Saol kaptanımCok zorbir surec haklisin, cok zorlaniyoruz, ne kadar daha devam edecek bilmiyoruz ama en azindan sagligimiz yerinde..
Bu hastaligi atlatalim her sey normale donecek insallah canim..
Nasilsin canim, cocuklar nasillar, keyfin-sagligin nasil?
Canim bir haber et nasil oldu kuzun?
Canim benim dualarimdasin, Allah zihin acikligi versin sana..
Yok 75,7 cıktım bugün. Ama adet olmama 2-3 gun kaldı onun cok etkisi varsabit gelmişsin canım geçen haftada 75,3
canim insallah haftaya istedigin gibi olur calismalarin..Geçen cuma 59.3
Bu cuma 60.0
ben de bu kadar beklemiyordum şaşırdım , sonunda 56 küsürü ucundan gördümharikasın yav
Hadi yaa bende bir tatlıyla ödüllendiririz diye düşünmüştüm kendimiziKizlar malesef yuzdemiz cok dusuk, bu hafta yine ceza aliyoruz
Teşekkür ederim eşimTebrik ederim eşim
Hala dusmedi mi atesi, doktor ne dedi, Allah kolaylik versin...Bugün yediklerim
Sahur gece 1 gibi çok acıktım az pilav ve mantar sote yedim Sahur vakti yarım yumurta 2 domates çay ve yarım kk peynir yedim
İftar bir kase çorba 4-5 kaşık pilav ve 3 yemek kaşığı tavuklu mantar sote bebek durmadı yemek yapamadım dünden kalanları son 5 dk ısıtıp ısıtıp yedik. Bebek su an atesi yine 39 agrı kesici verdim daha simdi uyudu. İnşallah atesi düşer de uyandırmak zorunda kalmam duş için.
Ve odulumuz yok yani ben daha yeni oldugum icin soruyorum bu arada onlarin yuzdesi nasil cok mu fark varKizlar malesef bu hafta ceza aldik ve 7 takimdan 6. olduk..
sizi engelleyen bu pilavlar, patatesler, tatlılar hamur işleri.Bugün yediklerim
Sahur gece 1 gibi çok acıktım az pilav ve mantar sote yedim Sahur vakti yarım yumurta 2 domates çay ve yarım kk peynir yedim
İftar bir kase çorba 4-5 kaşık pilav ve 3 yemek kaşığı tavuklu mantar sote bebek durmadı yemek yapamadım dünden kalanları son 5 dk ısıtıp ısıtıp yedik. Bebek su an atesi yine 39 agrı kesici verdim daha simdi uyudu. İnşallah atesi düşer de uyandırmak zorunda kalmam duş için.
Bu hafta ceza aliyoruz malesef, takimimiz ilk 3e girerse cezamiz silinecek.Ve odulumuz yok yani ben daha yeni oldugum icin soruyorum bu arada onlarin yuzdesi nasil cok mu fark var
Bir de pazartesi olan kilom aklimda kalmis o yuzden arti zannetmisim verdigim 100 gram ama wc duzensiz ve adetim yaklasiyor birazda psikolojik sikintilar gecti sukur bugun esimle iyice konustuk rahatladik
Çok inatçı ateşi ya. Düşmüyor bir türlü 5 saate bir pedifen ve tylol (parasetamol) veriyorum ama ona rağmen arada duş da aldırıyorum. Yıne de en düşük 37 oluyor sonra yeniden yukseliyor. Doktor üç gün sürer demişti. Bugun 2. Gün. Geee sabahladık 8 de anca uyuyabildi yavrumHala dusmedi mi atesi, doktor ne dedi, Allah kolaylik versin...
Tesekkurler canim baktimBu hafta ceza aliyoruz malesef, takimimiz ilk 3e girerse cezamiz silinecek.
Ben olsam odul yapmazdim fakat siz bilirsiniz.
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Bu linkten en alta inip yarisma sonuc listelerini ve diger takimlarin yuzdelerini gorebilirsin:)
sabah 3 dilim ekmek fazla canim, cunku asurda karbonhidrat tarhada karbonhidrat agirlikli bir corba, bamyayi bol yeseydin onun yerine.Bugun neler yaptim neler yedim
Sabah
1 h yumurta
1 2 tane p kizartmasi
3 dilim ekmek
7 8 zeytin
3 4 kasar
Oglen
dunden kalan sebze corbasi 1 kase
Aksam hatay usulu aşur yaptim 5 6 kasik
5 6 kasik tarhana corbasi
7 8 kasik etli kuru bamya
Gecen sene ben kurutmustum
Su
8 9 bardak
Spor
8000 adim
Milana firuze CEYDOS Yawrukush
Ya ben hiç yapmayayım diyorum ama ramazan olunca eşim istiyor. Sofrada görünce de insan yiyor maalesef. Ama ekmek yemiyorum.sizi engelleyen bu pilavlar, patatesler, tatlılar hamur işleri.
3-4 gun suruyor ates canim, sen sakin kal, 3-4 gunden sonra dusmezse yine ilac vermek zorunda kalirsan ,doktorla yine haberler.Çok inatçı ateşi ya. Düşmüyor bir türlü 5 saate bir pedifen ve tylol (parasetamol) veriyorum ama ona rağmen arada duş da aldırıyorum. Yıne de en düşük 37 oluyor sonra yeniden yukseliyor. Doktor üç gün sürer demişti. Bugun 2. Gün. Geee sabahladık 8 de anca uyuyabildi yavrum
Rica ederim :)Tesekkurler canim baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?