- 23 Aralık 2009
- 994
- 2.168
- 313
- 42
cumaya kadar artar o endişe etme yeterki dikkat et menülerineCuma 75.2
Bugun 75.1 gıdım gıdım kablumbağa hızında kılo veriyorum. Buna şukur
hiç fena değil canım cumaya 300 400 olurCuma:63,2
Pazt:63,1
nanik yapar gibi herkes reglinden bahsediyor ben menopoza girdim azıcık saygı şekerim olmuyor kıskanıyorum.vallahi gideceğim şu hormon ilaçlarından kullanacağım en sonunda. gider o 200 merak etmeCuma 60.0
Pazartesi 60.2 cikti.
Regl her an olabilirim gecikedebiliyor ama benim.
Cumaya hizlanmali yadeniz diyette telas yaptim☺
Müthiş azmin varmış canım tebrikler. Koruma dönemine çok dikkat et, bengibi kilo alıp dönme canımMerhaba canim ankara dayim 3 çocuk annesiyim 40 yaşındayım.gruba 4 aralıkta 85.20 olarak basladim cuma günü 65.90 olarak mezun oldum.
Benimde dizler kötü. Ip atlamalı ,jj hareketlerini yapamam idrar kaçırıyorum afedersin
Sorma canım moral bozukluğu oldu. Hatta bu sabah amaan boşver moduna girmeme az kalmıştı. Allah'tan toparladım kendimi.bende anlayamıyorum çünkü ilk paylaştığın menü bu neden oldu söyleyemeyeceğim. üzüldüm.
Selam canim gozumden kacmis mesajinKozmogirl17 canim tanisalim yoksa cezalar surekli degisir
26 yasindayim
1 kiz 1 erkek cocugum var ikisi de sezeryan
Kecilerimle ve bahcemle ugrasiyorum vakit buldukca
Onlisans mezunuyum
Evimde calisiyorum
Biraz neseli biraz da aceleci bir insanim
üzülme bende artıdayım malesef ediyor canım. azıcık cozutunca malesef yükseliyor sonuçlar.sen ki bu yolu taş gibi olarak tamamlamış bir hatunsun azıcık dikkatle başarırsın.Bugunun pazartesi oldugunu unuttum muhtelen arti geldigim icin
76.0 ciktim
Baslangic kilom oysaki 75.6 idi
Bukadarmi etki eder bi insanin bunyesine cok kotu besleniyorum kizlar durmam lazim ama olmuyor kotu beslenmeye devam
Birgaripanne CEYDOS
Dönüşümüz muhteşem olacak deyip iddali başlayalım kozmocumSelam canim gozumden kacmis mesajin
Memnun oldum ozlem bende 34 yasindayim eski kaptan yardimcisiyim cok guzel kilo verip mezun olduktan sonra bir rahatlama olmus olacakki bu haldeyim 2 tane minnak ogullarim var bana kok soķtürüyorlar evde
menülerini düzenli paylaş daha aktif ol bırakma hissiyatın azalır kendini sorumlu olarak görmelisin.Sorma canım moral bozukluğu oldu. Hatta bu sabah amaan boşver moduna girmeme az kalmıştı. Allah'tan toparladım kendimi.
Aslında bir fikrim var ama biraz kötü yazmayayım buraya
Ceyda'cim seni merak ettim, postlar eskilerde kalmıştır aramaya da vakit bulamadım. Biraz anlatsana kendini (en azından biz yeni katılanlar için ☺☺).
senle ben mezun olamayacağız gibi
ahahahahsh dimi bende durumlar kotu sen de nasil canimDönüşümüz muhteşem olacak deyip iddali başlayalım kozmocum
pazartesi fark çıktıysa cumaya dahada fazla olacak.Cuma 73.5
Bugün 73.4
Insallah canim bakim cumaya sonuc ne olucak en azindan almayi durdururum ayy neguzel inmistim yaa su karantinadan once bile 72 ler de hayiflaniyordum kilo aldim diye hep kotu beslenmeden ceydosumüzülme bende artıdayım malesef ediyor canım. azıcık cozutunca malesef yükseliyor sonuçlar.sen ki bu yolu taş gibi olarak tamamlamış bir hatunsun azıcık dikkatle başarırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?