Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar kızlar , ayy bugün deli gibi açıkmışım cumaya yaklaşırken yine kaçamağa kaydım , 2 tabak kuru fasulye yedim . hadi o neysede ramazan pidesi fazla oldu . kardeşimin ödevine yardım edeceğim şimdi o bitince saat geç olupta sızmazsam az pilates yapam bari . ne kadar yoruldum bugün oyhhh .

sahur az olmuş canım . iftar güzel . az hareket olsaymış birde daha güzel olurmuş .

ne okuyorsun canım , hangi şehirdesin ?

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor, iftar hazirligi yapan arkadaslarim hazirliklariniz nasil gidiyor?
Bugun takima pek kimse ugramamis..
Arrietty_ nerelerdesin gulum, bir mesaj yaz...
aleyküm selam özgecim . bugün sessiz takım evet . sen nasılsın neler yapıyorsun . orada sabah mı şuanda :)

oooo cezalarım birikmiş , yarın yapayım :)

sahurda çok farklı yemeye başladın canım. sence etkisi nasıl?
1 avuç olsa kabul edecektim ama iki olunca sabahla beraber pek uygun düşmedi. evet spordan sayılır hesaplarsan hemen listeye girerim. P Periannem cezalandırma vakti
dinlenip yapsan daha iyi olur bence bu kadar koşturmadan sonra

bu gece omlet yapicam iftar sahur hic ekmek yemiycem, ama dun kaymak 2 kasikti bu gun 1 kasik.

Dans yerine yarım saat yürüyüş yaptım olur mu? Bu arada menumu yazayım hemen ki bağlayıcılığı olsun. Artık bişey yemeyeyım çünkü sahura kadar uyumuyorum. Sahur sadece cay
İftar patates köfte ama abartarak kadar değil normal porsiyon.
Bir kase çorba. Bol salata 8 bardak su eşim yine baklava Almış ama valla yemedim bu kez tuttum kendimi. Son olarak bugun 75.6 çıktım aç karına. Belki şimdi bir de leslie yaparım çünkü ilk defa çocuklar erken uyudu.

cumaya kadar düşecek inşallah geçen hafta 75,3 gelmiştin. hadi onu spor ve düzgün beslenme ile azaltalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…