- 26 Şubat 2020
- 63
- 189
- 8
- 44
Sagol canm inşallah 5 gibi bir doğa yürüyüşü planladık arkadaşla bakalım belki haftaya daha güzel sonuçlar gelir elimden geleni yapıyorumbir onceki bildirin 98.8mis, bak eksi gelmissin.
daha aktif olursan daha da guzel eksi gelicektir
canim ben yemek aralarini uzatinca cok kotu oluyorum aralikli yiyemiyorumdenedim birkac kez cok zorlaniyorum, asiri aclik ve sinir oluyor bende cekilmez biri oluyorum. ve bas donmesi adeta el titremesi filan oluyor, hic gelemiyorum uzun sureli acliga
disarda yuruyus hem cok keyiflidir hem de yurume bandina gore daha cok kalori yaktirirSagol canm inşallah 5 gibi bir doğa yürüyüşü planladık arkadaşla bakalım belki haftaya daha güzel sonuçlar gelir elimden geleni yapıyorum
canim insulin icin genelde ara ogunlerin kesilmesini oneriyorlar. hergun yavas yavas arayi acman lazim yemeklerinincanim ben yemek aralarini uzatinca cok kotu oluyorum aralikli yiyemiyorumdenedim birkac kez cok zorlaniyorum, asiri aclik ve sinir oluyor bende cekilmez biri oluyorum. ve bas donmesi adeta el titremesi filan oluyor, hic gelemiyorum uzun sureli acliga
sen zaten nasil dayaniyorsun ben bilemiyorum. harikasin, 9lara hicbirsey kalmadiBende aynıyım şu an bayılmak üzereyim ama kahve içince toparlıyor ve insülin için de başka çözüm bulamadım ben
2. derecede seker baslangici demisti cnaim doktor.canim insulin icin genelde ara ogunlerin kesilmesini oneriyorlar. hergun yavas yavas arayi acman lazim yemeklerinin
sende seker var mi? boyle titreme falan olmamasi lazim.
supersin canim. Biz bugun de gtmedik alisverise marketler asiri kalabalik ve raflar bos. Burda bol kepceden veren bir hint restaurani var ordan yemek soyledik bugune de yarina da yeter onlar, hem uygun lezzetli hem de asiri bol ellerievimi temizledim cillop olmadı ama yüzüne bakılır oldu.bir banyo kaldı onda da çamaşırlar yıkanıyor sigortaları attırmayayım bitsin öyle hallederim.
bol baharatlı yemekler harika. hımmm hepsini yemeyeceksin değil mi siparişinin.supersin canim. Biz bugun de gtmedik alisverise marketler asiri kalabalik ve raflar bos. Burda bol kepceden veren bir hint restaurani var ordan yemek soyledik bugune de yarina da yeter onlar, hem uygun lezzetli hem de asiri bol elleri. Pazara evdekilerlebirseyler pisiririz, umarim pazartesiye su market kalabaliklari biter.
yok canim bugun ve yarina hem oglen 1hem aksam icinbol baharatlı yemekler harika. hımmm hepsini yemeyeceksin değil mi siparişinin.
ekmekleri eşine ver sen sakın yemeyok canim bugun ve yarina hem oglen 1hem aksam icinhatta sabaha da ekmekler soyledigimizin daha ceyregini bile yemedim, gercekten cok buyuk porsiyonlari
kizim bayiliyor asil o ekmeklere :) bugun ve hrgun en az jillian bakalim ehrgune arti birseyler de ekleyecegim.ekmekleri eşine ver sen sakın yeme
turk cayi demeledim, normalde sadece haftasonunda eger evdeysem kahvaltida demliyorum. Hazir evdeyim biraz cay keyfi yapayimşişt kızlar rehavet mi çöktü herkes nerede ?
Ben de poset cay yaptim, ders calismam gerekiyor corona haberleri okuyorumturk cayi demeledim, normalde sadece haftasonunda eger evdeysem kahvaltida demliyorum. Hazir evdeyim biraz cay keyfi yapayim
ooo afiyet olsun bende tam doz değil yarım doz sütlü kahve içmeye karar verdim.eksik verdimse eksik içiyorum mecburenturk cayi demeledim, normalde sadece haftasonunda eger evdeysem kahvaltida demliyorum. Hazir evdeyim biraz cay keyfi yapayim
ya izlemeseydin keşke daha kötü oluyor insan öyle şeyleri izleyince.Ben de poset cay yaptim, ders calismam gerekiyor corona haberleri okuyorum
BBC'de Wuhan hakkinda bir program hazirlamislar, onun 10dk'lik tanitimini izledim cok kotu oldum
"Our World - Wuhan: Life Under Lockdown"
Ben bu hafta veremedimKizlar benim isim var, bir sureligine kaciyorum. herkese guzel bir gun dilerim
kizlar, daralma tablosunu gondermek icin sizin bildirimlerinizi bekliyorum @fmadBlancKahkul Z zeynebzeyneb Yawrukush isimsiz965 Kozmogirl17 @istanbula Gonulmeyvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?