ne okuyorsun canım , hangi şehirdesin ?Bu geçtiğimiz haftadan itibaren derslerime çok yoğunlaştım, finallerimiz normalde bayramdan hemen sonra yapılacaktı, üniversite tam bir şey demiyor ama haberlere göre de azalış gösterdiği için normal tarihinde yapılacak diye düşünüyoruz. O yüzden çalışmaya başladım.
İftar yaptıktan sonra sadece filtre kahve içiyorum ve sahuru da hafif geçirmeye çalışıyorum. Su an 64'üm hedefim kesinlikle 60 olmak ramazan bitene kadar.
Siz nasılsınız?Yawrukush
aleyküm selam özgecim . bugün sessiz takım evet . sen nasılsın neler yapıyorsun . orada sabah mı şuanda :)Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor, iftar hazirligi yapan arkadaslarim hazirliklariniz nasil gidiyor?
Bugun takima pek kimse ugramamis..
Arrietty_ nerelerdesin gulum, bir mesaj yaz...
özgecim markasını verebilirmsiin ben de bakayım :) merak ettim .Evet canım bende alacaktım bi ara almadım bazıları güzel demiş bazıları kötü demiş sen deneyimle bize de söyle, benim oğlumda kızartma seviyor sağlıklı hale getiririm
oooo muhteşem100 suguat benimki tamam.
oooo cezalarım birikmiş , yarın yapayım :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Beklenen2 ODUL @Puuff 10 DK A 10DK D CEYDOS @cokofesttt ODUL SPOR? 50S 50S @erciyes111 ODUL 10DK A @plasticwoman @fmad @Tarot520 ODUL 10DK A 50S 50S Birgaripanne ODUL 10DK A 10DK D Aomine Daiki ODUL MUAF MUAF Milana firuze ODUL A Aycaokurcan SPOR? Arrietty_ ODUL @melek ada 10DK D fyzanur 10DK D 10DK A @deniz diyette 10DK A 50S 10DK D @AdAstraPerAspera 50S P Periannem 10DK A 10DK A @AppLesma ODUL 10 DK D M Meryem1306 10DK A 10DK DANS @luges 10DK A 50S 10DK D 10DK D
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...3 gun ust uste menu bildirimi yapmayan arkadaslar malesef tablomuzdan silinecekler..
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
sahurda çok farklı yemeye başladın canım. sence etkisi nasıl?sabah: 2 dilim tb ekmegi 1 kasik kaymak, 1 bardak cay.
iftar: 1 tabakta 2 kofte 1 tavuk but ve pismis sebze. yaninda salatalik.
su: 1,5 ltre.
spor: 500 ip- 1000 puan.
100 suguat- 300 puan.
4 saat ev isi- 740 puan.
4000 adim- 200 puan.
toplam- 2240 puan
Birgaripanne CEYDOS Yawrukush
birazdan kahve ice bilirim.
1 avuç olsa kabul edecektim ama iki olunca sabahla beraber pek uygun düşmedi. evet spordan sayılır hesaplarsan hemen listeye girerim. P Periannem cezalandırma vaktibugün menüm
sahur : 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
yeşillik
1dilim ekmek
3 zeytin
iftarın ucu kaçtı: 2 tabak kuru fasulye
2 avuç içi kadar ramazan pidesi
salata
4 köfte
10 çiğ badem
su : henüz 1 bardakla açtım
spor :
1) hastanede hiç oturmadan 60 dk aralıksız gelen giden hastaların ateşini ölçtüm
2) 20 dk da bankaya yürüdüm sırada ayakta 35 dk hareketsiz bekledim
3) 15 dk yürüyüş (markete,eczaneye gittim )
bunlar sayılıyor mu
Yawrukush CEYDOS
dinlenip yapsan daha iyi olur bence bu kadar koşturmadan sonraiyi akşamlar kızlar , ayy bugün deli gibi açıkmışım cumaya yaklaşırken yine kaçamağa kaydım , 2 tabak kuru fasulye yedim . hadi o neysede ramazan pidesi fazla oldu . kardeşimin ödevine yardım edeceğim şimdi o bitince saat geç olupta sızmazsam az pilates yapam bari . ne kadar yoruldum bugün oyhhh .
bu gece omlet yapicam iftar sahur hic ekmek yemiycem, ama dun kaymak 2 kasikti bu gun 1 kasik.
kaymakta sıkıntı yok canım gene 2 kaşık ye senbu gece omlet yapicam iftar sahur hic ekmek yemiycem, ama dun kaymak 2 kasikti bu gun 1 kasik.
ama ekmekte 2 dilim yedim sadi e ne kizdin? anlamadim.kaymakta sıkıntı yok canım gene 2 kaşık ye sen
sahurdaki beslenmeni sağlıksız bulduğum için kızgın surat koydumama ekmekte 2 dilim yedim sadi e ne kizdin? anlamadim.
dogru beslenmeyi daha yeni ogrenmeye calisiyorum.
tamamsahurdaki beslenmeni sağlıksız bulduğum için kızgın surat koydum
arada elma ye yoğurt ye besin olsun28.04.2020
Sahur
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
Bol yeşillik
Salatalık domates
İftar
1 kase mercimek çorbası
5 yk pirinç pilavı
1 kase etli nohut
Su 2,6 lt
A AycaokurcanCEYDOS Yawrukush
Yazmayı unuttumarada elma ye yoğurt ye besin olsun
Dans yerine yarım saat yürüyüş yaptım olur mu? Bu arada menumu yazayım hemen ki bağlayıcılığı olsun. Artık bişey yemeyeyım çünkü sahura kadar uyumuyorum. Sahur sadece cayTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Beklenen2 ODUL @Puuff 10 DK A 10DK D CEYDOS @cokofesttt ODUL SPOR? 50S 50S @erciyes111 ODUL 10DK A @plasticwoman @fmad @Tarot520 ODUL 10DK A 50S 50S Birgaripanne ODUL 10DK A 10DK D Aomine Daiki ODUL MUAF MUAF Milana firuze ODUL A Aycaokurcan SPOR? Arrietty_ ODUL @melek ada 10DK D fyzanur 10DK D 10DK A @deniz diyette 10DK A 50S 10DK D @AdAstraPerAspera 50S P Periannem 10DK A 10DK A @AppLesma ODUL 10 DK D M Meryem1306 10DK A 10DK DANS @luges 10DK A 50S 10DK D 10DK D
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...3 gun ust uste menu bildirimi yapmayan arkadaslar malesef tablomuzdan silinecekler..
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
cumaya kadar düşecek inşallah geçen hafta 75,3 gelmiştin. hadi onu spor ve düzgün beslenme ile azaltalımDans yerine yarım saat yürüyüş yaptım olur mu? Bu arada menumu yazayım hemen ki bağlayıcılığı olsun. Artık bişey yemeyeyım çünkü sahura kadar uyumuyorum. Sahur sadece cay
İftar patates köfte ama abartarak kadar değil normal porsiyon.
Bir kase çorba. Bol salata 8 bardak su eşim yine baklava Almış ama valla yemedim bu kez tuttum kendimi. Son olarak bugun 75.6 çıktım aç karına. Belki şimdi bir de leslie yaparım çünkü ilk defa çocuklar erken uyudu.
Bende birazdan yapacagim100 suguat benimki tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?