yahaha evet yazmamışsın bende kızım ne güzel yemiş dedim bak olmadı şimdi.Fark edersen en buyuk kh kaynagini azalttim bugun 2 dilim ekmek yedim sabah ve sanirim onu yazmayi unuttum
bahçe işi mükemmel kalori yaktırıyor benim kıbrısta bahçem vardı haftada 3 gün mıntıka temziliği yapardım. en çok kiloyu o dönemlerde veriridim. bu işide diyette spor niyetine yapmıştım 24 kilo verdiğim dönemde.Bahce ile ugrastim dun puanlamaya dahil olmadigi icin yazmadim
InsAllah bende verecegim ama biraz hayalkirikligi yasiyorum ev duzene girsin diye cabaliyorum evi alali 4 5 ay oldu ve hala yerlesmeye calisiyoruz evin ici bitiyor disiyahaha evet yazmamışsın bende kızım ne güzel yemiş dedim bak olmadı şimdi.
bahçe işi mükemmel kalori yaktırıyor benim kıbrısta bahçem vardı haftada 3 gün mıntıka temziliği yapardım. en çok kiloyu o dönemlerde veriridim. bu işide diyette spor niyetine yapmıştım 24 kilo verdiğim dönemde.
ben olaya karbonhidrat olarak bakıyorum canım. bana uymuyor lahmacun ve diyeti bağdaştıramıyorum. ama sen böyle kilo verrim dersen karbonhidrat ölçümlerimizi ona göre yaparız yani bir dilim ekmek = 1 lahmacun deriz böylece 2 lahmacun yediğinde başka karbonhidrta hakkın kalmaz.Lahmacun diyette yenilebilir diye biliyordum
Yanlış biliyor muşum demek . Ekmekte tüketmedim diye 1 dilim ekmek +1 köfte yerine geciyor diye biliyordum
CEYDOS
olmuş canım sporunda çok güzel birtek sigara böreği gözüme takıldı olmasa daha iyi olurdu.iyi akşamlar kizlar
sahur
1 tane sigara böreği
1 tabak salata
1 tatli ks tahin pekmez karisimi
1 dilim peynir
iftar
8 kaşık kıymalı yeşil fasulye yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara elma
su sahura kadar 3 litre içiyorum suan 1lt
100 tane yatarak bisiklet surme 300 P
50 tane mekik 150 P ( cezamı bugun yaptim)
30 dk leslie 210
toplam 660 Puan
Milana firuze CEYDOS Yawrukush
harika canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Sahur: yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz
İftar: çorba, salata, yoğurt, küçük bir tane köfte, fırında kabak
Ara: 1 tane kuru incir, bir elma
Su: 2 litre
Spor ev işi yaptım bugün. Çok yorgunum. Bakalım birazdan belki yaparım.
Harikasin canım, menün de sporunda cok basariliSelamssguzel bir gundu,baş agrim gecti..
13.00; kirmizi biber,sucuk,peynir,mantardan olusan tabak
19.30:kiymali-karabugdayli ispanak-ayran
Gun icinde:2 lt su,8 kupa cay,1Turk kahvesi,1 sutlu neskafe
Egzersiz:
700 adim : 35
180 merdiven : 54
200 jj : 600
50 mekik : 150
80 popo :240
50 squat : 150
Toplam: 1229 puan.
deniz diyette
Ağzımda sakiz cak cak sakiz çiğniyorumAfiyet olsun canimmm.
Sahursuz nasil duruyorsun yaaa.
Sahur yaptigim halde migren her gun bende.
Aksam yemegin cok iyi.
6 yeni dunyada tatli krizinin onune gecmissin sankitadini hatirlamiyorum pek sekerli miydi diye ama sahurunda yok ekmek yok abur cubur yok. deniz diyette
Menu guzel canim sadece sutlac fazla olmus oda ramazan oldugu icin hos goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?