evet allahtan o var diyorum.dün yapmadım bu gece mutlaka yapacağım ve sonra düzenli günlük.kotu olmus canim.
ama beraber jilliana baslamamiz super oldu. \kilo almis olsam bile hafif incelme farkediyorum vucudumda.
hic jilliani 30 gun yapmamistim bu ilk olacak
İnş ya Kıyafetlerimin içine sığamıyorum şuan en az 75 olmalıyımbu şekilde devam edersen haftaya uçundan görmen çok muhtemel hadi daha fazla su daha az karbonhidrat bu iş olacak
Yanlış yazmışımSlm kızlar hayırlı cumalar herşey karıştı bu ara spor salonu bile tatile girdi napıcaz bilmiyorum okullar öyle..
Sabah tartıldım ama resim çekemedimCEYDOS
Şimdi çeksem fazla çıkar kesin
88.5 çıktım
Motivasyonumda düştü
Fazla giremiyorum bu ara canm
bugundne itibaren evdeyim de enaz 2 kere spor yapacagim 1 sabah 1 aksam. biri kesin jillian olacak digeri de leslie olur, zumba filan olur. hatta belki acik havada kosar, yururum biraz. \dedigin gibi evde olmsnn avantajini kullanacagim canim
insulin var canim, cok yuksek
canim ben yemek aralarini uzatinca cok kotu oluyorum aralikli yiyemiyorumSüper olacak Canım bence hem stresten de uzak olursun biraz bu ara iyi olacak sana
Benimde var Canım o zaman if yap iyi geliyor insüline
motivasyonunu yükseltmeye çalış bu hafta. yükseltsen daha fazla olacak verdiğin.tebriklerYanlış yazmışım
98.5 olacak
vay doğumgünü beslenmesi sonuçları geldi.Kizlar gunaydin nasilsiniz? Umarim gununuz cok iyi geciyordur.
Harika eksiler gordum, herkesi cok tebrik ederim.
ben de tartildim bu sabah, ve bekledigim gibi arti geldim.
gecen hafta 66.2
bu hafta 67.8
yuzdeyi sonra hesaplayip listeye ekleyecegim xx
dogum haftasi olunca boyle oldumotivasyonunu yükseltmeye çalış bu hafta. yükseltsen daha fazla olacak verdiğin.tebrikler
vay doğumgünü beslenmesi sonuçları geldi.
merhaba canim, ne kadar gelip sohbete katilirsan o kadar motive oluyorsun. biz de sizin icin elimizden geldigince tablolar yarismalar yapip motivasyon etmeye calisiyoruz. ama senin aklina iyi bir motivasyon fikri de gelirse lutfen paylas bizimle. ama daha cok yeni geldin, hemen pes etme. gel bu hafta sohbete daha cok katilSlm kızlar hayırlı cumalar herşey karıştı bu ara spor salonu bile tatile girdi napıcaz bilmiyorum okullar öyle..
Sabah tartıldım ama resim çekemedimCEYDOS
Şimdi çeksem fazla çıkar kesin
88.5 çıktım
Motivasyonumda düştü
Fazla giremiyorum bu ara canm
Deryacim, benim icin ince davraniyorsun, once ben 65 goreyim diye degil miSelam kizlar bugunku kilom: 68.15
gecen hafta\; 67.65
fark\; 500gr
yuzde\; 0,73
@Yawrukush izne cikmak istiyorum canim.
keto çakması diyetim sağolsun çok işe yaradı gelin 1 hafta yumurta yiyin bakın nasıl 1 kilo gidiyor.Deryacim, benim icin ince davraniyorsun, once ben 65 goreyim diye degil mi
ama biz boyle yerimizde sayarkenCEYDOS gecti bizi
bence bir hafta daha kal listede, izne cikma. eger hergun jillian yapacaksan haftaya super eksi gelicek bence. disardan yemeklere devam mi?
oyle yapalim o zaman, hem hazirlamasi da kolay :)keto çakması diyetim sağolsun çok işe yaradı gelin 1 hafta yumurta yiyin bakın nasıl 1 kilo gidiyor.
azıcık evi cilalayıp döneceğim.oyle yapalim o zaman, hem hazirlamasi da kolay :)
canim esim rahatsizdi gecen haftalarda, eger oksuruk kuru oksuruk degilse, balgamliysa veya burun akintisi varsa o zaman normal grip oluyormus. Corona'da akinti yok, nefes darligi, kuru oksuruk ve ates en belirgin ozellikleri.İyi geceler kizlar ,ne yediğimi unuttum dün ayyy menü yazmaya geldim,aklimda menü kalmamış :) birde bogazlarim ağrımaya basladi beni karantinaya almazlar inşaallah bir korkuda başladı şimdi , nobetteyim yine , burdan bulaştı ya . Ellerimi de en az 30 kere yıkıyorum nöbette yinede kacamadim gripten . normal basit griptir inşaallah . Başka ne diyecektim hepsi gitti aklimdan
insallah canim, yok canim catering firmasi 2 gundur yemiyorum , onumuzdeki 2 hafta da olmayacak.Deryacim, benim icin ince davraniyorsun, once ben 65 goreyim diye degil mi
ama biz boyle yerimizde sayarkenCEYDOS gecti bizi
bence bir hafta daha kal listede, izne cikma. eger hergun jillian yapacaksan haftaya super eksi gelicek bence. disardan yemeklere devam mi?
virusten dolayi kapattilar mi yoksainsallah canim, yok canim catering firmasi 2 gundur yemiyorum , onumuzdeki 2 hafta da olmayacak.
ama jilliana devam.
bir onceki bildirin 98.8mis, bak eksi gelmissin.Yanlış yazmışım
98.5 olacak
cogu insan virusten dolayi calismiyor, simdilik 2 hafta mola ama \emin degilim devam edecekler mi, iki hafta sonra. Koty oldu 1 aylik pesin odemistim ama yapacak birsey yokvirusten dolayi kapattilar mi yoksa
sirket ok verdi mi 2hafta izne senin icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?