- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Ay İnşallah. Bebekler böyle uyursa ben de daha iyi adapte olucam. Ama söz bundan sonra menümü paylaşıcam elimden geldiğince.cumaya kadar düşecek inşallah geçen hafta 75,3 gelmiştin. hadi onu spor ve düzgün beslenme ile azaltalım
hepsi harika sadece su göremedim o nerede?Sabah
Salamli kasarli 1 yumurta
2 dilim ekmek
Oglen
Yogurtlu karnabahar
Ara
Bir kac cilek
Aksam
1 kase tarhana corbasi
1 dilim el acmasi borek kiymali
Yarim kase salata
Ara ceyrek dilim elma
Spor
8000 adim 400 puan
100 squat 300 puan
1 saat ev isi 60 puan
Toplam 760
Yawrukush CEYDOS Milana firuze
hadi inşallah benim uykularım onların olsun. bekliyorum canımAy İnşallah. Bebekler böyle uyursa ben de daha iyi adapte olucam. Ama söz bundan sonra menümü paylaşıcam elimden geldiğince.
Aaaa unuttumhepsi harika sadece su göremedim o nerede?
hadi inşallah benim uykularım onların olsun. bekliyorum canım
spor su harika menü şaibeli tost =2 ekmek üstüne börek var olamamış fazla kaçmış
aaa çok mantıklı yukarı açılan bir sistem yapmışsın. beğendim ben dikişleri çok düzgün maşallah sana hamaratsınKizlar ben diktim nasil olmus renkleri biraz daha koyu emzirme icin kuzenlerime dikiyorum ortadaki yer yukari dogru aciliyor lastikli ic kisim da kendime iki tane dikmistim simdi kuzenlerde
CEYDOS Yawrukush AppLesma Milana firuze deniz diyette
bir kere varsa hep olur canım 20 yıl oldu ben doğum yapalı.ilk jumpinglerde bol kaçırınca artık işin sırrını öğrendim. wc de yapıyorsun böylece çok baskı olunca hemen oturuyorsunhayirli aksamlar canlar ❤
sahur
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
iftar
1 kase domatesi çorbası
4 kaşık et sote
2 kaşık pilav
1 dilim su böreği
30 dk leslie 210p
10 dl dans
Su sahura kadar 3 litre içilecek
50 tane ip atlama ( aslinda daha fazla atliyacaktim ama zıpladıkca idrar kaçırdım dogumumun ustunden 1,5 ay gecti normal dogum yapmıştım saniriim daha erken ip atlamak icin eskiden hic boyle olmazdi
erciyes111
Afiyet olmustur canim eminim, Allah kabul etsin ev ahalisinin oruclarini :)dünkü menünün bulgur ve semizotu salatası ile zenginleşmiş halini servis ettim oruçlu ahalime.
Arrietty_ bende merak ediyorum ses seda yok. kaç gündür.
sahurda yumurta bari yesen böyle elden ayaktan düşeceksin .sporda olmalı
Maşaallah canım elinden her iş geliyo bayılıyorum böyle hanımlaraKizlar ben diktim nasil olmus renkleri biraz daha koyu emzirme icin kuzenlerime dikiyorum ortadaki yer yukari dogru aciliyor lastikli ic kisim da kendime iki tane dikmistim simdi kuzenlerde
Canim suan oglen 2 saat burada, kacamak yok feyzos, izninde de guzel guzel dinlen canim :)aleyküm selam özgecim . bugün sessiz takım evet . sen nasılsın neler yapıyorsun . orada sabah mı şuanda :)
Yuruyus kabul olur canim cezaya :)Dans yerine yarım saat yürüyüş yaptım olur mu? Bu arada menumu yazayım hemen ki bağlayıcılığı olsun. Artık bişey yemeyeyım çünkü sahura kadar uyumuyorum. Sahur sadece cay
İftar patates köfte ama abartarak kadar değil normal porsiyon.
Bir kase çorba. Bol salata 8 bardak su eşim yine baklava Almış ama valla yemedim bu kez tuttum kendimi. Son olarak bugun 75.6 çıktım aç karına. Belki şimdi bir de leslie yaparım çünkü ilk defa çocuklar erken uyudu.
Cok cok guzel olmus, ya masallah ne kadar marifetlisin, ellerine saglik..Kizlar ben diktim nasil olmus renkleri biraz daha koyu emzirme icin kuzenlerime dikiyorum ortadaki yer yukari dogru aciliyor lastikli ic kisim da kendime iki tane dikmistim simdi kuzenlerde
Susuzluğa hiç dayanamıyorum açlık sıkıntı değil hem halim olmuyo hemde susucam diye ödüm patlıyor valla doğru farklı egzersiz yapmalıyım zaten sabah tartıldım galiba ben spor yapmayınca azda yesem kilo veremiyorumediyorum
Cok guzel birgun olmus kuzum Allah kabul etsin :)Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Sahur
4 zeytin bi dilim peynir azıcık lor bi dilim ekmek çok az menemen
İftar bi kase çorba bi tabak bezelyeli tavuk bol salata
2 litre su
Bi Türk kahvesi
İki çilek
İki saat ev işi 320 puan
Yarım saat yürüyüş 120 puan
Toplam 440
Yawrukush CEYDOS N Nefes1411
Kaptanım cezamı yeni gördüm yarın mutlaka yapıcam
Teşekkür ederim kaptanımCok guzel birgun olmus kuzum Allah kabul etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?