Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya ben hiç yapmayayım diyorum ama ramazan olunca eşim istiyor. Sofrada görünce de insan yiyor maalesef. Ama ekmek yemiyorum.
sofrada görünce yenmiyor canım. bu işi başaracaksanız hayır demeyi öğrenmelisiniz önce.benim evimde yemek pişmiyor mu sanıyorsunuz. hadi bugün neler vardı yazayım. izmir köfte + bulgur pilavı + bol çeşnili salata + tahinli kemalpaşa tatlısı + ramazan pidesi hadi ben bunlardan hangisini yedim. şaşıracaksın ama aynı masadaydım bunların hiçbirini yemedim. yediğim onlarınkinden ayrı pişirdiğim ızgara köfte + marul yaprakları. suyumu içtim kalktım

Daha dikkatli olucam haftanin birincisi 2.17 kilo vermis son artik
Ben bugun gercekten uzgunum, senin bu mesajina karsilik da hislerimi yazmis olayim canim..
CEYDOS kaptanda bende hicbir karsilik almadan bu takimin her isine kosuyoruz.
Listeler, menulere yorumlar, destege ihtiyaci olan arkadaslarimiza destek, yarismalar, eslesmeler vs vs..
Diyetisyen degiliz, yasam kocu degiliz ama onlarin yaptiklarini yapiyoruz.
Aldigimiz tek karsilik takimimiz guzel kilo verince mutlu olmak.
Ama bazen menulere ozen gosterilmiyor, bazen egzersiz yapilmiyor, bazen sil bastan yeniden basliyoruz, bazen kilo bildirimlerini unutup yapmiyor arkadaslarimiz, bazen takim kurallarina uyulmuyor..
O zamanda bu isi devam ettirmek bizim acimizdan zorlasiyor.
Cunku misal kendi adima konusursam 2 kucuk cocugum var, 10 saat turkiye ile saat farkim var, bir suru yapmam gereken evimin isleri var, cocuklarimin etkinlikleri, odevleri- egitimleri var, var da var...
Oturup dinlenecegim kisacik bir zaman bulunca takima geliyorum..
Uzun lafin kisasi , gercekten emek verip karsiligini alamayinca insan uzuluyor.
Umarim herkes daha dikkatli olur bundan sonra...

Valla helal olsun ne diyeyim :) tamam ben de yemicem

Hosbuldum canim benim.
Masallah ramazan cok iyi gidiyor,korona disinda her sey yolunda.
Mutluyum da kilo vermemisim bu hafta ben de biraz rahatlamistim yine 59.8 falan olabiliirm.
Oructan tam dogru da cikmaz.
Bu hafta biraz daha asilayim cuma gelecegim insallah
Sen nasilsin hayat nasil canim?

Son düzenleme:
Şimdi tam böyle pes etmekle gaza gelmek arasında bir yerdeyim. İzne ayrılsam reglden sonra verecegimden eminim. Gaza gelsem spor için gerçekten zamanım yok. Emekleriniz için cok tesekkür ederim. Siz de kızmazsanız bir hafta daha kendime şans vereyim. Uzatmak istemiyorum kilo verme işini bir an önce bitsin normal hayatıma döneyim

çok değil be yavrum günde 30 jumping yapsan fark yaratırsın . wc girdin çıkarken 10 zıpla yemek yapıyorsun çorbanın altını kapatmayı beklerken 10 zıpla bunlar birikiyor inan dünya kadar oluyor. azıcık çaba gösterseniz hayatınız değişecek.

hayirli aksamlar hanimlar

sahur
1 haşlanmış yumurta
1 tane muz

iftar
fırında Tavuk(2but)
3 kaşık fırında patates
1 dolu tabak salata
ayran
iki çatal biskuvili pasta

su sahura kadar 3 litre içeceğim

spor 15 DK leslie 105 P
50 squat 150 P
1 saat ev işi 180 P

Burasi beni cok motive ediyor.
Buyrun okuyun, kimisi ayran detoksu yapmış, kimisi 36 saat açlık yapmis.
İrademiz ve azmimiz varsa yarismamiz kisa sürelikürlere detokslara, aclik oruclarina izin veriyor. Yeterki biz azimli olalim.

Yawrukush CEYDOS Aomine Daiki
Geçmiş olsun canım acil şifalar versin Allah

Hakkımızı helal edin çok emek veriyorsunuz

Bnm ismim yok listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…