Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haylaz adam ya. ama daha çok küçük annesi.
sabrediyorum zaten. yılmadan bekliyorum.
cumaya 64 olacak o demekki gözün aydın

Allah iyiliğini versin canim :) ne nispeti kiz, aciklama yaptim. Bilirsin kilo olayinda regl aciklamasi cok önemli .

Oyy canim, insallah seninki de olur .
ya inşallah nasıl bir gaz şişliği var anlatamam patlıycam zannettim dün gece. genelde regl öncesi olurdu ama bugün beklentimi karşılamadı.
Kakaolu islak kek yaptim ne kadannnn güzel kabardi.
Bakalim yiyecek miyim, yemeyecek miyim. İrademe nefsime ne kadar hakim olacağım
sana yiyebileceğin tarif
1 çorba kaşığı tereyağ erimiş
1 çorba kaşığı hindistan cevizi
1 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı tatlandırıcı stevia tercihen
2 çorba kaşığı süt badem sütü vs olabilir
1 yumurta
1/2 kabartma tozu

hepsini krıştır mikrodalgada pişir. 4 dk kadar pişirdim ben. tarifte 1,5 dakika diyordu. oran artınca pişmedi. ben iki katı yaptım geçenlerde evdekilere kare yoğurt kapları harika kalıp oldu.

6mayıs iftar
Bi bardak su
Bi kase ezogelin çorbası
2 sürü çiğköfte
3 bardak ayran
1 kaşık helva
1 tatlı tulumba
Çok fena şiştim

Canım sakın öyle düşünme. Burası gerçekten insanı frenliyor. Eğer bırakırsan ipin ucu tamamiyle kaçar. Yeniden tekrar başla canim .
Oyyy kuzum cok geçmiş olsun yanık cok kötüdür canı da çok acımıştır. Kuzum benim.

hoş geldim, en saglikli şekilde kisa sürede hedefne ulasirsin insallah.

İyi geceler bugün ne yedim
Sahur domates marul
2 kk peynir
8 zeytin
2 dilim ekmek 1 yumurta
İftar
Bir tabak katkılı kabak dolması (içi bulgur ve kıymadan hazırlanan sarımsaklı yoğurtlu yöresel bir yemek)
Bir kase çorba
3 veya 4 hurma
A ta bir armut 10 erik
Biraz önce acıktım sade bir kase yoğurt yesim
1 saat yürüyüş 10 bardak su
Daha dıkkatli olmama rağmen bugün de tartıda artı çıktım. Henüz refleks olamadım. Artık regl olmak istiyorum
Şişkinlik beni mahvetti. Tuvalete de çıkamıyorum.

Bir daha boyle birsey yqsaraan patates rendele koy canim yada dis macunu
Kuzum etiket yapmayi unutmusun
Menun idare eder

hepimizin ortak derdi haline geldi. topluca çözüm bulmak şart oldu. şimdi ben civanperçemi denedim üstüne soğan suyu kaynattım olmadı sende dene istersen. şimdi kür halinde hayıt otu yapacağım bakalım o ne tepki gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…