sen de dönmüşsün aramıza hadi bakalım birlikte ulaşalım hedefimize özgecim çok sevindimKizlar ben kuzularimi bahceye cikariyorum, site icinde yuruyus yapacagiz, banada spor olacak, opuyorum simdilik..
eline sağlık özgecimTAKIM ICI ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. AppLesma & Melek Ada ===> % 2.33
2. @Milana firuze & @deniz diyette ===> % 1.49
3. @luges & @cokofesttt ===> % 1.46
4.fyzanur & erciyes111 ===> % 1.30
5. @Aomine Daiki & B Beklenen2 ===> % 1.10
6. @Tanssss & @Meryem1306 ===> % 0.90
7. @Aycaokurcan &mifihafa ===> % 0.81
***Bu hafta elinizden geleni yaptiniz kizlar emeklerinize saglik hepinizin, 1. olan arkadaslarimizAppLesma ve Melek Ada sizleride ayrica tebrik ediyorum.Bir odul ogunu yapabilirsiniz.
***Dipnot: Bu hafta puanli spor yarismamiz var ve aramiza yeni katilan arkadaslarimiz da var, cumaya kadar es yarismamiza ara veriyoruz, cuma gunu yeniden grup ici eslesme yapacagim.
alışmaya çalışıyorum canım , tam adapte olamadım . mobinglerle baş etme evresindeyim henüz . sen nasılsın bi gittin gelemdin , ne güzel yarışıyorduk seninle üzüldüm gidince iyiki geldin :)Hoşbuldum Feyzainş bu sefer ulaşacağım hedefime. Senide tebrik ederim hedefine yaklaşmışsın sen nasılsın alıştın mı iyice çalışma hayatına
Merhaba Özge iyiyim canım sen nasılsın ? Çok şükür hersey yolunda canım. Türkiye çok güzel geçti , kısaydı 2 hafta kaldık tam zamanında gidip geldikordan döndükten sonra küçük bir varis operasyonu geçirdim şimdi iyiyim şükür. Bebiş içinde allah nasip ederse çok istiyorum oğluma kardeş gurbette tek başına zor olacak ama oğluma arkadaş yoldaş olsun istiyorum çok , yaş da aldı başını geçiyor ☺ Sen de takıma dönmüşsün hayırlısı ile vereceğiz kilolarımızı Karantinada elim hamur leğeninden çıkmaz oldu
Suyu içmeyi unuttumhaklı olarak evham yapıyorsun ama sen gönlünü ferah tut bişey olmaz tatlım. sadece evdekilerle bu ara yakın temasa girme.
çok güzel olmuş günün.
tamam canım hayırlı olsun şimdiden.
su az olmuş diğerleri çok iyi
gayet güzel tam kararında.
ekmeğini çok buldum onun dışında güzel
su içmeyince çok yavaş gidiyor kilolar ihmal etme canım , bende çok zor içiyorum . bir bardakla bütün gün dururum bıraksan . önüme cam şişe koyuyorum da öyle aklıma geliyor içmek .Suyu içmeyi unuttumbugün telafi ederim suyu
bizde seni seviyoruz be kuzum. ne güzel böyle rahatlamış olman hadi inşallah bundan sonra daha güzel şeyler olur hayatında.ayyy kızlar kaç gündür psikolojik olarak çökmüştüm , kimin duası kabul olduysa psikolojim bir anda kendine geldi
burada dua istemiştim eden kim varsa Allah razı olsun , gerçekten birinizin duası kabul oldu gibi hissediyorum :) psikiyatriste gidecektim randevu bulamadım o seviyede kötüydüm , birden düzeli verdim dünden berihepinizi çok seviyorum
bende bu yazıya istinaden kalktım su şişemi doldurdum bugün 3 lt yaapcağım belki gazım gider. o kadar doluyum ki gazla patlayacağım sanki.su içmeyince çok yavaş gidiyor kilolar ihmal etme canım , bende çok zor içiyorum . bir bardakla bütün gün dururum bıraksan . önüme cam şişe koyuyorum da öyle aklıma geliyor içmek .
