Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süpersin Canım S beden mayonun ayak sesleri bunlar :)

Merhaba kızlar
Geçen hafta 83
Bu hafta 82.1
Fark -900gr

70lere azkaldı çok mutluyum

Ay çok güzel darısı başıma :)

Selam kizlar bugunku kilom: 68.15
gecen hafta\; 67.65
fark\; 500gr
yuzde\; 0,73
Yawrukush izne cikmak istiyorum canim.

Canım gayet iyi üzgün emoji görünce bir daha okudum ama vermişsin işte neden üzülüp hemen gardını düşürüyorsun izne ayrılma Canım lütfen o kadar emek verdin hepsi heba olacak. İdealine yaklaştıkça böyle olur. Yediklerinin miktarlarını düşür, fazla Leslie yap Emin’im haftaya daha iyi olacak.

izne çıkarsan kilo alırsın. burası kontrol ediyor bizi.bu hafta daha dikkatli olursun daha düşük kalorili beslenirsin
ben kalmak isterim canim ama iki haftadir yine aliyorum, takimin benim yuzumden ceza almasini istemem. \yoksa izne cikmasi hiic istemem dogrusu

Çok açımmmmm ağlayacağım :))) akşam olsa da yemek yesem hep bu saatte yiyorum ya vücüt sinyal veriyor :) yemek ye diye ama akşam misafirlerim ile yiyeceğim.
masallah canim ne diyeyim. Benim vucut sinyal verince yiyorum hemen. \ama insulinim yine cok yuksek. Tam duzene giriyordum be sefer de su virus yuzunden heryer kapandi, ise bile gitmeyecegim 2 hafta duzenim alt ust oldu. Ama jilliana hergun devam. en azindan onu yapayim bari

vermedim canim 500gr almsim
2 gundur duzenim bozuldu hemen aldim.

Evde olmanın avantajını kullan Canım üzülme lütfen başarırsın Emin’im

vermedim canim 500gr almsim
2 gundur duzenim bozuldu hemen aldim.
Canım ödemdir o streste yaptın oda etkiler daha çok üzme kendini

Evde olmanın avantajını kullan Canım üzülme lütfen başarırsın Emin’im

Canım ödemdir o streste yaptın oda etkiler daha çok üzme kendini
bugundne itibaren evdeyim de enaz 2 kere spor yapacagim 1 sabah 1 aksam. biri kesin jillian olacak digeri de leslie olur, zumba filan olur. hatta belki acik havada kosar, yururum biraz. \dedigin gibi evde olmsnn avantajini kullanacagim canim

benim moralde yerlerde şimdi haber aldım spor salonum kapanmış belirsiz bir tarihe kadar.yönetim hazirandan beri kapatmaya çalışıyordu nihayet öyle olmadı böyle kapattılar.
burd acik olan kaldi mi emin degilim cok kotu yaaa
butun duzeni alt ust oluyor insanin.

5 kişi kullanıyoruz zaten onun dışında açılmıyor salon.temizlikte bizde başkası girsin istemiyoruz çünkü .hiç olmadı bu .
kotu olmus canim.
ama beraber jilliana baslamamiz super oldu. \kilo almis olsam bile hafif incelme farkediyorum vucudumda.
hic jilliani 30 gun yapmamistim bu ilk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…