Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haklosin canim. uzgunum.

Canim cok zor gecmis senin de hamileligin. Tabiki cok korkmussundur birsey olacak diye. Bizim icimizde buyudugu icin galiba, en cok kirksn , endiselenen anneler oluyor.

Kaptişim şimdi ramazanda oruçluyken cuma tartısını geçen yıl perşembe iftardan önce tartılıyorduk.. hala aynımı ?

suyun çok az arttırmalısın
olumsuz düşünme .tartın yanlışsa hep yanlıştı. bişeyler başardın.
oooo aşmışız kendimizi sen böyle yemezdin ne kaçtı içine. erciyes111 ceza kes. mennü düzelt sporu arttır.
baklava olmamış canım sahur güzel iftar batmış resmen. ve spor yok deniz diyette kes cezasını
Süt bağımlısı olmussun sen anacim
Dünyadaki imtihani sütle olan bir seni gördüm. Allah kurtarsin
hep sınanıyorum ben süt yüzünden başka imtihan olmasa buna katlanayım.
menün güzel endişe etme düzeltirsin.
maydanoz kürü yap canım.
Kaptişim şimdi ramazanda oruçluyken cuma tartısını geçen yıl perşembe iftardan önce tartılıyorduk.. hala aynımı ?
cuma yapıyoruz saatler uygun çünkü oruçlu olanlar en geç saat 17:00 kadar bildirim yapabiliyorlar.

Çok iyi teşekkür ederim can

Evet canım bende alacaktım bi ara almadım bazıları güzel demiş bazıları kötü demiş sen deneyimle bize de söyle, benim oğlumda kızartma seviyor sağlıklı hale getiririm

Canim cok zor gecmis senin de hamileligin. Tabiki cok korkmussundur birsey olacak diye. Bizim icimizde buyudugu icin galiba, en cok kirksn , endiselenen anneler oluyor.
Evet canim oyle oluyor, persembe gunu bizi habersiz birakma olur mu?

Yok kuzum cuma gunleri tartilacagiz..

Evet canım bende alacaktım bi ara almadım bazıları güzel demiş bazıları kötü demiş sen deneyimle bize de söyle, benim oğlumda kızartma seviyor sağlıklı hale getiririm
Deneyimleyip , tecrubelerimi paylasirim canim.

Canim hic gorusemiyoruz iyi misin?
Bu geçtiğimiz haftadan itibaren derslerime çok yoğunlaştım, finallerimiz normalde bayramdan hemen sonra yapılacaktı, üniversite tam bir şey demiyor ama haberlere göre de azalış gösterdiği için normal tarihinde yapılacak diye düşünüyoruz. O yüzden çalışmaya başladım.
İftar yaptıktan sonra sadece filtre kahve içiyorum ve sahuru da hafif geçirmeye çalışıyorum. Su an 64'üm hedefim kesinlikle 60 olmak ramazan bitene kadar.
Siz nasılsınız? Yawrukush

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor, iftar hazirligi yapan arkadaslarim hazirliklariniz nasil gidiyor?
Bugun takima pek kimse ugramamis..
Arrietty_ nerelerdesin gulum, bir mesaj yaz...
dünkü menünün bulgur ve semizotu salatası ile zenginleşmiş halini servis ettim oruçlu ahalime.
Arrietty_ bende merak ediyorum ses seda yok. kaç gündür.
sahurda yumurta bari yesen böyle elden ayaktan düşeceksin .sporda olmalı

sabah: 2 dilim tb ekmegi 1 kasik kaymak, 1 bardak cay.
iftar: 1 tabakta 2 kofte 1 tavuk but ve pismis sebze. yaninda salatalik.
su: 1,5 ltre.
spor: 500 ip- 1000 puan.
100 suguat- 300 puan.
4 saat ev isi- 740 puan.
4000 adim- 200 puan.
toplam- 2240 puan
Birgaripanne CEYDOS Yawrukush

birazdan kahve ice bilirim.

bugün menüm
sahur : 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
yeşillik
1dilim ekmek
3 zeytin

iftarın ucu kaçtı : 2 tabak kuru fasulye
2 avuç içi kadar ramazan pidesi
salata
4 köfte
10 çiğ badem

su : henüz 1 bardakla açtım

spor :
1) hastanede hiç oturmadan 60 dk aralıksız gelen giden hastaların ateşini ölçtüm
2) 20 dk da bankaya yürüdüm sırada ayakta 35 dk hareketsiz bekledim
3) 15 dk yürüyüş (markete,eczaneye gittim )
bunlar sayılıyor mu

Yawrukush CEYDOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…