hadi inşallah biliyordum geçici olduğunu..yarın sen turşu ben süt yani ben inşallah kilo sınırım var biliyorsun yiyelim ve içelim.500 gr garantide ama üstü var mı bilmiyorum.göbeğim verdin diyor. baskül aynı fikirde olacak mı bakalım.Yarın güzel bi eksi göreceğim sanırım çok mutlu oldum :) o kadar yedim içtim vermem diyordum ama gitmiş :)) dans edesim var :)) turşu yapmıştım açtım şimdi güzel olmuş yarın akşam olsa da turşu yesem :)
hadi inşallah biliyordum geçici olduğunu..yarın sen turşu ben süt yani ben inşallah kilo sınırım var biliyorsun yiyelim ve içelim.500 gr garantide ama üstü var mı bilmiyorum.göbeğim verdin diyor. baskül aynı fikirde olacak mı bakalım.
bende sıvıları diziyorum yanıma,su ödem çayı kahve elim hangisine giderse alıyorum bir yudum.Olur bence Canım sen birde dinlenip tartışıyorsun, kalkınca biraz Leslie yap aç karnına çıkar eksi bence. Turşu diğer günlerde yerim ya :)))) çok tuzlu değil kontrollü attım hızlı yiyelim dedim erimesin diye. Çok su içiyorum Zaten ödem olmaz herhalde :) yarın akşama kadar dayanmam lazım.
artı getireceğini düşünme bile en büyük hata olur. yapma bana böyle şeyler üzülüyorum sonra.senki ne kilolar vermişsin şimdi pes mi edeceksin.
Haklisin canim. Ne itirafcisi oldun? Merak ettim canim??Valla itirafçı oldum :)
Geçmiş olsun Canım umarım sizde sorun çıkmaz Türkiye’de o aşamaya doğru gidiyor. Bende salon üyeliğimi dondurdum, oğlanı okuldan aldım.
Kesinlikle Canım mucize
Ay çok iyi olur :)
Teşekkürler canım
En iyisini yapıyorsun Canım bende olsam aynısını yapardım zaten Türkiye’de güvenli değil her yer aynı sadece biz rahatız halk olarak yarın bi bakan çıkıp bakın bu coronalı su içtim bi şey olmuyor dese Şaşırmam
Tüm dünya aynı durumda borsa ile ilgileniyorum diplerde ama yapacak bi şey yok şu an dünya olarak aynı gemideyiz herkes birbirine destek olmalı.
Olabilir aslında Canım denemiş olursun
O kadar umutsuzum ki.artı getireceğini düşünme bile en büyük hata olur. yapma bana böyle şeyler üzülüyorum sonra.senki ne kilolar vermişsin şimdi pes mi edeceksin.
Haha. Az da olsa verirsin en kötüaz önce de 2 hurma yedim reglime gün sayıyorum.yarın sabah kötü sürprizler görmek istemiomcuma stresi sardı
Yok erken diil 29 gün mü ne, ay oldu. Sağol iyi de en az 500 gram şart hadi 400 olsun neyse sağlık olsun. Bi dahakine inşallahÜzme kendini erken gitmişsin kontrole kilo almış olması da iyi bi şi değilmi
Bende daha stoklama yok yarın alsam iyi olacak karaborsaya düşmeden daha fazlaEvet kolonya, el temizleme jeli, sabun, deterjan eve stoklayin gulum..
Cok hizli bir sekilde panik oluyor herkes ve tukeniyor bu urunler, biz burada bizzat yasadik.
Ben kara borsadan, pur aloe vera jeli ile, 1 kilo alkol alip, kendim yaptim el temizleme jelimi, her yerde tukenmis...
İnşallahYok erken diil 29 gün mü ne, ay oldu. Sağol iyi de en az 500 gram şart hadi 400 olsun neyse sağlık olsun. Bi dahakine inşallah
nedir bu umutsuzluk herkeste.neden veremeyeceğiz diye düşünüyorsunuz. lütfen odaklanın vereceğiniz kiloya her hafta gerçekten o kadar vereceksiniz.12.00: çorba,yogurt,ispanak
15.30; 4 catal yaş pasta
19.00: firinda karnabahar
Gun icinde ;1.5 lt su,1 neskafe,2 Turk kahvesi,2 cay
300 merdiven 90 puan
25 dk yuruyus 100 puan
50 mekik 150 puan
50 squat 150 puan
100 heel touches 300 puan
15 dk leslie 105 puan
60 Popo 180 puan
Toplam: 1075 puan
Tavsiye ederim,iyiydi.
Firinda karnabahar;karnabahar,az kiyma,yogurt,baharat,sogan,azicik un,yumurta,lor,kabartma tozu.
Bu hafta kilo verecegimi sanmiyorum.
Cunku hem bir iki kez agir yedim.
Hem de regl olamadim ama agrisi var.
bende sıvıları diziyorum yanıma,su ödem çayı kahve elim hangisine giderse alıyorum bir yudum.
Haklisin canim. Ne itirafcisi oldun? Merak ettim canim??
su içmeyi kestim bu gece kahve ve ödem çayı bitince erken yatayım diyorum.Aynı benim çalışma masam da ama ben çılgınlar gibi içiyorum :)
su içmeyi kestim bu gece kahve ve ödem çayı bitince erken yatayım diyorum.
erken yatalım sabah cici kilolarımızla kalkalım.Aslında bende yatsam fena olmaz
Umitsuzluk degil de şişim canim.nedir bu umutsuzluk herkeste.neden veremeyeceğiz diye düşünüyorsunuz. lütfen odaklanın vereceğiniz kiloya her hafta gerçekten o kadar vereceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?