• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dun gunum vardi kayinvalidemde aile gunu hadi gittim ozellikle dedimki bana kirilmasinlar diye esim dedi ki cocuklari kimse opmesin kimse kizmasin darilmasin dedim ama opmegin su cocuklari dedim ben sanki onlara solememisim gibi ayni tas ayni hamam bu insanlar durumun farkinda degil sonrada bisey olunca ah vah ediyorlar eltim hasta oglu hasta kaynanam tutmus zorla cagirmis kafalari kalkmiyor ama okadar sinir oldum ki
çok tuhaf bir milletiz. şu italya videosunu izledim ben kıbrıslı bir çocuk paylaşmış. italyanlar aynı bize benziyor ülkemizde böyle olacak diyor. onlarda baştan umursamadı şimdi önüne geçemiyorlar diyor. haklı italyanların huyu suyu yaşam tarzları aynı biz.çocukken en yakın arkadaşım italyandı oradan biliyorum. sonumuzu hayra yoralım ama insanlarımızın acilen sokaklardan çekilmesi lazım. yav en yakınım annem çıkma gezme diyorum bir arıyorum fink fink çarşıda sokakta yahu kadın otur evinde ama olmaz havalanamıyor.

çok tuhaf bir milletiz. şu italya videosunu izledim ben kıbrıslı bir çocuk paylaşmış. italyanlar aynı bize benziyor ülkemizde böyle olacak diyor. onlarda baştan umursamadı şimdi önüne geçemiyorlar diyor. haklı italyanların huyu suyu yaşam tarzları aynı biz.çocukken en yakın arkadaşım italyandı oradan biliyorum. sonumuzu hayra yoralım ama insanlarımızın acilen sokaklardan çekilmesi lazım. yav en yakınım annem çıkma gezme diyorum bir arıyorum fink fink çarşıda sokakta yahu kadın otur evinde ama olmaz havalanamıyor.
Benkm annemde bugun pazara gitti mecburen gitti alisveris yapicakmis ole diyor maskeni eldivenini tak dedim valla insanlar durumun ciddiyetini gercekten vurgulayamiyorlar ya o 5 hasta eminim 2 gun icinde 25 e yukselcek

çok istediğin ama ne gerek var zaten kilom var dediğin bişey olsun. zaten ben not alacağım sırası gelene ödülünü hatırlatacağım.
Ooo ozaman disinim belki şık bi kıyafet olabilir aaaa uzun zamandir guzel bi gecelik giyemiyorum mesala kilolarimdan dolayi hem kendimi hem esimi odullendirebilirim aahhahahahah

Benkm annemde bugun pazara gitti mecburen gitti alisveris yapicakmis ole diyor maskeni eldivenini tak dedim valla insanlar durumun ciddiyetini gercekten vurgulayamiyorlar ya o 5 hasta eminim 2 gun icinde 25 e yukselcek
yahaha anneler benim memlekette pazar kurulmuyormuş.hatunum gitmiş bakmış aaa pazar yok. olmayınca arkadaş bulmuş dün gene gezmiş. yaşlılar komik oluyor.
Ooo ozaman disinim belki şık bi kıyafet olabilir aaaa uzun zamandir guzel bi gecelik giyemiyorum mesala kilolarimdan dolayi hem kendimi hem esimi odullendirebilirim aahhahahahah
tamamdır dantelli saten gecelik hayal ettim sende mavi yakışır sana sözde ödül senin ben kriter koyuyorum :KK48:

Burda da 1 oldu, 5 oldu, 18 oldu derken 10 günde 800 e cikti.
Hic onlem almadilar basta. Italyaya gitmekde sorun yok dediler. Simdide tutustular. Sinirlar kapatildi. Ucak, gemi, tren ne varsa. Zaten okul is yerler de kapali.

Corona konusu uzar gider.

Manyak gibi temizlik yapmakdan daralip bisiklet surmeye ciktim. Havada gunesli, ozlemisim gunesi. 1 saat surdum 15,5 km.

Hic onlem almadilar basta. Italyaya gitmekde sorun yok dediler. Simdide tutustular. Sinirlar kapatildi. Ucak, gemi, tren ne varsa. Zaten okul is yerler de kapali.

