Canim spor olarak seni susatacak, kalp atisini 130-140lara cikaracak egzersizler yapma.Susuzluğa hiç dayanamıyorum açlık sıkıntı değil hem halim olmuyo hemde susucam diye ödüm patlıyor valla doğru farklı egzersiz yapmalıyım zaten sabah tartıldım galiba ben spor yapmayınca azda yesem kilo veremiyorum
Vay masallah marifetli hatun cok kullanisli olmus, ablam yeni doğum yapti ona lazim bundanKizlar ben diktim nasil olmus renkleri biraz daha koyu emzirme icin kuzenlerime dikiyorum ortadaki yer yukari dogru aciliyor lastikli ic kisim da kendime iki tane dikmistim simdi kuzenlerde
CEYDOS Yawrukush AppLesma @Milana firuze deniz diyette
Allah kabul etsin guzel olmus Denizcim :)Sahur
1Çıtır Simit
Bir dilim peynir
3 zeytin
bir tavada yumurta
İftar
2 kase mercimek çorbası
1 kase tavuk çorbası Unlu
Bol salata, yeşillik
ara Türk kahvesi
su 3 litre
Spor 35 dakika kardiyo*10=350puan
M Meryem1306
TesekkurlerMaşaallah canım elinden her iş geliyo bayılıyorum böyle hanımlara ☺
TesekkurlerCok cok guzel olmus, ya masallah ne kadar marifetlisin, ellerine saglik..
Terzi ablam var yanina gidip dikis diktim terapi gibi geldi bir yerden para bekliyorum eger gelirse hemen gidip overlok makinesi alacagimVay masallah marifetli hatun cok kullanisli olmus, ablam yeni doğum yapti ona lazim bundan
Tanssscim bugün yoğun gecti giremedim menümü yaziyorum simdi ..
Sen neler yaptin günün nasil gecti. Son 1 gün kaldi
Ben cok begendim bunun isini bile yapabilirsin gulum masallah sana:)Tesekkurler
Tesekkurler
Terzi ablam var yanina gidip dikis diktim terapi gibi geldi bir yerden para bekliyorum eger gelirse hemen gidip overlok makinesi alacagim
Ben kizim da bundan giymemistim sonra pinterestte gordum diktim oglum da
lohusam biraz atesli geciyorda atlet falan giyemiyorum goguslerde buyuk yakali seyler hos olmuyor
Bunda sirtim falan acilmadi hic gelen misafirlerin yaninda cok kullanisli oluyor
Aynen bende oyle bir haftaya yakindir spor yok kilo ayni 81.1 81.4 arasi daha da almadiysam iyi bir hevesle basladim leslie ye ama hayat enerjim tukendi bugun biraz dikid diktim biraz da dertlestik ablayla gecti gibi pozitif enerjisini alacagim birileri lazimSusuzluğa hiç dayanamıyorum açlık sıkıntı değil hem halim olmuyo hemde susucam diye ödüm patlıyor valla doğru farklı egzersiz yapmalıyım zaten sabah tartıldım galiba ben spor yapmayınca azda yesem kilo veremiyorum
Ahh yapabilsem o kadar reklamda yaptim ama millet bana gelince para veresi gelmiyor para yonunden zengin zannediyorlar kumas beles ip beles elektrik beles zannediyorlar halbuki emek var emek onu hic kimsenin gozu gormuyorBen cok begendim bunun isini bile yapabilirsin gulum masallah sana:)
Özge senmisin nickini görünce bi sorayim dedim eski 4.takımdan seyhan ben hani demetli buseli sibelli ne güzel günlerdiAllah kabul etsin guzel olmus Denizcim :)
Seyhan ablacim hosgeldin, evet benim nasilsin gorusmeyeliÖzge senmisin nickini görünce bi sorayim dedim eski 4.takımdan seyhan ben hani demetli buseli sibelli ne güzel günlerdi
Belli canim cok kullanisli duruyor.Tesekkurler
Tesekkurler
Terzi ablam var yanina gidip dikis diktim terapi gibi geldi bir yerden para bekliyorum eger gelirse hemen gidip overlok makinesi alacagim
Ben kizim da bundan giymemistim sonra pinterestte gordum diktim oglum da
lohusam biraz atesli geciyorda atlet falan giyemiyorum goguslerde buyuk yakali seyler hos olmuyor
Bunda sirtim falan acilmadi hic gelen misafirlerin yaninda cok kullanisli oluyor
Tesekkur ederim canim :*Allah kabul etsin guzel olmus Denizcim :)
Tesekkur ederim canim :*Allah kabul etsin guzel olmus Denizcim :)
Yarım saat yürümüştüm ama... Olmadı mı? Ben ip atlatsam artık asagıdakiler artık daha fazla tolerans göstermez zaten çocuklar malum? Emoji koyamıyorum yapabilseydim gözleri dolu dolu aglayan Emoji koyardım :)Tesekkur ederim canim :*
erciyes111
şehir merkezindeyim.
M Meryem1306
sana ceza geliyor 50 ip atlama
Canim maydonoz, yesilcay, turk kahvesi hepsi ödemattirir.Valla itiraf ediyorum benim yüzüm tutmadı yazmaya 76.2 görüyorum aç karına. Ne yesem 3 günde 900 gr alamam ki. Ya tartı bozuldu yada ödem var bilmiyorum. Ama bana acilen ödem atacak çok etkili bişey söyleyin yoksa kafayı yıyecem hayır böyle olunca heves de kalmıyor. Cuma ya eksi görmeliyim
Tempolu yürüyüşse kabul ettim :)Yarım saat yürümüştüm ama... Olmadı mı? Ben ip atlatsam artık asagıdakiler artık daha fazla tolerans göstermez zaten çocuklar malum? Emoji koyamıyorum yapabilseydim gözleri dolu dolu aglayan Emoji koyardım :)
3 dilim börek çok olmuş canım sana ceza vermem gerekiyor ne istersinIyi geceler hanimlar
Geç kaldım yine çocuklar geç yatıyor benim pilim bitmiş.oluyor dün gelemedim uyuyakalmisim bugünde orucun
Salı menü
2 yumurta omlet Dom salatalık
2 zeytin nane
Öğlen
Tavuklu güveç yanına 1 brdk ayran
Akşam
3 dilim börekkendim yaptım tahinli peynirli cok guzel koktu dayanamadım
Tavuklu sehriye corba
3 kaşık musakka komşu göndermiş kalmasın diye yedim)
2 litre su
Spor
Yerde 200 bisiklet çevirmece
20 plates topuyla bacaklari indirip kaldırma
3 saat ev temizliği
Sahur yapmadım böreğin cezası bu oldu
Çarşamba menü
Iftar
1 kase mercimek çorba
Kabak yemegi üzerine nane
Yoğurt
2 hurma
1 dilim cvd ekmegi
Salata
Sahur
2 dilim cvd ekmegi
Bol yeşillik
1 yağda yumurta
2 zeytin
1 tane activa yoğurt
Su 2 litre
Spor
Yerde 100 bisiklet.cevirnece ancak bunu yapabildim
Şimdi sahur yapmaya gidiyorum çocukların hiçbiri uyumadı hepsi ayakta
Yawrukush CEYDOS B Beklenen2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?