ne yapayım.

Aynen öyle Canım saklanıyor çünkü ama 1 kişi de var dendi millet kafayı yedi hiçbir şey kalmadı.

Evet canım bende yaptım hatta puanı fazla yazmışım düzelttin :)

Iyi fikir canim. Burda sosyal slanlar hel kapandi zaten

Evet canım tedbir almak lazım, burada da öyle olurda söylemiyorlar

Kızlar kilo verdim çok net farkındayım ama regl gecikti olacak gibi de belirtileri başladı. Ödem olmasın diye bitki çaylarımı içiyorum. Dukan biramı hazırladım içeceğim. Malum yarın tartı, bugün jillian yapalım mı? Kasları şişirir mi sadece cardiomu yapsak? Kızlar ne diyorsunuz

duruyor olsun değişim yaparlar belki onu talep et.kartında belli bir miktarın üstü giren çıkan para haberleri kısmı işaretli olursa cep telefonuna mesaj geliyor şu kadar iade oldu diye takibe gerek kalmıyor.
senide + ladım.

çelişki yaşıyorum bende yapsam mı yapmasam mı diye. ipsiz ip atlama yapalım mı dersin bugün için ter ve nabız oranı yüksek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…