Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iftar
Domates çorba üzerine bi tutam kaşar
Tavuk ızgara
Salata
Naneli yoğurt
Avuç ici kadar pide

Ara
1 fincan yeşilçay

Sahur
Yeşillik
Ton balığı
1 dilim cvd ekmegi
2 zeytin

Su
2 litre

Spor
50 mekik ×3= 150
10 dk alt karın.hareketleri×3=30(çarpan kaç bilmiyorum en düşükten aldim)
20 donkey tekmesi×3=60
100 ayakları karna cekme× 3= 300
Toplam 540
Bugün çok üzüldüm kesin kararliyim bu hafta 66 yi gorucem
Yawrukush CEYDOS B Beklenen2

Maşallah canimsana çok güzel olmus

Kızlar alıntı yaptım ama zamanım olmadı yazmaya. Üzüldüm 6. Olduğumuza. Kaptanlarim hakkınızı helal edin gerçekten çok uğraşıyorsunuz, bu hafta elimizden gelenin fazlasını yapalim kızlar ben de bugün baya birseyler yedim sonradan öğrendim durumu
Sahur
İki dilim peynir, iki ceviz, domates, salatalık, dereotu, biber, bir buçuk dilim ekmek

İFTAR
Bir hurma, Bir kase ezogelin çorba, bir dilim kıymalı bir dilim de kaşarlı pide

Ara bir dilim kek

Su 2 litre

Spor 50 jj =150
50 bacak hareketi=150
100 zıp=200
1.5 saat ev işi=210
Toplam=710 puan

baktim moralim cok bozuldu,
bide odul yaptim bu linki onceden gorsem yapmazdim.

günaydın canlar günaydın kaptanlarim ❤

size bi sorum olacak gece sahur yapanlar saat kac gibi tartilsa dogru sonuc olur
Canim saat 17ye kadar bildirim yapma hakkiniz var, en gec 17de tartilip bildirim yapabilirsin.

gecen cuma: 68.9
bu gun: 68.2
fark 0.7
yuzde: 1.015
gelecek hafta hedefim: 67.7Eki Görüntüle 2628221

Geçen hafta 77.8
Bu hafta 76.7
Fark 1. 1 Eki Görüntüle 2628244

Bu hafta 100 gr verdin ama menulerin iyi degildi canim, egzersinizide arttirman gerek, umarim onumuzdeki hafta daha verimli olur...

Ben de öpüyorum canım. Bu cuma uğurlu gelir inşallah tartıda hepinize
Canimmm iyi bak kendine..

Gecen hafta 62.9
Bu hafta 62.4
Fark 0.5
Yuzde 0.794

merhaba hanimlar ❤

benden giden -700 gram olmuş

geçen hafta : 76,5kg
bu hafta : 75,8 kg
fark :700 gram
yüzde: %0,91

gelecek cuma hedefim 75,0Eki Görüntüle 2628294

kizlar yaa resim yukluyorum kocaman cikiyor duzeltiyim desim beceremedim nasil yapiyorsunuz kucuk resim atmayi tarti fotom kocaman sayfayi kapladi kusura bakmayin
Canim resmi yuklerken buyuk resim ya d kucuk resim olarak yukle secenegi var, kucugu secersen kucuk olarak yukleniyor..

Cuma kilo bildirimi
harikasin cok sevindim senin icin..
Keske takima daha sIk ugrayip, menulerinide duzenli yazsan...

o kadar cok kural var ki bazen beynim hosaf donuyor benim Denizcim..

Canim bu haftadan itibaren disini sIkip mezun olmani bekliyorum senden...

Tebrik ederim dereceye giren arkadaslarimi, elllerine saglik kaptanim..
Katilan herkeside ayrica kutluyorum.

Cuma kilom 75.6
Bugün 74.8
Fark -800
Yüzde 1.05
Eki Görüntüle 2628387

Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.7
Fark:0.7
Yüzde:1,07
Gelecek hafta için hedef kilo:64

Eki Görüntüle 2628404

Bu hafta istediğim gibi olmadı
Geçen hafta 69.4
Bugün 69.1
Fark 300 gr
Yuzde 0.43

geçen cuma : 57.8
bugün : 56 .9
fark : -900
yüzde : % 1.5

Yawrukush CEYDOS

Eve yeni girdim hemen tartildim
Malesef almidim
67,5
Canim onumuzdeki cumada kilo bildrimi yaparsan seni izne ayirabilirim, seni hem ozledim, hemde hastasin diye uzuluyorum...

Eki Görüntüle 2628442
Geçen hafta 64,1
Bugün 63,5
Fark 600 Gr
Yüzde 0,93
CEYDOS Yawrukush
Az ama en azından artı görmeden devam etmek güzel :)
harikasin.

