Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne güzel anlatmışsın özellikle hayata pozitif bakmana bayıldım canım. Kızlarının arasında kaç yaş var? Benimkilerin arası 3 yaş hep kavga ediyorlar karantinadayken hele hiç iyi gelmiyo (tabi canlari sağolsun o ayrı ) Bitiyor mu büyüdüklerinde kardeş kavgaları ??
Ben de saç rengi değiştirmeye bayılırım. Hatta yeni boyalar aldım haftaya denicem.

ahahahahsh dimi bende durumlar kotu sen de nasil canim
Yani bende de pek parlak değil Özlemim aslında. Baktım aldı başını gidiyor kilolar, yine kürkçü dükkanına geri döndüm bak
Geçen hafta yeni olduğum için aşırı zorlandım bu haftya daha iyi olacak inş.

7 yaş var ama kavgalar olmuyor mu oluyor tabiii bizim evde herkes celalli hemen esip gürlüyorlar ve hayır bitmiyor. üstelik biizmkiler yıllardır ayrılar bir araya gelince aynı çizgi devam. dersinki hasretler özlüyorlar ama nafile.

renkleri belli mi boyalarının

Jc nedir?

Yapma Ceyda'cim ya, ümitliydim büyüyünce biter diye
Benim saçım corona cikmadan önce kumral dore'ydi. Şimdi 8 numara sarı aldım onu kullanicam canım, uçlarınına da birkaç gün sonra hani yoğun (4tona kadar) açanlar var ya, onunla kendim ombremsi birşey denicem bakalım boyadiktan birkaç gün sonra.

Aslinda da Epey bi boyamadim dipten çıkanlar siyah&beyaz. Aklıma gri yapmak da geldi ama uçları çok açmak lazım. Yanar diye korkuyorum. Bir de çok fön istiyor gri saç. O yüzden vazgeçtim. Ama hala aklımın bir köşesinde durmuyor değil bu fikir
Senin saçların ne renk peki canim?

Selam canim Sanirim sactan anliyorsun bana yardimci olabilir misin

şu an uclar adi bir kahve aralar mor dipler 2 cm gri beyaz . renk cümbüşü yani.

Canim sari sacini gormek isterim

Pazartesi menum
Sabah demiyim oglen bu aralar hep gec kaliyorum

12.00

1 yumurtaa
1kk suzme peynir
2 dilim vok ince ve ufakti ama eksimaya ekmek

13.30
1 sekersiz turk kahvesi

16.00
2 3 kasik kadar pilav tavuk oglanin tabagindan

18.00

1 tane kasarli lahmacun
Yarimda kiymalı lahmacun ev yapımı

Su 2 lt
Hareket gunluk aktiflik ve esimin cezasi 100 bisikleti 100 ip atlama olarak yaptim

CEYDOS
Birgaripanne
asena87

Bugun yine olmadi kizlar menum

senle ben mezun olamayacağız gibi
dur kız haftanın başındayız daha veririz cumaya kadar , benimki spor eksikliğinden kaynaklı . kendimi çok halsiz hissediyorum yapacak güç bulamıyorum , yemeği sindireyim yapmayı deneyeceğim .
İnşallah.. 400 olsun benim olsun bu hafta hedefim yüksek değil zaten .. bayramdan sonra sporla coşacağım inşallah..

Neden böyle olduki canım inşallah cumaya kadar toplarsın..
spor eksikliğinden canım .

Hep ayniyiz aslinda korona baslamadan 1 hafta kadar once boyatmistim ama dipler vikti yine esimde kendin boya diyor bilemedim vallA
ben kendim boyuyorum ama çok az kaldı elimde boya o yüzden geciktiriyorum.
evet olmamış gerçekten Birgaripanne hadi top sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…