• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
peynir
zeytin

ara : 1 kocaman muz
kuruyemişin içinden 4 leblebi

akşam : pırasa
1dilim ekmek
yoğurt
salata

su : 1 litre anca ( şunu artıramadım gitti )

spor : koşu parkurunda 90 dakika tempolu yürüyüş = 360 puan
30 dk parktaki aletlerle çalışma = 30 puan

spor puanım = 390 puan

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
güzel olmuş ancak su cidden çok az 2 lt den az içersen kilo veremezsin. aletler dediğin şu twist vs. gibi olanlar mı?
😁 pardon canim ya. Hizli yazinca ortaya karisik birsey cikmis 😜
çok güldüm

güzel olmuş ancak su cidden çok az 2 lt den az içersen kilo veremezsin. aletler dediğin şu twist vs. gibi olanlar mı?
çok güldüm
ahh ahh artiramadim.gitti . Aletler şunlar canım .
IMG-20200314-WA0164.webp

bugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
peynir
zeytin

ara : 1 kocaman muz
kuruyemişin içinden 4 leblebi

akşam : pırasa
1dilim ekmek
yoğurt
salata

su : 1 litre anca ( şunu artıramadım gitti )

spor : koşu parkurunda 90 dakika tempolu yürüyüş = 360 puan
30 dk parktaki aletlerle çalışma = 30 puan

spor puanım = 390 puan

Ekmek fazla olmus sanki.
Suyun icine limon dilimlenip icmeyi dene derim.

Onun disinda menu guzel

fyzanur fyzanur selam.
Ben de su icmem pek,aklima da gelmez.
1 aydir surekli kocaman bir bardaga limon karanfil tarcin bazen hibiskus,kati zencefil ekleyip iciyorum.
Hepsini ayni anda koymuyorum ama renklendirince icecek gibi icebildigimi farkettim.
Bir de mutfaga ve salona gecerken o siseyi veya bardagi kendimle tasimaya basladim😊
He bunlara ragmen 3 lt icmiyorum ancak 1.5 veya 2 lt.
Ama benim icin cok harika bir sey.
Su aralar cildime dert etmeye baslamisken niye bugune kadar hic su icmemisim cok uzuluyorum.

Iyi aksamlar herkese bende de kondisyon bisikleti var ama mini olanlar Dan bugun 1 saat onu kullandim. Normalde bisiklet çok kalori yaktiriyor ama bu basit bisey, kalori yaktiran bir spor sayilmaz herhalde. Siz ne dersiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20200314-203021.webp
    Screenshot_20200314-203021.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 25
fyzanur fyzanur selam.
Ben de su icmem pek,aklima da gelmez.
1 aydir surekli kocaman bir bardaga limon karanfil tarcin bazen hibiskus,kati zencefil ekleyip iciyorum.
Hepsini ayni anda koymuyorum ama renklendirince icecek gibi icebildigimi farkettim.
Bir de mutfaga ve salona gecerken o siseyi veya bardagi kendimle tasimaya basladim😊
He bunlara ragmen 3 lt icmiyorum ancak 1.5 veya 2 lt.
Ama benim icin cok harika bir sey.
Su aralar cildime dert etmeye baslamisken niye bugune kadar hic su icmemisim cok uzuluyorum.

aleyküm selam :) bunu dün de bir arkadaş tavsiye etti , ben de işe götürebileceğim sağlıklı su şişesi arayışına girdim . aynen deneyeceğim canım :) arkadaş içine 1 çay kaşığı balda atıyormuş ama kalori açısından ondan pek emin olamadım .

Iyi aksamlar herkese bende de kondisyon bisikleti var ama mini olanlar Dan bugun 1 saat onu kullandim. Normalde bisiklet çok kalori yaktiriyor ama bu basit bisey, kalori yaktiran bir spor sayilmaz herhalde. Siz ne dersiniz?
ahahh çok sevimli :) bence basen , kalça yağları için güzel bir alet gibi

ben çok ödüllendiririm kendimi. bu sefer hedef büyük ödül olsun sen 90 ben 60 düştüğümüzde masaj ve cilt bakımı ısmarlayalım kendimize.
geçen yıl mart ayı hedefim 68 di. inersem afro kıvırcık yaptıracağım dedim 68 i ucundan gördüm.hemen ankaraya biletlerimi aldım afro kıvırcık yaptırdım kendime.