Kızlar ben biraz geç bildirim yapıyorum zaten istediğim gibi gelmedi maalesef
Geçen hafta:58,7
Bu hafta: 59,1
Fark : +400
Yüzde:0,6
Bu hafta diyetisyen menusu ve azimle gidecek kilolarin eminim...

Yawrukush izin sansim varsa izne cikmak istiyorum.
Hala bas agrisi oksuruk var. Birde sitma gibi usume cikti.. Yarin test yatiracagim. Sanirim bu psikoloji ile aktif olamam
Test sonucunu mutlaka bize haber ver canim eger firsatin olursa aklim sende....

Cok sevindim canim cuma gunu bekliyoruz.
Bende iyiyim, hele hafta sonuna gelebildigim icin cok mutluyum..
Hafta icleri acayip yogun geciyor.. :)

Canim guzelce devam et, kilolari ver bitsin bence, azmet , neden kilo vermek istedigin hatirla ve kurtul kilolardan..

Hakkımızı helal edin çok emek veriyorsunuz
Helal olsun canim, cok sagol..

Çok kötü olmuş kaptanım ceza ne peki
Ceza uyari , ilk 3e girersek siliniyor uyari cezamiz.
Ilk 3e girmeden yine ceza alirsak, sari kart ve kirmizi kart aliniyor, kirmizi kartta ceza geliyor.
Umarim boyle olmadan sildiririz cezamizi.

Odul yapmadigin icin takimimiz adina tesekkur ederim canim, sorumlu davranisin beni cok mutlu etti, eksik olma.

Canim bu menu olmamis, bencede yaz ki menulerini hem sen gormus olursun ne yedigini , hem telafi edersin.
15 dk dans cezasi geliyor bu menuye.
Ben cok sukur iyiyim canim, sagol sordugun icin..

Gulum meyve suyu cok tuketme, cok sekerli, onun yerine kuru ya da taze meyve tuket..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Yawrukush
Gunaydin kizlar, mutlu hafta sonlari.
Es yarismamizin sonuclarini cocuklari uyutunca yapmaya calisacagim.
Gunaydin kaptanlarim CEYDOS kacamaklarimi bildireyim cikolata 1t kasigi hergun hastaligim yaklasiyor ve dayanamiyorum kizima yedirirken bende yiyiveriyorum ahh bu kizim zaten once ben yiyorum bakti ben yedim sonra kendi yiyor anlamiyorum da sebebi ne
Gel gelelim asil konuya her ay gibi bu ay da hamilelik suphesi icindeyim bugun baslaadi adet olana kadar boyle gecer 5 gun var adetime hayirlisi

Tamam kaptişim.. inşallah keseceğim onu.. ya işte çok susuyorum o zaman iftarda dayanamayıp içiyorum.ama söz içmeyecem kefir içmeye başladım hergün.. ramazanda sütüme takviye olsun diye..

Kızlar selamlar bu yemek listeleri ne böyle kilo verme değil de alma yarışması gibi olmamış mı sanki, bi durumun farkına varsak ve bu ramazanı avantaja çevirsek hatta Cuma yarışmasında ki durumu da artıya çevirmek mümkün. Bu kadar kısıtlı zaman yemek yiyerek nasıl + oluyorsunuz ne kadar kalori alınıyor demek ki. Yaz yaklaştı vermemiz gereken kilo var ve ayrıca takımında sorumluluğunu unutmamak gerekiyor. Ben çok üzüldüm gerçekten bu duruma ama tabi ki toparlanacaktır ama durumun farkında olmakta şart.

Tünaydın kızlar Dünü dünde bıraktım. içimden yazmak gelmedi hiç . çok üzüldüm sonuçlara aranızda iyi olanlarda vardı ama genel olarak bakınca durumumuz kötüydü. bu hafta puanlı spor yarışması düzenlemiyorum. yine bu hafta beğenmediğim hiçbir menüye yorum yapmayacağım, ifade koymayacağım.
az sonra yükseliş yarışmasının sonuçlarını paylaşacağım. haftanızın az karbonhidratlı bol protein ve salatalı geçmesini dilerim.

bayıldım canım harika bir diyet menüsü. sadece su eksik kalmış yazmayı unuttuğunu düşünüyorum.sen su içiyorsun bolca

Selam kizlar
Galiba bugun evde oldugum icin daha iyiyim. 16da test yaptirmaya gidecegim. Oksuruk ve bas agrisi Devam ediyor

Crossfit e gittim bugun. Cok zorladim ama 100 defa dumbell snacth ile 75 burpees yaptim.
Simdi dus sonrasi keto kahvesi yapip az dinleneyim derken burayada bakayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…