gel anam beraber yanarız ne olacak böyle giderse ben bu haftada çukurdayım. durumum vahim. spor cezamı yapıyorum akşam sadece salata yiyorum ama nafile. bak sabah gene 2 yumurta + peynir yedim. nedir derdi çözemedim bu vücudun. incelme var mı evet var. bir etek başlamıştım 68-69 kg kadardım büyük geldi söktüm.64 kilo halimle örmeye başladım dün gece gene giydim üstümden düşüyor bugün gene söktüm. 3. oldu pes dedim eee kilo aynı değişen ne11 mayıs kilo bildirimim :
cuma günü : 56.0
bugün : 56.8
fark : + 800
ceydoş beni çukura düşürmeden toparlanmam lazım
Yawrukush CEYDOS erciyes111
kas kütlen mi arttı acaba , başka açıklaması yok bence . sen kilo bildirimi yerine bir süre beden ölçü bildirimi yapsan daha iyi olur ozaman . listede de değilsin . durup durup birden fark oluşturacak tartıda heralde . sıkılaşmaya başladın iyice demek ki.gel anam beraber yanarız ne olacak böyle giderse ben bu haftada çukurdayım. durumum vahim. spor cezamı yapıyorum akşam sadece salata yiyorum ama nafile. bak sabah gene 2 yumurta + peynir yedim. nedir derdi çözemedim bu vücudun. incelme var mı evet var. bir etek başlamıştım 68-69 kg kadardım büyük geldi söktüm.64 kilo halimle örmeye başladım dün gece gene giydim üstümden düşüyor bugün gene söktüm. 3. oldu pes dedim eee kilo aynı değişen ne
inşaallah canım sağ olbizde seni seviyoruz be kuzum. ne güzel böyle rahatlamış olman hadi inşallah bundan sonra daha güzel şeyler olur hayatında.
bende bu yazıya istinaden kalktım su şişemi doldurdum bugün 3 lt yaapcağım belki gazım gider. o kadar doluyum ki gazla patlayacağım sanki.
inşallah öyledir. kalça ölçüm çok düştü etekten belli. ölçeyimde şu gaz şişliği gitsin öyle.kas kütlen mi arttı acaba , başka açıklaması yok bence . sen kilo bildirimi yerine bir süre beden ölçü bildirimi yapsan daha iyi olur ozaman . listede de değilsin . durup durup birden fark oluşturacak tartıda heralde . sıkılaşmaya başladın iyice demek ki.
yok canım gidip yazdırmam ben. bu karışıklıkta hele hiç gitmem. rezene içiyorum bakalım iki gündür inşallah iyi gelir.inşaallah canım sağ olaslında gaz söktürücü ilaç veriyor aile hekimleri yazdırabilirsin çok kötüysen .
Normalde şişeyle dolanıyorum evde ama evde değildim dün bugün içcem bol bol insallahsu içmeyince çok yavaş gidiyor kilolar ihmal etme canım , bende çok zor içiyorum . bir bardakla bütün gün dururum bıraksan . önüme cam şişe koyuyorum da öyle aklıma geliyor içmek .
Tesekur ederim canim perşembe tartı işini hallederim.tamam canım yeterince gerildin zaten birde tartı için gerilme. perşembe indiriminden alman mantıklı. bu modelinde yağ analizi varmış hem
Ateşim yok boğaz agrım var hafif. Bide burnumun ici kaşınıyor.canım bence de psikolojik olabilir , özellikle ateşin felan yoksa test bile yapmıyor bizim doktorlar. psikolojik teşhisi koyulanlar çok var . ateşin varsa o zaman durum psikolojik olmaktan çıkar , boğaz ağrın psikolojik değilse yanında çoğunlukla ateşinde olur sen de var mı ateş ?
