• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benimde gece tüpüm bitti malesef ve tüp öyle bir dolaptaki herşey yıkılacak onu çıkartırken. moral depoluyorum boşaltmak için ki geç olmadan sipariş verebileyim.
yok be nerde süt sadece cuma günleri 1 lt alıp kahve yapıyordum bitene kadar.(ölçümden yatmaya kadar) bu cuma beklediğimden az olunca ceza olarak 1 lt alıp sadece 1 kupa içtim kesmedi tabi.
Iradene saglik canim, masallah 👍

sağol deryacım sen nasılsın? sanki menü paylaşmadın dün bugün yoksa ben mi kaçırdım?
Bugun daha paylasmadim canim. Yazayim hemen. Menu cok iyi degil ama en azindan jilliana devam diye avutuyorum kendimi bir de su 10 dakikada 150 kaloriyi yaptim. Ama emin degildim gercekten 150 kalori yakmismiyimdir ki bolca squat vardi.

Bugun daha paylasmadim canim. Yazayim hemen. Menu cok iyi degil ama en azindan jilliana devam diye avutuyorum kendimi bir de su 10 dakikada 150 kaloriyi yaptim. Ama emin degildim gercekten 150 kalori yakmismiyimdir ki bolca squat vardi.
iyisin ama değil mi? bir problemin yok sen bu kadar sessiz kalmazdın.

Bugunku menum
09:00- tereyaginda 2 yumurta, domates, 2 kucuk top beyaz peynir
Ara: iki tane sade kahve
14:00. - 2 avuc kadar kizarmis balik, kocaman tabak bol yesillikli salata
Ara: portakal
17:00- 100 gr undan susamli hindistan cevizi yagli tuzlu kuru pasta neredeyse hepsini ben yedim (esim ve kiZim ikiser tane yediler sadece)

su:2 lt
Spor: jillian: 240p
10 dakikada 150 kal: 100p
Toplam: 340 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

iyisin ama değil mi? bir problemin yok sen bu kadar sessiz kalmazdın.
Bugun Baya temizlik yaptim canim, ama hala bitmedi. Koronadan degilse de sIKIntidan olecegim bu gidisle. Gidecek yer bile yok, heryer kapali. Kimse birbitiyle bulusup gorusmuyor zaten. Yolda biri dusse millet koronadir diye yardim etmeyecek. Herkes sokakta 1-2 metre uzak yuruyor birbirine.

Hizla yukseliyor desene 😔
Maalesef yükseliyor en güvenlisi evde durmak bu günlerde geçici elbette insan evde durdukça yiyesi geliyor yarın tatlı mi yapsam diye geçiriyorum içimden:rolleyes:
Ben yememde adamım tatlısız böreksiz duramaz habire istiyor bn diyetse değilim tatlı yap artık diye🙄

Maalesef yükseliyor en güvenlisi evde durmak bu günlerde geçici elbette insan evde durdukça yiyesi geliyor yarın tatlı mi yapsam diye geçiriyorum içimden:rolleyes:
Ben yememde adamım tatlısız böreksiz duramaz habire istiyor bn diyetse değilim tatlı yap artık diye🙄
Kesinlikle haklisin canim evde durdukca insanin cani birseyler yemek istiyir 😔

