Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende aynıyım şu an bayılmak üzereyim ama kahve içince toparlıyor ve insülin için de başka çözüm bulamadım ben

canim insulin icin genelde ara ogunlerin kesilmesini oneriyorlar. hergun yavas yavas arayi acman lazim yemeklerinin
sende seker var mi? boyle titreme falan olmamasi lazim.

evimi temizledim cillop olmadı ama yüzüne bakılır oldu.bir banyo kaldı onda da çamaşırlar yıkanıyor sigortaları attırmayayım bitsin öyle hallederim.
supersin canim. Biz bugun de gtmedik alisverise marketler asiri kalabalik ve raflar bos. Burda bol kepceden veren bir hint restaurani var ordan yemek soyledik bugune de yarina da yeter onlar, hem uygun lezzetli hem de asiri bol elleri . Pazara evdekilerlebirseyler pisiririz, umarim pazartesiye su market kalabaliklari biter.

bol baharatlı yemekler harika. hımmm hepsini yemeyeceksin değil mi siparişinin.

turk cayi demeledim, normalde sadece haftasonunda eger evdeysem kahvaltida demliyorum. Hazir evdeyim biraz cay keyfi yapayim
Ben de poset cay yaptim, ders calismam gerekiyor corona haberleri okuyorum
BBC'de Wuhan hakkinda bir program hazirlamislar, onun 10dk'lik tanitimini izledim cok kotu oldum
"Our World - Wuhan: Life Under Lockdown"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…