- 13 Temmuz 2008
- 346
- 1.286
- 638
- 44
Sağol gittik sorma o kadar az kilo almış ki söylemiyim boşver. Bu ay sonu aslında kontrol ama sağlık ocağına aşı için gittik ve kontroller tabi. Aylık kontrol olmuş oldu. Püf.
az önce de 2 hurma yedim reglime gün sayıyorum.yarın sabah kötü sürprizler görmek istemiomÇok iyi dostum
Üzme kendini erken gitmişsin kontrole kilo almış olması da iyi bi şi değilmiSağol gittik sorma o kadar az kilo almış ki söylemiyim boşver. Bu ay sonu aslında kontrol ama sağlık ocağına aşı için gittik ve kontroller tabi. Aylık kontrol olmuş oldu. Püf.
Yaaa çok tatlılarAyy cok tatlilar,masallah onlara
Bu da pek yakisikliymis, masallah :)Yaaa çok tatlılarbu da bizim oğlan..
satamam hediye ederim ben ticaret sıfır bende.Kara borsada sat gulum onlari :))
oy maşallah nazar değmesin kızıma alam mı oğlunu pek yakışıklı.Yaaa çok tatlılarbu da bizim oğlan..
Keşke..ama bizim oğlanın o işlerden haberi yok.çok erken kısırlaştırdık.öle yaşayıp gidiyosatamam hediye ederim ben ticaret sıfır bende.
oy maşallah nazar değmesin kızıma alam mı oğlunu pek yakışıklı.
sabah uyan lavaboya git. içeri gel otur 5 dk sonra kalk tartıl bak nasıl güzel sonuçlar gelecek.hiç stres olmaaz önce de 2 hurma yedim reglime gün sayıyorum.yarın sabah kötü sürprizler görmek istemiomcuma stresi sardı
en sonda tek takılan 4,5 yaşında kısır değil. diğer ikisi 8 aylık civarı henüz onlarda kısır değil.bu yaz oğluşum kısırlaştırılacak. kızlarıma hiç kıyamıyorum ya ben.Keşke..ama bizim oğlanın o işlerden haberi yok.çok erken kısırlaştırdık.öle yaşayıp gidiyo
Sabah gördüm eksilerisabah uyan lavaboya git. içeri gel otur 5 dk sonra kalk tartıl bak nasıl güzel sonuçlar gelecek.hiç stres olma
gerçekten rahat ol eksi gelecek senden haftan güzeldi çünküSabah gördüm eksileriiçim rahat aslında...ama yine de stres oluyo insan...
Bizim oğlanın bu akşam 7.yaşı dolduen sonda tek takılan 4,5 yaşında kısır değil. diğer ikisi 8 aylık civarı henüz onlarda kısır değil.bu yaz oğluşum kısırlaştırılacak. kızlarıma hiç kıyamıyorum ya ben.
Diyet olayına motive olmam uzun zaman sürdü ama saolsun çıtır kaptanımızgerçekten rahat ol eksi gelecek senden haftan güzeldi çünkü
ne bileyim işte kendime yapmayacağım birşey o yüzden içim rahat değil. tabi ürerlerse bu bana sıkıntı olur. sahiplendiremem.ben çabuk bağlanırım ve kopamam.Bizim oğlanın bu akşam 7.yaşı doldubiz sanırım 6 aylık ya da 8 aylıktı emin değilim ama yasal sürecinde kısırlaştırdık.tabi çok zor bir karar oldu ama hiç bize o durumla ilgili sıkıntı çıkarmadı.kendide halinden memnun gözüküo.tabi bazen düşünüo üzülüyoruz.
özge çok güzel motive ediyor. kendi gibi yazdıkları da pek tatlı oluyor.Diyet olayına motive olmam uzun zaman sürdü ama saolsun çıtır kaptanımızYawrukush benden umudunu kaybetmedi.sanırım artık bende düzenli beslenmeye ve kilo vermeye başladım
Size oyle geliyor, bizim ev ahalisine sorsan, bir kasik suda bogacaklar beni.özge çok güzel motive ediyor. kendi gibi yazdıkları da pek tatlı oluyor.
Cok mutluyum senin icin.Diyet olayına motive olmam uzun zaman sürdü ama saolsun çıtır kaptanımızYawrukush benden umudunu kaybetmedi.sanırım artık bende düzenli beslenmeye ve kilo vermeye başladım
Evet kesinlikle katılıyorum ama şunu da yazmadan geçemicem.sende çok tatlısın ve çok ilgilisin hepimizleözge çok güzel motive ediyor. kendi gibi yazdıkları da pek tatlı oluyor.
sağol canım böyle düşünmene çok sevindim. ben gerçekten bu takıma girdiğimden beri çok motive oldum. 2015 ten beri böyle seri kilo verdiğimi hatırlamıyorum. istiyorum ki hepimiz aynı amaçla bu yıl muvaffak olalım. bazen dalıp atladıklarım olabilir bana alınmasınlar lütfen malum bende bir anneyim üstüne 3 kedi sahibiyim haha birde eşim var malum çocuktan beterler. onlara laf anlatırken gözden kaçırıyorum bazı şeyleri.Evet kesinlikle katılıyorum ama şunu da yazmadan geçemicem.sende çok tatlısın ve çok ilgilisin hepimizle
Kirli camasirlar ortaya dokulmus :)))
Harikasiniz, bizim burada ohal ilan edildi Elifim, takima gelemez oldum, coronadan durumlar epey karisik..
Kizlarla layigiyla ilgilenemiyorum.
Senin ziyaretinde ne guzel olmus...
Cok guzel olmussun canim, jillian candir. :)
***Guzel arkadaslarim yarin aksam saat 21.30da musait olan arkadaslarimla , 6. takima gidip hep beraber, sohbet edelim :)DUYURU
Yarisma sonrasi , onlarinda bir halini hatrini soralim olur mu :)
Afiyet olsun canim, yine cok guzel birgun olmus :)
Dun yaptim canim jillian.
Artik salona da gidemiyorum o yuzden duzenli evde hic degilse hergun killian yapayim.
Bizim yasadigimiz sehrin giris cikislarinin kapanmasi soz konusu. Bakalim bi durum ne olacak. Kapanma ihtimali olursa gitmek istemem. Esimi burda yalniz birakip, anca beraber kanca beraber
O degil de ekonomiyi cok fena vuracak, hatta vurdu bile borsa yerlerde. Kucuk isletmeler de ifas basladi bile. Buyuk isyerlerinde ise alim Eylule kadar durduruldu. Isten cikartma da baslar yakinda. Bence 2008 krizine benzer olacak.
Hala bisey yemedim. Ac degilim. Bu bahane ile su orucu mu yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?