Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anacım ben habire zıplıyorum spor eksikliğide yok ortada mazeretim ne ha şunu kaçamak yaptım diyeceğim bişeyde yok.

Canim hic olmamis her ogun kh
Aksamlari salata yada yesillik yiyebilirdin
Ceza
200 ip atlama
Esim ceza verirken mekik verme bana lutfen 5 ten fazla cekince kanamam oluyor sezeryan oldugum icin
CEYDOS

Sahur= yoğurt üç tane çağla 3 tane ceviz

Iftar= iki tane lahmacun küçüğe yakındı boyu. Bir kase kaşık salatası. 1 bardak ramazan şerbeti ictim.

Spor = 3 saat temizlik yaptım bugün 4 tane hali sildim.
Cook yorgunum. Ağrı kesici ictim hatta. Bu ramazanın en zor orucuydi benim.icin
Yawrukush CEYDOS

Bu günün menusu:
Sahur: 5 bardak su 5×200 ml
Iftar: 1 salatalik, 1 tabak türlü, 1 dilim ekmek2 kasik yoğurt, 1 dilim peynir, 2 catal pasta ( 1catal çilekli 1 catal cikolatali) 1 bardak çay
2 bardak su 2×250
Su toplam: 1.5 litre yarim litre icerim daha.
Spor: 6000 adim 300 puan.
luges Yawrukush CEYDOS

Selamssguzel bir gundu,baş agrim gecti..

13.00; kirmizi biber,sucuk,peynir,mantardan olusan tabak

19.30:kiymali-karabugdayli ispanak-ayran

Gun icinde:2 lt su,8 kupa cay,1Turk kahvesi,1 sutlu neskafe

Egzersiz:

700 adim : 35
180 merdiven : 54
200 jj : 600
50 mekik : 150
80 popo :240
50 squat : 150
Toplam: 1229 puan.
deniz diyette

Sahur da hic protein almamissin

32 yasindayim annemlere gittigimizde hala kavga ediyoruz

8 numaranin altini ombre gibi acmaknistersen yukarida kulluluk olmasi gerekir diye dusunuyorum.
O yuzden ust kisimlara 7.1-8.1-gri ve 0,22 alip karistiriyorum.
Evet dedigin gibi olmamis canim ama rn azindan spora azim etsen daha gun bitmedi.
Allah kabul etsin orucunu canim valla oructa ben daha cok yiyorum sende fazlalik yok ama suya zorla kendini gece.
Simdi hep duyuyorum 20 li yaslarda olsaydim hep su icerdim ya da guzelligimi suya borcluyum.
Bunlari 20li yaslarda duysaydim ne vardi
Ikindi ve aksam olmamis sanki,bir kac zamandir menulerine yapilan yorumlara bakiyorum canim,hala pirincten,bulgurdan,ekmekten vazgecmiyorsun sanki
Sanki vazgecsen,kafana koysan bir kez daha kolay kilo verirsin gibi.
Afiyet olsun,Allah kabuk etsin orucunu.
Bu donem herkesin şaşiyor tabi menuleri ama lahmacun,serbet falan hayatindan cikmali sanki.bir de sahurla iftari dengelesen daha iyi olur.
Allah kabul etsin orucunu canim,kizinin dogum gunu kutlu olsun,az da gitse duzenli kilo veriyorsun bu cok guzel ama sahurda suyla nasil dayandin beee

Bu iyi mi kotu mu :)
Maalesef kotu netten arastir ve evinde olanlarla pekistir
Ben vaz gecmeye calisiyorum ama bir turlu beceremiyorum karataya baslayacagim galiba ama emzirme doneminde sutum azaliyor denedim yoksa

Canim hic olmamis her ogun kh
Aksamlari salata yada yesillik yiyebilirdin
Ceza
200 ip atlama
Esim ceza verirken mekik verme bana lutfen 5 ten fazla cekince kanamam oluyor sezeryan oldugum icin
CEYDOS
200 tane çok acımasız olmuş 100 yapalım gel bunu. daha yeni adapte oluyor diyete ve spora.
bak maşallah bugün ne güzel olmuş.
lahmacun olmamış ama bugünlük görmezden geliyorum karbonhidrattan kopup protein ile beslenirsen daha güzel olur bol salata yanında.
canım kuzunun doğum gününü yeniden kutlarım. menün bugünlük yorumsuz kutlama günü.
karabuğday iyi bişey mi pek dadandın bu ara bende mi alsam. spor harika .

Bu iyi mi kotu mu :)
kötü bişey protein almazsan diyette kas erimesi başlar. yine protein almazsan karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen bir noktada kilo vermen biter çok kısa ömürlü zayıflarsın.

Ben vaz gecmeye calisiyorum ama bir turlu beceremiyorum karataya baslayacagim galiba ama emzirme doneminde sutum azaliyor denedim yoksa
Tabi ki sutunun kesilmemesi,kilo vermenden daha onemli.
Dogum yapmadigim icin bilmiyorum ama dogum yapip diyet yapanlara bakiyorum menuleri cesitli olsa da daha faydali az karbonhidratli seyler.
Senin ki kh. sevgisi kabul edelim
Sut icin nasil olur bilmiyorum ceyda daha iyi bilir ama karbonhidratin yerini proteinle doldurmalisin gibi.

Dun 100 mekik ceza almistim kaptanim bence ben daha vijdanliyim

Arastirmalarimda ve deneyimlerimde kh sut kaynagi maalesef

Arastirmalarimda ve deneyimlerimde kh sut kaynagi maalesef
bence derin bir yanılgı içerisindesin .aynı hataya ben düştüm karbonhidrat al sütün artar dediler inan hiç faydası olmadı. malt içecekler boza tahin ananas suyu elma suyu ve bulgur bunlar süt yaptı bende. yediğim tüm ekmekler bana kaldı.sanada afiyet olsun.

Kaptanim ilk zamanlar yapmistim kanamam olmustu dikkat etmemistim 2 defa mekik cekince anladim ki mekik kanama yapiyor 5 ten fazla cekemiyorum esime soyledim ama donus alamadim cezami degistirsin diye
dönüş bekleme yerine yapabildiğin hareketi yapıp aynı sayıda ben bunu yaptım diyebilirsin.

Fark edersen en buyuk kh kaynagini azalttim bugun 2 dilim ekmek yedim sabah ve sanirim onu yazmayi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…