Canim hosgeldin , ismin hic yabanci gelmiyor bana :)Merhabalar daha önce burdan izne ayrilmisim ama ne zaman kaç kilo hatirlamiyorum tekrar geri dönmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Yok kuzum kacirmadin :))Saçımı bile kuruttmadan attım ama kaçırdım heralde.bildirim saatini
Gec kalmadin canim :)
Saglik olsun uzme canini , sen bu hafta guzel kilo verdin bence :)Tartım kırıldıbildirim yapamıyorum
Evet canım , isim tekrar okumaya müsait , hem çalışıp hem okumak istiyorum , seviyorum okumayıNasilsin canimcim?
Gemis olsun canim, ona bir sey olmamis ya, Allah esirgesin tum evlatlari...
Canim kolikten cok ceken bir anneyim ozellikle ilk oglumda 6 ayin sonuna dek gunde saatlerce kolik aglamasi ile mucadele ettik..
Bircok sey denedik doktor onerisiyle vs ama hicbiri tam anlamiyla ise yaramadi , doktor 5-6 aydan sonra tamamen gecer demisti gercekten hemen kesildi.
Allah kolaylik versin kuzum..
Tekrar cok nuyuk gecmis olsun, Allah beterinden esirgesin..
Sagol canim benim cok coook agladi, eli tum gun suyun icindeydi cikardigi an ciglik - kiyamet koptu..
Sagol gulum tavsiyen icin.
Canim annecigin gule gule kullansin insallah...
Canim Allah kolayliklar versin sana..
Sinava neden tekrar calisiyorsun kuzum, isinden memnun degil misin?
Sende iyi ki varsin canim.
Butun hafta cok duzenli bir sekilde menulerini yazmissin canim, cok sevindim, masallah sana...
Bu senin basarin, masallah sana canim..
Sizede cok gecmis olsun canim, Allah esirgesin tum kuzulari..
Tam kilo bildirimim
Geçen cuma :56.9
Bugün : 56
Fark : _900 Gr
Yüzde : % 1.5
Yawrukush CEYDOS erciyes111 Eki Görüntüle 2632053
Canim insanlarin sen ise yeni girdin diye sana haksizlik, mobing yapmasina izin verme, gerekli yerlere sikayet edebilirsin.İyi akşamlar kızlar saclarimi kuruttum , kendimi yatağa attım , iş hayati benim psikolojimi
Çok bozdu psikiyatriste gideceğim artık , mobingler çok yordu beni , bugün
İşte oturdum ağladım bana yaptıkları şeylere . Neyse artık herkesi Allah'a havale ettim
Kimseye gücüm yetmedi .oyhhh şu karantina bitsede spora yazilsam kafam dagilirdi.
Geçmişe bakayim şimdi de kim kaç kilo vermiş merak ediyorum, hayat devam ediyor :)
Hosbulduk.aynen öyletekrar hoşgeldin aramıza canım. hadi bu sefer bu işi tamamına erdirelim.sende benim gibi bir verip bir alanlardansın anladığım kadarıyla.
Doldurup gönderdim ama görmediniz sanırım siz vardiniz ozaman bende sizi hatırlıyorumCanim hosgeldin , ismin hic yabanci gelmiyor bana :)
Katilim formumuzu doldurabilir misin?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet istiyorumHemen bilgilerini kontrol edeyim canim, listeye girmek istiyor musun bugun?
Canim gecmisi okurken bir yandan mesajlara cevap veriyordum , senin mesajini kendi yazdigim mesajdan sonra gordum..Doldurup gönderdim ama görmediniz sanırım siz vardiniz ozaman bende sizi hatırlıyorum
Zaten coktan dahil ettim seni canim, hayirli olsun :))Evet istiyorum
Sorun değil çok teşekkür ederim insallah kaptanimCanim gecmisi okurken bir yandan mesajlara cevap veriyordum , senin mesajini kendi yazdigim mesajdan sonra gordum..
Aramiza tekrar hosgeldin Sevilcim, ben Ozge, 32 yasindayim, 2 oglum var, evliyim, yurt disinda yasiyorum.
Beraber hedef kilona ulasacagimiza eminim.
Arkadaslar listemizi hazirladim simdi paylasiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?