Iyi olmana cok sevindim . Bu ara herkes depresyonda canim.senin de işin zor riskli yerdesin yeni iş yeri . Allah bi kolaylık verir insallah sabır et bakalimayyy kızlar kaç gündür psikolojik olarak çökmüştüm , kimin duası kabul olduysa psikolojim bir anda kendine geldi
burada dua istemiştim eden kim varsa Allah razı olsun , gerçekten birinizin duası kabul oldu gibi hissediyorum :) psikiyatriste gidecektim randevu bulamadım o seviyede kötüydüm , birden düzeli verdim dünden berihepinizi çok seviyorum
Mobingler kötü üzüldüm. Hele bu dönem herkes gergin dikkat et kendine. Evet çok güzel yarışıyorduk ama tatil girince kaldı. Ama senin kilon şahane olmuş tebrik ederim. Bana da umut oldunalışmaya çalışıyorum canım , tam adapte olamadım . mobinglerle baş etme evresindeyim henüz . sen nasılsın bi gittin gelemdin , ne güzel yarışıyorduk seninle üzüldüm gidince iyiki geldin :)
Büyük ihtimalle sıkılaşmışsındır ve kas kütlen artmıştır. Ben Türkiye gittiğimde bu sefer beni daha zayıf buldular halbuki bir önceki gittiğim gibiydim 63,5 kilo ama sporla vücut baya toparlanıyor bence kilo ayni kalsa dagel anam beraber yanarız ne olacak böyle giderse ben bu haftada çukurdayım. durumum vahim. spor cezamı yapıyorum akşam sadece salata yiyorum ama nafile. bak sabah gene 2 yumurta + peynir yedim. nedir derdi çözemedim bu vücudun. incelme var mı evet var. bir etek başlamıştım 68-69 kg kadardım büyük geldi söktüm.64 kilo halimle örmeye başladım dün gece gene giydim üstümden düşüyor bugün gene söktüm. 3. oldu pes dedim eee kilo aynı değişen ne
Canım hiç sıkma canını psikolojik olabilir çünkü biz yürüyüşe gittiğimiz günlerde ve ertesi gün hep boğazım ağrıyor burnum kaşınıyorAteşim yok boğaz agrım var hafif. Bide burnumun ici kaşınıyor.
Zaten evdekilere de test yapmamışlar komsum annesinin nasil korona olduğunu bulamıyor tv den kaptı herhalde diyor cunki evden hiç çıkmadı kadıncağız durumu hakkında da haber gelmedi merak ediyorum teyzeyi.
Menün güzel olmuş su çok az arttırmaya çalış bence canımsahur
iki dilim kızarmış ekmek, zeytin, peynir, salata, çay hatırladığım kadarıyla bu kadar
iftar
bir kase tavuk çorbası, bir tabak fırında türlü, bolca salata, üç dört kaşık mantı, bir dilim ekmek
ara
yeşil çay, bir yemek kaşığı kadar leblebi, iki tane kuru kayısı
1 ltden fazla su
spor
100 topuğa değme
50 bisiklet
50 bel egzersizi
bir saat ev işi
Yawrukush CEYDOS
Ben dün başladım kilo bildirimi yaptım dün. Bugünde yapayım mı ?kızlar yarın tartı kontrol günü lütfen ölçümlerinizi yapıp bildirmeyi unutmayın oruç tutanlar iftara yakın, tutmayanlar ise sabah aç karnına tartılmalı. yarın fotoğraf eklemenize gerek yok.
KURALLARA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM
Menü spor çok güzelHayırlı sahurlar hepinize
Sahur: meyve tabağı(elma, muz, çilek, kivi), yoğurt, hurma, haşlanmış yumurta, 10 çiğ badem
İftar: çorba, salata, bir tabak sebze yemeği, hurma
Ara: Pulbiberli yoğurt
Su: 2, 5 litre
Spor: 30+30 dakika leslie, 30 dakika cardio
720 puanAppLesma
ekmeğini fazla suyunu eksik buldum veeee spor puanını hesaplamamışsın.sahur
iki dilim kızarmış ekmek, zeytin, peynir, salata, çay hatırladığım kadarıyla bu kadar
iftar
bir kase tavuk çorbası, bir tabak fırında türlü, bolca salata, üç dört kaşık mantı, bir dilim ekmek
ara
yeşil çay, bir yemek kaşığı kadar leblebi, iki tane kuru kayısı
1 ltden fazla su
spor
100 topuğa değme
50 bisiklet
50 bel egzersizi
bir saat ev işi
Yawrukush CEYDOS
alışkanlık haline gelmesi açısından iyi olur diye düşünmekteyim. oruçluysan iftara doğru tartılabilirsin yok beslendim ben dersen tartılma moralin bozulmasınBen dün başladım kilo bildirimi yaptım dün. Bugünde yapayım mı ?
Menü spor çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?