• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu biraz dukana mi benziyor kabizlik sorunu oluyor ondan endiseliyim yoksa yoksa yumurta yerim her turlu severim dusuneyim biraz. Bilgilendirdigin icin tesekkurler

Bilmiyorum ki dukan i tam. O yuzden cevap veremiyecegim.
Ben sorun yasamadim. 2 defa yaptim birincisi 3 gun ikinci de 5 gun.

DeryaOnDiet DeryaOnDiet saol canim

Simdilik 1. Ve 2. Gün var ama bu tarz ile devam ederler herhal
Video guzel ama ben mesela 20-30 dakikalik videoyh tercih ediyorum izledken. Yazayim videonun altina. Kronometreli 30 dakikalik crossfit videosu ceksinler. Ben onlari izliyorum genelde hem motive edici oluyor konusmalari jillian gibi.

Youtube linki paylasmak yasak mi?
Yani orda yaptigimiz seyler tabi agirlik olmayinca hafif kaciyor
yok yasak değil paylaşılabiliyor.
Sabah fena gecmedi sanki. 2 yumurtadan sodiski yumurta yapip yedim biraz da donates. Sonra 1 fincan cay, 1 fincan sutlu kahve. Dun jillian yaptim hergunku gibi ve 30 dakika tum vucut calistirma (yerinde kisma, squat, plank vs..).
Sen dunnyaptin ki jillian canim? Unutma hergun yapiyoruz.
güzel olmuş sabah menün, ama süt içmemek lazım. onu ödül olarak yapıyorum ben haftada 1 gün süt diyeti gümletiyor.hayırrrr dün yapmadım ben spor sadece adımlarım var.
Jillians devam canim, sarkmaz merak etme :KK66: tas gibi hatunsun masallah
canım ya sen öyle görmek istiyorsun. daha çok ponza taşı gibiyim.
Dunku menum
09:00- 2 yumurradan mantarli omlet, biraz taze sebze
Ara: 2 fincan az sutlu kahve
14:00- ceyrek porsiyon kuzu biryani (etli pilav), 1 kase yogurt, 1 kase salata, yarim hint ekmegi
17:00- yarim kase tavuklu corba, biraz salata, 1 tane hont ekmegi (gozleme gibi)

su: 2,5 lt
Spor: jillian level 1
30 dakika tum vucut calismasi (yerinde koa, bokser losudu, squat, plank..)
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS
sporların harika ama 14:00 menün biraz fazla olmuş
Bu biraz dukana mi benziyor kabizlik sorunu oluyor ondan endiseliyim yoksa yoksa yumurta yerim her turlu severim dusuneyim biraz. Bilgilendirdigin icin tesekkurler
çok düşünme bak az önce eşimi ikna ettim.eh nehirde evde biz ailece bu hafta yumurta yiyoruz. (sonuçları yerlerde çıktı ölçümde.)
_20200314_140400.JPG
DeryaOnDiet DeryaOnDiet saol canim

Simdilik 1. Ve 2. Gün var ama bu tarz ile devam ederler herhal
çok iyi o zaman crossfit olarak hesaplayacaksın.
Bilmiyorum ki dukan i tam. O yuzden cevap veremiyecegim.
Ben sorun yasamadim. 2 defa yaptim birincisi 3 gun ikinci de 5 gun.
bende sorun yaşamıyorum.ödem çayı ve 3 lt su içince sıkıntı kalmıyor.

günaydın canım nasılsın? kapattın mı eve kendini. nasıl yapacağız hala kestiremedim alışveriş vs işler için çıkmak zorundayız. en azından ben nikotin için çıkmalıyım sanal marketlerde satışı yok

benimde güzel uykum eşim sayesinde delindi .acıkmışlar. herkese ayrı bişeyler hazırladım.
bakımı ben geçen hafta hallettim.bu hafta üstünden geçerim.derin bir cilt temizliği şart ama banada

Cilt bakımlarını bende kendim yapıyorum ama bi ay sonra bi hydrafacial yaptıracağım iyi geliyor. Bu tam bakım yani kişisel bakım gibi oldu :) pedikür, ayak bakımı, ağda falan hallettim.

pazartesi tartılma sen salı tartıl 107 göreceksin baskülde cuma günü 106 lar gelecek kehanette bulundum ben diledim olsun.