Manyak gibi temizlik yapmakdan daralip bisiklet surmeye ciktim. Havada gunesli, ozlemisim gunesi. 1 saat surdum 15,5 km.
2019 yılını beğenmiyordum 2020 daha pis geldi.
bizde de sayı belirtilen rakamdan fazladır. 5 kişi için tatil yapmazlar sanmıyorum.
bisikletim yok çok üzülüyorum bu duruma ben. olsa hep gezerdim. çok güzel zaman geçirmişsin. bol kalori yakmışsındır.

Super yapmissin canim. Iyi olmus bisiklet

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor, gununuz nasil gecti?
Selam canim. Gunduz sporumu yaptim. 1,5 saate yani 18 gibi yeme isini bitirecegim. 29:30 gibi gilan yonr bur posta spor dus uyku belki araya utu siKISTIririm. Sen nasilsin canim?

Ben bir sy bekleyecegim ikinvi olcumbickn. Sen masallah iyi veriyorsun belki bur ayda da olur fark
anlamayan arkadaşlarımız için tercüme ediyorum.
''ben bir süre bekleyeceğim ikinci ölçüm için. sen maşallah iyi veriyorsun belki bir ayda da olur fark'' kız öldürdün beni tercüme edene kadar göbekim eridi :KK48: versemde belim hep kalın benim orası incelse çok daha iyi olacak.
iyiyiz biz asıl sen nasılsın?sizin ora daha sıkıntılı.

Selam kaptan
Yumurta orucu plani tutmadi onun disinda guzel gecti.
Simdi 2.defa cocuklari disari cikaracagim. Gelince aksam yemegi ve agirlik calismayi dusunuyorum
Sen nasilsin

kolay gelsin canım buraya sık uğramıyorsun dikkat et kendine salma sakın.uğramaya çalış olur mu?
sadece bulgur yediğin için bişey demiyorum ve bulgur kaliteli süt yapar. ama şu kalmasın mantığını kafanızdan atın ne olur. çözüm: yemekte kalanları eşine kakala o yesin, çözüm : dondurucuya kaldır , : ertesi gün evdekiler yesin, çözüm : hiç tutma konu komşuya dağıt yaptıklarından, çözüm : kedi köpeklere ver.
:halay:
Yok yok az yedim de maalesef bulgur, dereotu, boza. İlk içtimde akıtıyo sütü, sırılsıklam yapıp, başka etki etmiyor. Nasıl vücut yapım varsa, alışıyor hemen. Geçenlerde ilk kez öyle yavan yemiştim dereotu, ooo bi fışkırıyor, eşim öbür memeye gümüş kapak tuttu. Ama ikinci yiyişimde zerre etki etmiyor.

Yok yok az yedim de maalesef bulgur, dereotu, boza. İlk içtimde akıtıyo sütü, sırılsıklam yapıp, başka etki etmiyor. Nasıl vücut yapım varsa, alışıyor hemen. Geçenlerde ilk kez öyle yavan yemiştim dereotu, ooo bi fışkırıyor, eşim öbür memeye gümüş kapak tuttu. Ama ikinci yiyişimde zerre etki etmiyor.
ay ya benimde öyleydi birde beslemiyordu sütüm bebelerimi , çok erken mamaya başladık. çok üzülüyor insan öyle olunca.

bugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
peynir
zeytin

ara : 1 kocaman muz
kuruyemişin içinden 4 leblebi

akşam : pırasa
1dilim ekmek
yoğurt
salata

su : 1 litre anca ( şunu artıramadım gitti )

spor : koşu parkurunda 90 dakika tempolu yürüyüş = 360 puan
30 dk parktaki aletlerle çalışma = 30 puan

spor puanım = 390 puan

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS

anlamayan arkadaşlarımız için tercüme ediyorum.
''ben bir süre bekleyeceğim ikinci ölçüm için. sen maşallah iyi veriyorsun belki bir ayda da olur fark'' kız öldürdün beni tercüme edene kadar göbekim eridi :KK48: versemde belim hep kalın benim orası incelse çok daha iyi olacak.
iyiyiz biz asıl sen nasılsın?sizin ora daha sıkıntılı.
😁 pardon canim ya. Hizli yazinca ortaya karisik birsey cikmis 😜

Back
X