Bugun Baya temizlik yaptim canim, ama hala bitmedi. Koronadan degilse de sIKIntidan olecegim bu gidisle. Gidecek yer bile yok, heryer kapali. Kimse birbitiyle bulusup gorusmuyor zaten. Yolda biri dusse millet koronadir diye yardim etmeyecek. Herkes sokakta 1-2 metre uzak yuruyor birbirine.
bende öyle durdum biraz önce havalimanındaydık kızımzıı aldık. en tenha noktada bekledim. hiç öpmedik bile arabaya attık eve getirdik.üst baş ne varsa makinaya atıldı. kendide arınmaya girdi canım.bir süre böyle yaşayacağız.
Yok canim ya normal un 😔 gunume karbonhidrat azaltayim diye basladim ama full karbonhidratla bitirdim.
stresten oluyor bu kesinlikle . motive edin kendinizi.
ben eşimi diyete ikna ettim canım çoook rahatım.tek derdim bugün ne yiyecek onları defalarca anlatıyor olmam. 2. günü 1,5 kg verdi bizim takımamı alsak.
Kesinlikle haklisin canim evde durdukca insanin cani birseyler yemek istiyir 😔
yemeyin lütfen. kendinizi mutlu edecek şeyler bulun. dans edin şarkı söyleyin. evde dinleniyor olmanın mutluluğunu yaşayın ailenizle kucaklaşın. sanki karantina değilde ailece evde geçirdiğiniz tatilmiş gibi düşünün.

bende öyle durdum biraz önce havalimanındaydık kızımzıı aldık. en tenha noktada bekledim. hiç öpmedik bile arabaya attık eve getirdik.üst baş ne varsa makinaya atıldı. kendide arınmaya girdi canım.bir süre böyle yaşayacağız.
stresten oluyor bu kesinlikle . motive edin kendinizi.
ben eşimi diyete ikna ettim canım çoook rahatım.tek derdim bugün ne yiyecek onları defalarca anlatıyor olmam. 2. günü 1,5 kg verdi bizim takımamı alsak.
yemeyin lütfen. kendinizi mutlu edecek şeyler bulun. dans edin şarkı söyleyin. evde dinleniyor olmanın mutluluğunu yaşayın ailenizle kucaklaşın. sanki karantina değilde ailece evde geçirdiğiniz tatilmiş gibi düşünün.
Ooo süpermiş 2günde 1,5kg hee takıma girse birinci olurdu eşin :KK45: Benim adamım yiyo yiyo kilo almıyor şimdi işe gitti tost yapsana bana 2de açım dedi yatmadan önce kocaman tostu yedi 1bardakda meyve suyunu içti işe gitti ama incecik adam ya bana su içsem yarıyor:rolleyes:

Salı günü menüm

kahvaltı
2yumurtalı ıspanak peynir 3zeytin şekersiz çay

ara yoğurt suyu 1sb (tok tutuyormuş yoğurt mayalamıştım 1lt suyu çıkmış ayırdım onu içicem )

akşam
Avuç içi kadar sucuklu kaşarlı tost 1sb ayran (eşim işteydi oğlumda tokdu kendime yemek yapmaya üşendim bugünlük böyle oldu)

ara
Şekersiz çay

gece 1sbyoğurt suyu

3lt su

kızlar bacaklarım aşırı yumoş yumoşkarnımda bıngıl bıngıldak yağlı yeni doğum yaptım malum kilom fazla plates yapmak istiyorum bana tavsiye edeceğiniz videolar var mi Ebru şallı hariçinde

iyi akşamlar😀
07:00 1 yumurtadan peynirli omlet,domates,salatalık,3 parçacık ananas
13:00 1 kase et suyuna çorba,1 tabak kurufasülye ve cacık
18:30 közleşmiş fırınlanmış kıymalı patlıcan 1 kase yoğurt
21:00 1 adet hurma

3 litre su içildi
9932 adım atıldı = 496 puan

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS milkk milkk
Menünün kötü olduğu bir gün yok ki 😂 günaydınnn

3 lü rakamlara geliyoruz aah yaa. Çok üzücü. Allah korusun bizleri 😞
Kahvaltı;
Petibör bisk, süt
Bi ara çorba içtim az ekmekle

akşam
Çorba, ıspanak, salata

su: 12 bardak

aralar
İncir, çiğ badem

Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
CEYDOS CEYDOS
angelnesss angelnesss
Günaydın.evet açıklamalar çok kötü😞üzücü.inşallah bir an önce kontrol altına alınır bu durum.

Back
X