Ay hadi inşallah ya ağzın bal yesin, zaten çıksın ondan sonra bana hep kehanette bulun diyeceğim :) Pazartesi zaten 36 saatlik oruçtayım.muhtemelen eve erken gelip yatarım.

Cilt bakımlarını bende kendim yapıyorum ama bi ay sonra bi hydrafacial yaptıracağım iyi geliyor. Bu tam bakım yani kişisel bakım gibi oldu :) pedikür, ayak bakımı, ağda falan hallettim.

Ay hadi inşallah ya ağzın bal yesin, zaten çıksın ondan sonra bana hep kehanette bulun diyeceğim :) Pazartesi zaten 36 saatlik oruçtayım.muhtemelen eve erken gelip yatarım.
hydra mükemmel ben memnundum ama yaz dönemnden beri bir gidip yaptıramadım. 65 kiloda ödül olarak yaptırayım kendime.
acaip enerji odaklanması yaptım sana gerçekten bu hafta işe yarasın bu kadar düşünmem.

yok yasak değil paylaşılabiliyor.
güzel olmuş sabah menün, ama süt içmemek lazım. onu ödül olarak yapıyorum ben haftada 1 gün süt diyeti gümletiyor.hayırrrr dün yapmadım ben spor sadece adımlarım var.
canım ya sen öyle görmek istiyorsun. daha çok ponza taşı gibiyim.
sporların harika ama 14:00 menün biraz fazla olmuş
çok düşünme bak az önce eşimi ikna ettim.eh nehirde evde biz ailece bu hafta yumurta yiyoruz. (sonuçları yerlerde çıktı ölçümde.)
Eki Görüntüle 2604955

çok iyi o zaman crossfit olarak hesaplayacaksın.

bende sorun yaşamıyorum.ödem çayı ve 3 lt su içince sıkıntı kalmıyor.
Oylesin canim masallah.
Olcumletimi aldim 2017ye nazaran cok incelme var ama umarim jillian bitiminde de incelme olur.

Merhaba herkese, ay bu takım olayı çok tatlıymış ilk defa bu kadar samimi bir ortamın içine girdim kk de. Mesajlarınızı okuyorum herkes çok samimi, içten. Bu düşüncelerimi yazmadan edemedim. :)
Saat 12.00 sütlü kahve (300 ml süt)+2 hurma
Saat 13.00 kırmızı lahanalı 1 kase ev yoğurdu
Saat 15.30 filtre kahve
Saat 20.00 1 tabak sarma+ yarım lahmacun
1.5 lt su
@Yawrukush

stitch stitch
CEYDOS CEYDOS
canımsın tabiki burada aile gibi oluyoruz.her zaman kan bağı gerekmiyor ortak dertlerde insanı aile konumuna yükseltiyor.ne kadar çok buraya girersen sıkıntılarını mutluluklarını paylaşırsan o kadar hafifliyorsun mecazi ve gerçek anlamda.
sabah okey
öğlen okey
ara okey
akşam olmamış sarma yada lahmacun seçecektin. su da az olmuş.
Ceydos ne eli masalisin, ben de aksam guzel (gerci sarma+yogurt veya lahmacun+salata+yogurt daha guzel olurdu)gun icinde cok az olmamis mi diyecektim 🤦‍♀️😄
Tesekkur ederiz yorumlarin icin peri 🥰

Ceydos ne eli masalisin, ben de aksam guzel (gerci sarma+yogurt veya lahmacun+salata+yogurt daha guzel olurdu)gun icinde cok az olmamis mi diyecektim 🤦‍♀️😄
Tesekkur ederiz yorumlarin icin peri 🥰
ne yapayım ama ya kilo veremezlerse hevesleri kaçar diye sıkıyorum azıcık. periannem anne yemekleri yiyor ve diyet çok gizli yürüyor. hepsini birden reddedemez ama seçenekleri değerlendirmeli.
sen neler yedin anlat bakayım bana, fazlaysa süpürgeme atlarım hemen:KK55:

hydra mükemmel ben memnundum ama yaz dönemnden beri bir gidip yaptıramadım. 65 kiloda ödül olarak yaptırayım kendime.
acaip enerji odaklanması yaptım sana gerçekten bu hafta işe yarasın bu kadar düşünmem.

