- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Daha dikkatli olucam haftanin birincisi 2.17 kilo vermis son artiksabah 3 dilim ekmek fazla canim, cunku asurda karbonhidrat tarhada karbonhidrat agirlikli bir corba, bamyayi bol yeseydin onun yerine.
Sabahta 1-1bucuk dilimle sinirla kendini..
sofrada görünce yenmiyor canım. bu işi başaracaksanız hayır demeyi öğrenmelisiniz önce.benim evimde yemek pişmiyor mu sanıyorsunuz. hadi bugün neler vardı yazayım. izmir köfte + bulgur pilavı + bol çeşnili salata + tahinli kemalpaşa tatlısı + ramazan pidesi hadi ben bunlardan hangisini yedim. şaşıracaksın ama aynı masadaydım bunların hiçbirini yemedim. yediğim onlarınkinden ayrı pişirdiğim ızgara köfte + marul yaprakları. suyumu içtim kalktımYa ben hiç yapmayayım diyorum ama ramazan olunca eşim istiyor. Sofrada görünce de insan yiyor maalesef. Ama ekmek yemiyorum.
Ben bugun gercekten uzgunum, senin bu mesajina karsilik da hislerimi yazmis olayim canim..Daha dikkatli olucam haftanin birincisi 2.17 kilo vermis son artik
Valla helal olsun ne diyeyim :) tamam ben de yemicemsofrada görünce yenmiyor canım. bu işi başaracaksanız hayır demeyi öğrenmelisiniz önce.benim evimde yemek pişmiyor mu sanıyorsunuz. hadi bugün neler vardı yazayım. izmir köfte + bulgur pilavı + bol çeşnili salata + tahinli kemalpaşa tatlısı + ramazan pidesi hadi ben bunlardan hangisini yedim. şaşıracaksın ama aynı masadaydım bunların hiçbirini yemedim. yediğim onlarınkinden ayrı pişirdiğim ızgara köfte + marul yaprakları. suyumu içtim kalktım
hadi bakalım inşallah.Valla helal olsun ne diyeyim :) tamam ben de yemicem
Hosbuldum canim benim.
çok değil be yavrum günde 30 jumping yapsan fark yaratırsın . wc girdin çıkarken 10 zıpla yemek yapıyorsun çorbanın altını kapatmayı beklerken 10 zıpla bunlar birikiyor inan dünya kadar oluyor. azıcık çaba gösterseniz hayatınız değişecek.Şimdi tam böyle pes etmekle gaza gelmek arasında bir yerdeyim. İzne ayrılsam reglden sonra verecegimden eminim. Gaza gelsem spor için gerçekten zamanım yok. Emekleriniz için cok tesekkür ederim. Siz de kızmazsanız bir hafta daha kendime şans vereyim. Uzatmak istemiyorum kilo verme işini bir an önce bitsin normal hayatıma döneyim
Aynen son üç gündür spor yapıyorum, şimdi ben de bakacağımAnladim canim insAllah bir an evvel sagligina kavusursun
Gerci son bir kac gun yaptin demi
Sen gectin mi simdi beni tekrar tartilacam simdi
Menum
Sahur peynir zeytin domates ceviz
İftar 1kase çorba İzmir kofte yapmıştım 1 kofte 3 tane patates bir dilim domates
Bol salata
İftardan sonra bir çatal kadayıf tatlısı
Şimdi bir greyfurt suyu içiyorum kahve yanında
Spor ıkı gundur yapamıyorumbir ağırlık oluyor.
Geçmiş olsun canım acil şifalar versin AllahBugün yediklerim
Sahur gece 1 gibi çok acıktım az pilav ve mantar sote yedim Sahur vakti yarım yumurta 2 domates çay ve yarım kk peynir yedim
İftar bir kase çorba 4-5 kaşık pilav ve 3 yemek kaşığı tavuklu mantar sote bebek durmadı yemek yapamadım dünden kalanları son 5 dk ısıtıp ısıtıp yedik. Bebek su an atesi yine 39 agrı kesici verdim daha simdi uyudu. İnşallah atesi düşer de uyandırmak zorunda kalmam duş için.
Hakkımızı helal edin çok emek veriyorsunuzBen bugun gercekten uzgunum, senin bu mesajina karsilik da hislerimi yazmis olayim canim..
CEYDOS kaptanda bende hicbir karsilik almadan bu takimin her isine kosuyoruz.
Listeler, menulere yorumlar, destege ihtiyaci olan arkadaslarimiza destek, yarismalar, eslesmeler vs vs..
Diyetisyen degiliz, yasam kocu degiliz ama onlarin yaptiklarini yapiyoruz.
Aldigimiz tek karsilik takimimiz guzel kilo verince mutlu olmak.
Ama bazen menulere ozen gosterilmiyor, bazen egzersiz yapilmiyor, bazen sil bastan yeniden basliyoruz, bazen kilo bildirimlerini unutup yapmiyor arkadaslarimiz, bazen takim kurallarina uyulmuyor..
O zamanda bu isi devam ettirmek bizim acimizdan zorlasiyor.
Cunku misal kendi adima konusursam 2 kucuk cocugum var, 10 saat turkiye ile saat farkim var, bir suru yapmam gereken evimin isleri var, cocuklarimin etkinlikleri, odevleri- egitimleri var, var da var...
Oturup dinlenecegim kisacik bir zaman bulunca takima geliyorum..
Uzun lafin kisasi , gercekten emek verip karsiligini alamayinca insan uzuluyor.
Umarim herkes daha dikkatli olur bundan sonra...
Çok kötü olmuş kaptanım ceza ne pekiKizlar malesef bu hafta ceza aldik ve 7 takimdan 6. olduk..
Bnm ismim yok listedeBu hafta ceza aliyoruz malesef, takimimiz ilk 3e girerse cezamiz silinecek.
Ben olsam odul yapmazdim fakat siz bilirsiniz.
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Bu linkten en alta inip yarisma sonuc listelerini ve diger takimlarin yuzdelerini gorebilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?