Bugün itibariyle başladım çok sağol canmmDiyetisyene basladin mi canim, hayirli olsun..
Maşallah canimsana çok güzel olmusIftar
Domates çorba üzerine bi tutam kaşar
Tavuk ızgara
Salata
Naneli yoğurt
Avuç ici kadar pide
Ara
1 fincan yeşilçay
Sahur
Yeşillik
Ton balığı
1 dilim cvd ekmegi
2 zeytin
Su
2 litre
Spor
50 mekik ×3= 150
10 dk alt karın.hareketleri×3=30(çarpan kaç bilmiyorum en düşükten aldim)
20 donkey tekmesi×3=60
100 ayakları karna cekme× 3= 300
Toplam 540
Bugün çok üzüldüm kesin kararliyim bu hafta 66 yi gorucem
Yawrukush CEYDOS B Beklenen2
İyi gecelerIyi geceler hanimlar
Evde herkes ayakta mutfağı iftardan sonra toplamıştım simdi bomba patlamış gibi
Sahur yapıp yapmamak arasında kaldım
baktim moralim cok bozuldu,Bu hafta ceza aliyoruz malesef, takimimiz ilk 3e girerse cezamiz silinecek.
Ben olsam odul yapmazdim fakat siz bilirsiniz.
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Bu linkten en alta inip yarisma sonuc listelerini ve diger takimlarin yuzdelerini gorebilirsin:)
Canim saat 17ye kadar bildirim yapma hakkiniz var, en gec 17de tartilip bildirim yapabilirsin.günaydın canlar günaydın kaptanlarim ❤
size bi sorum olacak gece sahur yapanlar saat kac gibi tartilsa dogru sonuc olur
gecen cuma: 68.9
bu gun: 68.2
fark 0.7
yuzde: 1.015
gelecek hafta hedefim: 67.7Eki Görüntüle 2628221
Bu hafta 100 gr verdin ama menulerin iyi degildi canim, egzersinizide arttirman gerek, umarim onumuzdeki hafta daha verimli olur...Gecen cuma 81.1
Bu cuma 81.3
Hedef 65
Fark +200 gram
Sabah tartildim wc ye cikinca bu hafta benden hayir gelmedi size
Yorucu ve bozuk bir haftaydi bugunden itibaren silkeleniyorum kalan evde yogurtta yoktu galiba onunda farki var bu hafta sut az diye tarcinli sut icmemistim tabi oda var
CEYDOS Yawrukush Milana firuze deniz diyette
Canimmm iyi bak kendine..Ben de öpüyorum canım. Bu cuma uğurlu gelir inşallah tartıda hepinize
Gecen hafta 62.9
Bu hafta 62.4
Fark 0.5
Yuzde 0.794
merhaba hanimlar ❤
benden giden -700 gram olmuş
geçen hafta : 76,5kg
bu hafta : 75,8 kg
fark :700 gram
yüzde: %0,91
gelecek cuma hedefim 75,0Eki Görüntüle 2628294
Canim resmi yuklerken buyuk resim ya d kucuk resim olarak yukle secenegi var, kucugu secersen kucuk olarak yukleniyor..kizlar yaa resim yukluyorum kocaman cikiyor duzeltiyim desim beceremedim nasil yapiyorsunuz kucuk resim atmayi tarti fotom kocaman sayfayi kapladi kusura bakmayin
Cuma kilo bildirimi
Yawrukush
Tamam canim detayli yazdığın, için çok teşekkür ederim ben de bilmiyordum bu kuralı Öğrenmiş oldum �nşallah bu sefer meZun olur ayrılİrim.
