Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haklısın kaçamakların oldu, bu hafta onları yapmazsın , yeterki umutsuz olma.
yarın yapabilirsin bende bugün kıymamı aldım yarın akşam yapacağım nihayet.

Ayy daha jillian yapmadim. Hemen jillian yapmaya gidiyorum yan odaya

haklısın kaçamakların oldu, bu hafta onları yapmazsın , yeterki umutsuz olma.
yarın yapabilirsin bende bugün kıymamı aldım yarın akşam yapacağım nihayet.
Kiz kiyma yoktu soganli ketoda.10,15 cesit peynir vardi.☺
Hala mozzarella alamadim.
Yok umutsuz degilim vermis de olabilirim yarin bakalim.
Ben umutsuz olmam cunku gercekci biriyim.
Neyi yedigimin,yemem gerektiginin,eksigin fazlanin farkindayim hep yuzde yuz basarili olamasak da.
Şunu biliyorum en azindan.
Dusuk kalorili beslenince kilo veriliyor, 2×2=4
Tek cumle bu
Sen ne yaptin bu hafta kilo verecek misin bakalim.
Bu arada haftanin yarismasi bugun bitti degil mi ?

Iyi geceler Ben de uyumadan yemekleri I paylasayim
Sabah 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates bol yesillik 2 yumurta ekmek yok
Öğlen Yok
Aksam 6 da bol salata 1 dilim ekmek bir tabak tavuk sote ve bir kase yogurt
Ara 1 avuc kuru üzüm
10 bardak su 1 saat yuruyus 240 puan

Cok guzel olmus canim. Afiyet olsun. Yuruyus de super

Perşembe menüm
Kahvaltı 2haşlanmış yumurta peynir zeytin şekersiz çay 1gün kurusu 1ceviz bolca yeşillik

Ara ıspanak tart avuç içi kadar hamuru pizza hamuru gibi inceydi şekersiz çay

Akşam 1kase ezogelin çorbası 1porsiyon sebze yemeği (brokoli patates havuç karnıbahar koyma soğan)

3lt su
30dk yürüyüş

Aaaa ben bunu görmemiştim , çok teşekkür ederim canım :) bu gece sadece peynir zeytin ekmek yedim ,hafif tuttum . Dediğin gibi bir şekilde yola koyacagim bu işi . Liste dışı yarisarakta veririm sorun değil , takım kötü etkilenmesin istiyorum .
Kocan yaşadı
Jillian sayesinde önceki kilo verişimde yaşadım deneyim, kiloya göre baya iyiydim
Eki Görüntüle 2604126
güzel toparlanmissin canım . Jillian i da yapması zor ama sonucu güzelmiş gerçekten .
Feyzos arti misin canim?
Nasilsin?
Canim olur nasil istersen.
Liste disinda da kilo verirsin ben eminim ama bu gece duzenine adapte etmen gerek kendini..
Eve gidince tartilacağim canım , dün öğleden beri uyumadım hiç çok sisim sanırım.arti çıkacağım . Su icmeyede vakit bulamadım pek . Adapte olacağım geceye ,maydanozlu limonlu su felan getireceğim ise bundan sonra . Bir şekilde düzene oturacak . Gözlerimin altı simsiyah oldu uykusuzluktan , tipim kaydı , bu cirkinlikle hep bekar kalacagim artık şaka bir yana inşaallah sabit bari cikarimda takımı kötü etkilemem , sana da söz vermiştim tutamadım hiç yüzüm yok valla . Çok mahcubum .
off ya kotu olmus cnaim. Aynisini ben de dusunuyorum. Hele simdi burda OHAL ilan edildi, dikkat etmem daha da zor olacak. cumadan beri cok dikkat etmeme ragmen bu sabah yine hiic vermemistim bakalim yarin sabaha ne olur
burdada ona benzerbir şey oldu , okular felan tatil oldu . Çoğu memura da tatil oldu sanırım .ben sağlık calisaniyim , sağlık çalışanlarının da bütün izinleri iptal oldu diger memurların aksine . Allah yardımcımız olsun .inşaallah sabah güzel bir eksi çıkarsın canım ,mezun olacağım.demistin sanırım bu ayın sonunda :)

İyi geceler kizlar ,ne yediğimi unuttum dün ayyy menü yazmaya geldim,aklimda menü kalmamış :) birde bogazlarim ağrımaya basladi beni karantinaya almazlar inşaallah bir korkuda başladı şimdi , nobetteyim yine , burdan bulaştı ya . Ellerimi de en az 30 kere yıkıyorum nöbette yinede kacamadim gripten . normal basit griptir inşaallah . Başka ne diyecektim hepsi gitti aklimdan

Ya psikolojik veya normal grip.
Cunku Bende saglik calisaniyim. Aynen dun bogazim agridi iste :)) Eve gelince birsey yok.
Insan ister istemez etkileniyor.

Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…