Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben normalde de böyle yiyorum ki Tamam bundan sonra daha dikkat ederim bu arada salatayı yazmadım domates ve soğan salatası yedim.
Sebze yemekleri, et yemekleri, yogurt, corba, salata bunlardan normal olculerde yiyebilirsin canim.
Afiyet olsun..

Makarna var ama aksam bir sey yememissin o yuzden ceza yok canim, suyu azicik artirsan cok guzel olur.
Sporlarin sahane :)

Sabahki 3 dilim ekmek cok olmus..
1 dilimle sinirla Tansucum kendini...

Harika birgun olmus Denizcim :)

Iyu gecelee kizlar iftarda 1 kase corba biraz nohut yemegi kucuk tabak yogurtlu topalak koftesi yedim bugun cok acikmistim. Leslie 1 mil yapabildim oglanin atesi var halsiz biraz. Zaman buldukca siteye girmeye calisiyorum
Topalak koftesini cok yemediysen menun guzel canim.
Cok gecmis olsun ogluna, nasil bugun daha iyi mi?

Cok guzel bir baslangic olmus canim :)

3 tatli kasigi hemde steviali bir sey degil kaptanim, afiyet olsun, kizinin ellerine saglik :)

Cok guzel birgun olmus canim seninde :)

Bende başlıyorum artık ya hamur yok şeker yok pasta börek tatlı yapmayacağım
Halen tok karnı ile 88,2 çıktım
Tamam canim harikasin, hep beraber kurtulalim kilolardan :)

Yawrukush keşke sabah kontrol etseymisim tatlım mesajları. Bugün pazar dedim biraz ipin ucu kaçtı. ama olsun yarın yeni haftaya güzel başlayalım
Bugun yeni bir gun Filizim ,haydi yine beraber veriyoruz kilolari :))

hayirli aksamlar canlar

sahur
1,5 haşlanmış yumurta
domates salatalik bol marul
1 yk tahin pekmez
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmegi

iftar

5 yk makarna
1 tabak salata
1 kase yoğurt

ara elma

su 3 litre
spor 30 dk leslie
Cok guzel birgun olmus canim :)

Canim cok dogru yapmissin , bir sure uzak dur kuzularindan, esinden ,en azindan iciniz rahat eder..
Birebir temasin olmamis ama tedbirli olmak iyidir...

Canim seni spordan muaf tutuyorum..

Guzel birgun olmus canim :)

Harika birgun olmus yine canim, cok guzel kilo vereceksin yine bu hafta :)

Canim umarim guzelce dinlenmissindir..
Gunun oldukca guzel olmus..

PAZAR MENUM
SABAH 10DA

Tereyaginda 1bucuk yumurta
5 zeytin
1kk peynir
2 yemek kasigi biberli domatesli sucuk
Avuc ici kadar pita ekmegi

ARA 13.30DA
Sade filtre kahve
Avuc ici kadar pestil
5 ceviz

OGLEN 15TE
Yarim salatalik
Corba kasesi ile taze fasulye yemegi

AKSAM 18.30DA
Salata
3 kuru biber dolmasi (pirincsiz ,1 cay bardagi bulgur ile yaptim tum tencereyi.)
Kucuk bir parca izgara tavuk gogsu

Su: 1.5 litre hala iciyorum.
Spor: 30dk cocuklarla, 20 dk tek basima tempolu yuruyus (200)
100 jj (300)
300 ia (600)
100 dk (300)
50 s (150)
1 saat ev isi (180)
Toplam: 1730 puan CEYDOS

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

***Gunaydin 4. takimin citirlari, gununuz guzel, yeni haftaniz saglikli ve mutlu olsun.

***Bugun kontrol amacli tartilip, kilonuzu yazmayi unutmayin!

***Lutfen menulerinize dikkat edin, kisacik bir firsat bulursaniz egzersizinizi yapin..Orucluysaniz ve iftar oncesi spor zor oluyorsa, lutfen iftardan sonra mutlaka spor yapmaya calisin.

***Hepinizi opuyorum.

günaydın
Sahur iki yumurta 1küçük sosıs çay ekmek yok
İftara ben sadece çorba ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Sporu gözde kanalı çıkmış YouTube’da sporu 15 dk da deli gibi yap yak diye 4 tur yapmayı düşünüyorum
Bide ev işlere yapacağım kışlık yazlık ayırma vaktı geldı artık

hayirli aksamlar canlar

sahur
1,5 haşlanmış yumurta
domates salatalik bol marul
1 yk tahin pekmez
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmegi

iftar

5 yk makarna
1 tabak salata
1 kase yoğurt

ara elma

su 3 litre
spor 30 dk leslie
Eş olarak leslie ye tam gaz devam menünde çok güzel tam benlik

Menün çok güzel canım 6 saat ev işi çok yoruyo

Kaptanım maşaallah ne spor yapmışsınız

haklı olarak evham yapıyorsun ama sen gönlünü ferah tut bişey olmaz tatlım. sadece evdekilerle bu ara yakın temasa girme.
çok güzel olmuş günün.
Başlayacağım evet.
yarın başlıyorum umarım bu Ramazan sonu 83 göreceğim
tamam canım hayırlı olsun şimdiden.
su az olmuş diğerleri çok iyi
gayet güzel tam kararında.
ekmeğini çok buldum onun dışında güzel

spor harika olmuş canım. akşam yemeğindeki biber dolmasını fazla buldum.
menüleri gerçekleşince yazarsan daha güzel olur. bazen değişiklik olabiliyor biliyorsun tüm gününü toplu görelim.
Dün tok karnı :88,2
Bugün sabah 86,9
1300 gr çok iyi.dikkat etsen demekki çok hızlı gidecek

Dikkat edeceğim tıka basa karnı doyurmayacağım çorba yoğurt yesem iyi şu an oruçluyum
Gözde den 15 dk deli gibi yağ yak yapacagım 4 porsiyon var 4 turlu zorlayıcı hareket yok

Dikkat edeceğim tıka basa karnı doyurmayacağım çorba yoğurt yesem iyi şu an oruçluyum
Gözde den 15 dk deli gibi yağ yak yapacagım 4 porsiyon var 4 turlu zorlayıcı hareket yok
Günaydın
Kaptanlarım tartı komşuda evlerine gidip tartiyi alamam. Bugün kontrol tartısı yapmasam olur mu. Perşembe günü markete geliyor sabah alıp gelicem
tamam canım yeterince gerildin zaten birde tartı için gerilme. perşembe indiriminden alman mantıklı. bu modelinde yağ analizi varmış hem

canım bence de psikolojik olabilir , özellikle ateşin felan yoksa test bile yapmıyor bizim doktorlar. psikolojik teşhisi koyulanlar çok var . ateşin varsa o zaman durum psikolojik olmaktan çıkar , boğaz ağrın psikolojik değilse yanında çoğunlukla ateşinde olur sen de var mı ateş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…