listede olmasamda takımda olmak çok güzel motive ediyor beni
Canim bu haftadan itibaren disini sIkip mezun olmani bekliyorum senden...Geçen cuma 67.30
Bu cuma 67.70
Fark +40
Yüzde - 0.59
Diyete başladığımdan beri ilk defa + geldim . Geç yatıp geç kalkmadan dolayı mi yoksa sahurdan mi sporsuz gecti bu hafta ondan mi oldu anlamadim cok üzgünüm
Tebrik ederim dereceye giren arkadaslarimi, elllerine saglik kaptanim..PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. Milana firuze
2. erciyes111
3. B Beklenen2
4. CEYDOS
5. Birgaripanne
6. Melek Ada
7. A Aycaokurcan
8. cokofesttt
9. deniz diyette
10. luges
11. Aomine Daiki
12. @Tarot520
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.7
Fark:0.7
Yüzde:1,07
Gelecek hafta için hedef kilo:64
Eki Görüntüle 2628404
Geçen hafta 64.8
Bu Cuma 64.5
Fark - 300
Yüzde 0.462
Yawrukush CEYDOS @Tarot520
Eki Görüntüle 2628408 Eki Görüntüle 2628408
Bu hafta istediğim gibi olmadı
Geçen hafta 69.4
Bugün 69.1
Fark 300 gr
Yuzde 0.43
Canim onumuzdeki cumada kilo bildrimi yaparsan seni izne ayirabilirim, seni hem ozledim, hemde hastasin diye uzuluyorum...Eve yeni girdim hemen tartildim
Malesef almidim
67,5
Eki Görüntüle 2628442
Geçen hafta 64,1
Bugün 63,5
Fark 600 Gr
Yüzde 0,93
CEYDOS Yawrukush
Az ama en azından artı görmeden devam etmek güzel :)
Bu hafta diyetisyen menusu ve azimle gidecek kilolarin eminim...Kızlar ben biraz geç bildirim yapıyorum zaten istediğim gibi gelmedi maalesef
Geçen hafta:58,7
Bu hafta: 59,1
Fark : +400
Yüzde:0,6
Test sonucunu mutlaka bize haber ver canim eger firsatin olursa aklim sende....Yawrukush izin sansim varsa izne cikmak istiyorum.
Hala bas agrisi oksuruk var. Birde sitma gibi usume cikti.. Yarin test yatiracagim. Sanirim bu psikoloji ile aktif olamam
Cok sevindim canim cuma gunu bekliyoruz.Hosbuldum canim benim.
Masallah ramazan cok iyi gidiyor,korona disinda her sey yolunda.
Mutluyum dakilo vermemisim bu hafta ben de biraz rahatlamistim yine 59.8 falan olabiliirm.
Oructan tam dogru da cikmaz.
Bu hafta biraz daha asilayim cuma gelecegim insallah
Sen nasilsin hayat nasil canim?
Canim guzelce devam et, kilolari ver bitsin bence, azmet , neden kilo vermek istedigin hatirla ve kurtul kilolardan..Şimdi tam böyle pes etmekle gaza gelmek arasında bir yerdeyim. İzne ayrılsam reglden sonra verecegimden eminim. Gaza gelsem spor için gerçekten zamanım yok. Emekleriniz için cok tesekkür ederim. Siz de kızmazsanız bir hafta daha kendime şans vereyim. Uzatmak istemiyorum kilo verme işini bir an önce bitsin normal hayatıma döneyim
Helal olsun canim, cok sagol..Hakkımızı helal edin çok emek veriyorsunuz
Ceza uyari , ilk 3e girersek siliniyor uyari cezamiz.Çok kötü olmuş kaptanım ceza ne peki
Odul yapmadigin icin takimimiz adina tesekkur ederim canim, sorumlu davranisin beni cok mutlu etti, eksik olma.Gerçekten haklisiniz kaptanım ne diyelim şimdi .800 gr verdim bugün ama ödül yapmadim kendimi kötü hissettim gerçekten geçen hafta baya iyidik bu hafta sonuçlar baya kötü geldi. Allah sizden razı olsun gerçekten çok ilgi gösteriyorsunuz