Sen beni anlatmışsın :) bende aynıyım :) kendime pembe afro saç ödülü verdim bende :) ondan önce kaş yaptırdım, belli kg indim spor salonu ödülü verdim :) cilt bakımı olur masaj zaten paketim var her ay gidiyorum, aylık kg hedefi ile giderim olmadı.

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor, gununuz nasil gecti?

Evde kalmayı özlemişim :) sabah bi pedikür, ağda, ayak bakımı işlerim için çıktım. Şimdi el ojelerimi değiştirdim, yatak odasını temizleyeceğim, dolabı dökerim belki sonra spor yapacağım ve günümü sonlandıracağım artık :)

ahh ahh artiramadim.gitti . Aletler şunlar canım .Eki Görüntüle 2605089
3 puandan hesapladım yavrucum bunları çok adaletsiz oluyor 1 puan.
Aslinda sabah yumurta ve peynir yedim ama dalginligima gelip domates ve rocca da yedim.

Oyle olunca obur Ogunleri de bari normal besleneyim dedim.
yarın düzgün başla o zaman. bu hafta kırıp geçirelim ortalığı
sayılmaz olur mu bende bugün bunlara baktım ama komplike olsun istiyorum ben of beğendiğim dün gece1300 tl idi bugün 1990 a çıkmış
Sen beni anlatmışsın :) bende aynıyım :) kendime pembe afro saç ödülü verdim bende :) ondan önce kaş yaptırdım, belli kg indim spor salonu ödülü verdim :) cilt bakımı olur masaj zaten paketim var her ay gidiyorum, aylık kg hedefi ile giderim olmadı.
ciddi misin? ne kadar dayandın peki ben 15 gün zor tuttum. kaşa hiç girmedim yeterince var zaten. ama düzenli geçen yaz her 3 kg da hydra yaptırıyordum.

Öğlen: kavurmalı yumurta, 1-2 acı (Şili) biberi, salatalık, turp, 3-5 dilim sucuk

Akşam: bulgur pilavı, 1 tavuk Baget fırın, yoğurtlu kereviz salatası, acı biber

Spor:
Ev temizliği var ama onu saymayacağım :)
Jillian- 200 puan
Pilates- 280 puan
Toplam: 480 puan

3 lt su
Filtre kahve

sayılmaz olur mu bende bugün bunlara baktım ama komplike olsun istiyorum ben of beğendiğim dün gece1300 tl idi bugün 1990 a çıkmış
ciddi misin? ne kadar dayandın peki ben 15 gün zor tuttum. kaşa hiç girmedim yeterince var zaten. ama düzenli geçen yaz her 3 kg da hydra yaptırıyordum.

Acıması vs pek sorun değil ama saç dipleri kokmaya başlıyor o beni çok rahatsız ediyor. 1 hafta kullandım, hatta tam 1 hafta bile olmayabilir :) kaşım benimde epey var ama araları düzenledim şeklini değiştirdim o nedenle yaptırdım.

Sana attım Canım resimlerimi özelden :)

Oyle mi çok sevindim Ben de O zaman her gun bundan yapayim. Ama bu yetmez herhalde evde birseyler daha ekleyeyim diyorum. Belki yarindan sonra Leslie 3 nil baslarim.

Öğlen: kavurmalı yumurta, 1-2 acı (Şili) biberi, salatalık, turp, 3-5 dilim sucuk

Akşam: bulgur pilavı, 1 tavuk Baget fırın, yoğurtlu kereviz salatası, acı biber

Spor:
Ev temizliği var ama onu saymayacağım :)
Jillian- 200 puan
Pilates- 280 puan
Toplam: 480 puan

3 lt su
Filtre kahve

neden bugün menün çok geldi bilmiyorum bulgurdan sanırım. ama güzel olmuş. jilliana 250 net puan verdim. 530 puanın var.

neden bugün menün çok geldi bilmiyorum bulgurdan sanırım. ama güzel olmuş. jilliana 250 net puan verdim. 530 puanın var.

Alıştınız tek öğünüme tabi :) Pazartesi beslenme listem bomboş olacak :) bulgur çok tok tutuyor yemek yerine tercih ediyorum böyle zamanlarda mesela tavuk 2 adetti yemedim Bulguru yemek için çünkü tok tutuyor

Back
X