Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlk 3 e girmisim ya kendimi tebrik ediyorum. 1, ve 2. Olan arkadaslarimi da

Arrietty_ asena87 mifihafa tebrikler kizlar

5 kişi kullanıyoruz zaten onun dışında açılmıyor salon.temizlikte bizde başkası girsin istemiyoruz çünkü .hiç olmadı bu .
Her yer kapandı malesef eşimde kucuk bi salona gidip koşu yapıyordu 3 haftalığına kapanmış .
Bugun internette sıkıntı var bende spor yapamıyorum .
Öğleden beri temizlik yapıyorum daha isimde bitmedi yemek yapmam lazım ne yapsam diye.dusunuyorum

bu gece güzel bişeyler yap.sende ye yarın yine rutinine dönersin.makarna olmasın ama, pilavda ay dur patetes ve bulgurda

Selam millet nasilsiniz bugun kilo bildirimi yapamadim ama sabittim dun bugun birazdan tartilip bakicam tabi dogru olmicak ama karnim yok cunku olsun az cok tahmin yuruturum yine

Selam kizlar
Eve gelince direk banyoya attim kendimi. Elimi dezenfekte etmekden catladilar.

Sonra banyoyu temizledim. Ardindan aksam yemegi hazirladim. Evdekiler yiyor Bende oturdum az dinleneyim. Cocuklar ile ilgilenip onlar yatinca temizlik +eliptik yapilacak.
Gerci haftasonu da evdeyim. Belki sadece mutfagi ve kapi kollarini hallederim aksam.

Bu Hafta guzel vermisiz gibi gorunuyor.

fyzanur canim izne kesin ayrilmak istiyor musun?
Bana saat 20den once cevap yazman lazim, izne cikmak istiyor notu dusuyorum ama bu seneki 2. izin hakkin olacak ve baska izin hakkin kalmiyor?
Acil cevap vermelisin bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…