Canim bu menu olmamis, bencede yaz ki menulerini hem sen gormus olursun ne yedigini , hem telafi edersin.İyi geceler cok uzuldum 6. Olmus takim ama olsun. Haftaya daha iyi olur insallah
Bugun ku kilom maalesef 72.1 guzel bir kilo verince gelecegim insallah geri bu hafta tekrar menu yazmaya basliyacagim yoksa ipin ucu kaciyor
Sahur
Yarim dunden kalan pisi 3 kasik makarna 2 kasik ciger aksamdan kalan domates salatalik az peynir zeytin cay
İftar
1 kase tarhana corba yarim tabak manti makarnadan bol roka yarim krep kadar misir unu ve taze soganla yapilan tavada pisen ekmek
Ara
Cay az kabak cekirdegi 2 lokma kakaolu kek onu da kucuk kizim yapti ondan yedim
Bundan sonra daha dikkatli olacagim insallah
Yawrukush iyiyim canim sagol sen nasilsin diyecegim ama bugun sonuclar herkesi uzmus haftaya toparlanir canim
CEYDOS canim daha gelmeye hazir degilim ama menu yazmaya gelecegim insallah
Gulum meyve suyu cok tuketme, cok sekerli, onun yerine kuru ya da taze meyve tuket..01.05.2020
Sahur
2 haşlama yumurta
Peynir
Domates salatalık
Yeşillik
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 adet levrek ızgara
Salata yeşillik
2 bardak %100 meyve suyu
Ara
1 tane şekerpare ( ödül yaptım kendimeEmzirdiğim ve kilo verdiğim için olmazmı )
Su 3,6 lt
A AycaokurcanCEYDOS Yawrukush
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| 200 IA | ||||||
|
| |||||||
| @fmad | |||||||
| @Tarot520 | |||||||
|
| 300 IA | ||||||
|
| 300 IA | ||||||
|
| 10DK A | ||||||
|
| 300 IA | ||||||
| A Aycaokurcan | 100 IA 50S | ||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| P Periannem | |||||||
|
| |||||||
| M Meryem1306 | |||||||
|
| 50S |
Gunaydin kaptanlarimGunaydin kizlar, mutlu hafta sonlari.
Es yarismamizin sonuclarini cocuklari uyutunca yapmaya calisacagim.
Tamam kaptişim.. inşallah keseceğim onu.. ya işte çok susuyorum o zaman iftarda dayanamayıp içiyorum.ama söz içmeyecemCok sevindim canim cuma gunu bekliyoruz.
Bende iyiyim, hele hafta sonuna gelebildigim icin cok mutluyum..
Hafta icleri acayip yogun geciyor.. :)
Canim guzelce devam et, kilolari ver bitsin bence, azmet , neden kilo vermek istedigin hatirla ve kurtul kilolardan..
Helal olsun canim, cok sagol..
Ceza uyari , ilk 3e girersek siliniyor uyari cezamiz.
Ilk 3e girmeden yine ceza alirsak, sari kart ve kirmizi kart aliniyor, kirmizi kartta ceza geliyor.
Umarim boyle olmadan sildiririz cezamizi.
Odul yapmadigin icin takimimiz adina tesekkur ederim canim, sorumlu davranisin beni cok mutlu etti, eksik olma.
Canim bu menu olmamis, bencede yaz ki menulerini hem sen gormus olursun ne yedigini , hem telafi edersin.
15 dk dans cezasi geliyor bu menuye.
Ben cok sukur iyiyim canim, sagol sordugun icin..
Gulum meyve suyu cok tuketme, cok sekerli, onun yerine kuru ya da taze meyve tuket..
Umarım sevgili eşim. Suan deli acım ve iftara çooook var.Çok güzel canım.. Ramazanda karlı çıkacaksın inşallah.. böyle giderse haftaya senden en az -1 kg bekliyorum
bayıldım canım harika bir diyet menüsü. sadece su eksik kalmış yazmayı unuttuğunu düşünüyorum.sen su içiyorsun bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?