Inşallah kaptanimpazartesi fark çıktıysa cumaya dahada fazla olacak.
1 hafta silsene karbonhidratı menülerinden sonuç ne olacak görelim.Insallah canim bakim cumaya sonuc ne olucak en azindan almayi durdururum ayy neguzel inmistim yaa su karantinadan once bile 72 ler de hayiflaniyordum kilo aldim diye hep kotu beslenmeden ceydosum
Ne güzel anlatmışsınmenülerini düzenli paylaş daha aktif ol bırakma hissiyatın azalır kendini sorumlu olarak görmelisin.
çokta matah bir tarafım yok. 44 yaşında ev hanımı 2 kız çocuk ama büyük çocukların annesiyim. 26 yıldır aynı adama bağlı yine aynısıyla 22 yıldır evliyim. şimdilik erzincan'da ikamet ediyorum. çok fazla herşeyi kafaya takmayan salla gitsin hayat her şeye rağmen güzel mantığıyla yaşayan bir kadınım işte. saç rengimi değiştirmeyi ,kitap okumayı , uzun yolculuklara çıkmayı severim.
hemen not düşeyim 1 yaşından beri diyetteyim
Yani bende de pek parlak değil Özlemim aslında. Baktım aldı başını gidiyor kilolar, yine kürkçü dükkanına geri döndüm bakahahahahsh dimi bende durumlar kotu sen de nasil canim
7 yaş var ama kavgalar olmuyor mu oluyor tabiii bizim evde herkes celalli hemen esip gürlüyorlar ve hayır bitmiyor. üstelik biizmkiler yıllardır ayrılar bir araya gelince aynı çizgi devam. dersinki hasretler özlüyorlar ama nafile.Ne güzel anlatmışsınözellikle hayata pozitif bakmana bayıldım canım. Kızlarının arasında kaç yaş var? Benimkilerin arası 3 yaş hep kavga ediyorlar karantinadayken hele hiç iyi gelmiyo (tabi canlari sağolsun o ayrı ) Bitiyor mu büyüdüklerinde kardeş kavgaları ?? ☺
Ben de saç rengi değiştirmeye bayılırım. Hatta yeni boyalar aldım haftaya denicem.
Cok teşekkür ederim canim.sağlık uzun ve mutlu yaşları olsun canım. tabi ki iki çatal kızının pastasından yemelisin.
menün çok güzel spor puanıda eklersen listeye dahil edebilirim.
İnşallah.. 400 olsun benim olsun bu hafta hedefim yüksek değil zaten .. bayramdan sonra sporla coşacağım inşallah..hiç fena değil canım cumaya 300 400 olur
Neden böyle olduki canım inşallah cumaya kadar toplarsın..
Jc nedir?17 mayıs 2020 bugün ne yedim ?
iki gün boyunca akşam yediklerim bana şişkinlik yapınca günü detoks ile geçirdim taki akşama kadar.
detoks : yeşil çay + süt + tarçın + zencefil 12:30 14:30 16:30 18:30
akşam : ton balıklı salata
su : 1500 ml devam
spor : 400 jc : 1200 puan
squat : 70 adet : 210 puan
9027 adım : 451 puan
toplam : 1861 sahalara kısmen döndüm hadi bakalım.
@erciyes111
jumping ceydoşJc nedir?
Yapma Ceyda'cim ya, ümitliydim büyüyünce biter diye7 yaş var ama kavgalar olmuyor mu oluyor tabiii bizim evde herkes celalli hemen esip gürlüyorlar ve hayır bitmiyor. üstelik biizmkiler yıllardır ayrılar bir araya gelince aynı çizgi devam. dersinki hasretler özlüyorlar ama nafile.
renkleri belli mi boyalarının
Selam canim Sanirim sactan anliyorsun bana yardimci olabilir misinYapma Ceyda'cim ya, ümitliydim büyüyünce biter diye
Benim saçım corona cikmadan önce kumral dore'ydi. Şimdi 8 numara sarı aldım onu kullanicam canım, uçlarınına da birkaç gün sonra hani yoğun (4tona kadar) açanlar var ya, onunla kendim ombremsi birşey denicem bakalım boyadiktan birkaç gün sonra.
Aslinda da Epey bi boyamadim dipten çıkanlar siyah&beyaz. Aklıma gri yapmak da geldi ama uçları çok açmak lazım. Yanar diye korkuyorum. Bir de çok fön istiyor gri saç. O yüzden vazgeçtim. Ama hala aklımın bir köşesinde durmuyor değil bu fikir ☺☺
Senin saçların ne renk peki canim?
Ödemdir o odem :)Cuma 60.0
Pazartesi 60.2 cikti.
Regl her an olabilirim gecikedebiliyor ama benim.
Cumaya hizlanmali yadeniz diyette telas yaptim☺
şu an uclar adi bir kahve aralar mor dipler 2 cm gri beyaz . renk cümbüşü yani.Yapma Ceyda'cim ya, ümitliydim büyüyünce biter diye
Benim saçım corona cikmadan önce kumral dore'ydi. Şimdi 8 numara sarı aldım onu kullanicam canım, uçlarınına da birkaç gün sonra hani yoğun (4tona kadar) açanlar var ya, onunla kendim ombremsi birşey denicem bakalım boyadiktan birkaç gün sonra.
Aslinda da Epey bi boyamadim dipten çıkanlar siyah&beyaz. Aklıma gri yapmak da geldi ama uçları çok açmak lazım. Yanar diye korkuyorum. Bir de çok fön istiyor gri saç. O yüzden vazgeçtim. Ama hala aklımın bir köşesinde durmuyor değil bu fikir ☺☺
Canim sari sacini gormek isterimYapma Ceyda'cim ya, ümitliydim büyüyünce biter diye
Hep ayniyiz aslinda korona baslamadan 1 hafta kadar once boyatmistim ama dipler vikti yine esimde kendin boya diyor bilemedim vallAşu an uclar adi bir kahve aralar mor dipler 2 cm gri beyaz . renk cümbüşü yani.
dur kız haftanın başındayız daha veririz cumaya kadar , benimki spor eksikliğinden kaynaklı . kendimi çok halsiz hissediyorum yapacak güç bulamıyorum , yemeği sindireyim yapmayı deneyeceğim .senle ben mezun olamayacağız gibi
spor eksikliğinden canım .İnşallah.. 400 olsun benim olsun bu hafta hedefim yüksek değil zaten .. bayramdan sonra sporla coşacağım inşallah..
Neden böyle olduki canım inşallah cumaya kadar toplarsın..
ben kendim boyuyorum ama çok az kaldı elimde boya o yüzden geciktiriyorum.Hep ayniyiz aslinda korona baslamadan 1 hafta kadar once boyatmistim ama dipler vikti yine esimde kendin boya diyor bilemedim vallA
evet olmamış gerçektenPazartesi menum
Sabah demiyim oglen bu aralar hep gec kaliyorum
12.00
1 yumurtaa
1kk suzme peynir
2 dilim vok ince ve ufakti ama eksimaya ekmek
13.30
1 sekersiz turk kahvesi
16.00
2 3 kasik kadar pilav tavuk oglanin tabagindan
18.00
1 tane kasarli lahmacun
Yarimda kiymalı lahmacun ev yapımı
Su 2 lt
Hareket gunluk aktiflik ve esimin cezasi 100 bisikleti 100 ip atlama olarak yaptim
CEYDOS
Birgaripanne
asena87
Bugun yine olmadi kizlar menum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?