Paket vardı geçen gün almadım keşke alsaydım. Yaz ödülü verelim kendimize bende 98 olunca ödül vereyim.
“9” düşerkende yap Canım :)

Paket vardı geçen gün almadım keşke alsaydım. Yaz ödülü verelim kendimize bende 98 olunca ödül vereyim.
“9” düşerkende yap Canım :)
ben çok ödüllendiririm kendimi. bu sefer hedef büyük ödül olsun sen 90 ben 60 düştüğümüzde masaj ve cilt bakımı ısmarlayalım kendimize.
geçen yıl mart ayı hedefim 68 di. inersem afro kıvırcık yaptıracağım dedim 68 i ucundan gördüm.hemen ankaraya biletlerimi aldım afro kıvırcık yaptırdım kendime.

günaydın canım nasılsın? kapattın mı eve kendini. nasıl yapacağız hala kestiremedim alışveriş vs işler için çıkmak zorundayız. en azından ben nikotin için çıkmalıyım sanal marketlerde satışı yok

benimde güzel uykum eşim sayesinde delindi .acıkmışlar. herkese ayrı bişeyler hazırladım.
bakımı ben geçen hafta hallettim.bu hafta üstünden geçerim.derin bir cilt temizliği şart ama banada
Valla bugun itibariyle kapattim kendimi aylik alisveris yapiyorum zaten 1 ay cok zorunlu olmadikca markete ihtiyac duymam da esim ise gidiyor iste aksam adama kapiyi acar acmaz banyonun yolunu gosterdim inan hosgeldin bile demedim girdi yikandi vikti ondan sonra cocuklarla gorusturdum hosbes yaptim pesine yemegini verdim hemen sicak bi bitki cayi icirdim isyerindede sik sık ellerini yıkıyormus dezenfektaninida kullaniyormus umarim uzak durur bizden pis virus kimseyide kabul etmicem eve insallah uzak tutariz kendimizden

ben çok ödüllendiririm kendimi. bu sefer hedef büyük ödül olsun sen 90 ben 60 düştüğümüzde masaj ve cilt bakımı ısmarlayalım kendimize.
geçen yıl mart ayı hedefim 68 di. inersem afro kıvırcık yaptıracağım dedim 68 i ucundan gördüm.hemen ankaraya biletlerimi aldım afro kıvırcık yaptırdım kendime.
Bende 62 ye inince odullendiricem kendimi suanda 10 11 kilom var hedeffe tabiii

Valla bugun itibariyle kapattim kendimi aylik alisveris yapiyorum zaten 1 ay cok zorunlu olmadikca markete ihtiyac duymam da esim ise gidiyor iste aksam adama kapiyi acar acmaz banyonun yolunu gosterdim inan hosgeldin bile demedim girdi yikandi vikti ondan sonra cocuklarla gorusturdum hosbes yaptim pesine yemegini verdim hemen sicak bi bitki cayi icirdim isyerindede sik sık ellerini yıkıyormus dezenfektaninida kullaniyormus umarim uzak durur bizden pis virus kimseyide kabul etmicem eve insallah uzak tutariz kendimizden
15 dakikada bir su için mutlak özellikle eşin içsin rivayet boğaza gelen virüs sıvı yoluyla mideye gidiyormuş orada da yaşayamıyormuş. özellikle uyarılar geldi arkadaşlarımdan. sizde dikkat edin. bende sanal markete karar kıldım.dediğim gibi nikotin için çıakrım onuda en yakından halledip dönerim. yoksa evdeyim çıkmayacağım gitmeyeceğim kimseye, kimsede gelmesin.

15 dakikada bir su için mutlak özellikle eşin içsin rivayet boğaza gelen virüs sıvı yoluyla mideye gidiyormuş orada da yaşayamıyormuş. özellikle uyarılar geldi arkadaşlarımdan. sizde dikkat edin. bende sanal markete karar kıldım.dediğim gibi nikotin için çıakrım onuda en yakından halledip dönerim. yoksa evdeyim çıkmayacağım gitmeyeceğim kimseye, kimsede gelmesin.
Dun gunum vardi kayinvalidemde aile gunu hadi gittim ozellikle dedimki bana kirilmasinlar diye esim dedi ki cocuklari kimse opmesin kimse kizmasin darilmasin dedim ama opmegin su cocuklari dedim ben sanki onlara solememisim gibi ayni tas ayni hamam bu insanlar durumun farkinda degil sonrada bisey olunca ah vah ediyorlar eltim hasta oglu hasta kaynanam tutmus zorla cagirmis kafalari kalkmiyor ama okadar sinir oldum ki

Back
X