Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim canim, sabah allarmi duymadım son 5 dakkika kala uyanıp su ictim.
Giysinde az da olsa giysin.

Menunu begendim canim cok guzel olmus yanliz ben suna takildim sen yenimi sezeryan oldun bebegin ufakmi

Teşekkürler canim.

afiyet olsun eşim❤ sahurda sadece su mu ictin gun icinde zorlamadimi seni keske bir tane haslanmis yumurta bari yeseydin onun dışında beğendim iki catal pastayida sporla yakmışsındir zaten

Günaydın 4. takımın şahane kadınları.Kandiliniz mübarek , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramınız kutlu olsun. her an sızıp hiç kalkmayabilirim (ne mümkün) sabahın köründe gene markette indirimli ürün avına çıktım. aynı tempo yarında devam edecek. neyse en azından bu sefer alabilecek miyim düşüncesi yok. bana zimmetlendi şimdiden.

Menüm
İftar
200 gr tavuk sote
Çoban salata buyuk tabak

Ara
Sekersiz çay

Ara
6 yenidünya

Sahur yapmıyorum.

Spor 30 dk Leslie 210 puan
Su 2lt
asena87
yine az yine harika
az az ama çok çeşnili yiyorsun ayırsan yediğin türleri sana daha faydalı olacak.
kuzum bebelerimizin hiçbir yudumunu almıyoruz ya onlar yiyor yada daha hayırlısı eşlerimize kakalıyoruz.hadi o da olmadı sokak hayvanlarına veriyoruz. ama menün olmuş
yalancı mantı yalancı pizza yalancı burger benim ev bu yalancılardan isyanda artık yapamıyorum. tadını alamıyorlarmış.
menün güzel beğendim. sporunda çok iyi. eşin M Meryem1306
Ben de 61 olmuşum
-200 daha ne üzülüyorsun. he tabi o kadar yemeği yemeseydim daha çok düşerdim diyorsan o başka.
Kahvaltı
Mantarlı omlet
3 top peynir
Yarım domates 3 br cay
Akşam
1 tb türlü
2 parça pide (misafirlikteydim ve bu ramazan hiç pide yememiştim. Onun için yedim)
25dk spor
1.5 lt su
@
bu seferlik böyle olsun.ama misafirliktede hayırdemeyi bilmeliyiz.
ooo ekmek cezası en sevdiğim. mifihafa ceza vakti.
bazen olur canım sıkma canını aksilikler peşimizi bırakmaz. makarnayı aksiliğe sayıyorum ve unutma makarna tek başına yenirse kilo yapmıyor. diyete uygun mu hayır ama tesellisi var.
Evet
Yoksa listede birşey yok herkes zayıflar.
Ama ben normal yiyince kilo alan cinstenim. Yaş ilerledikcede yemek yemeyi sevdim ve şişman oldum gittim.
4 öğün az az beslenmeyi denedin mi? misal aşağıda benim kilo veremiyorken vermemi sağlayan menümü ekliyorum.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 2 adet çeri domates + bir kk peynir yada 3 yumurta birinin tamamı diğerlerinin beyazı ile mantarlı biberli peynirli az tereyağlı omlet.
öğle : ton balığı salatası yada farklı bir salata çeşidi
ara : 1 adet meyve (yaz dönemiydi benim tercihim hep nektar oldu şekeri ihtiyacımı karşılıyordu)
akşam : 180 gr ızgara türü balık et yada tavuk (çipura - levrek - somon)
3 lt su
çok az olmuş sanki yediklerin bana mı öyle geldi.
200 az olmus be kuzum
ceza yiyen olunca kanamam oluyor, ceza kesen olunca az bile diyor ben anlamadım nasıl iş

Kuzuuum tez yazıyordun sanırım bitti mi o
Gelecek misin buralara
Kilolar ne alemde
Bitemiyor canim
Kilon hala 67-68 arasi degisiyor. Hatta dusunuyorum nasil mumkun diye. Diyet yaparken o kadar dikkat edip yine 67 kaliyordum, simdi tatlilar, tereyagli ekmekler, hamurisleri hala ayni kilom
Senin nasil gidiyor okul?

-200 çok iyi canım sporlar çok güzel ama sahur olmamış canım 50 mekik ceza Yapabilirsen süper olur
Çok azdı diye yedim canım eşim oruçluydu ben hep ona kakalarım aslında burda sokakta kedi köpek yok Bende gelince çok şaşırmıştım nasıl yaa diye . Çok azdı diye yedim. Evdekilere köfte pilav yaptım onu yediler benim eşim hayatta yemez karnabahar, kabak vb seyleri diyet zamanı iki çeşit yemek pişiririm genelde

evet haklısın eskiden arada bir olurdu. ama şimdi hiç kalmamış sokaklarda köpek. kedi gördüğümü hatırlamıyorum zaten. 40 yıl öncesinden bahsediyorum. aaa nenelere döndüm gibi hissettim maziyi anlatınca.

afiyet olsun eşim❤ sahurda sadece su mu ictin gun icinde zorlamadimi seni keske bir tane haslanmis yumurta bari yeseydin onun dışında beğendim iki catal pastayida sporla yakmışsındir zaten
Teşekkürler canim sahurda allarmi duymadım

Allah kabul etsin,gozleme,yufka yerine ketojenik borek tariflerini tavsiye ederim.
Ekmek de var iftar agir olmus olabilir onu da iftar acligina veriyorum
Ay az daha unutuyordum asena87 kaptan yardimciligin hayirli olsun bu hafta senin kaptan olusunu guzel bir kilo vererek kutlarim insallah
Tesekkurler.
Tamamdir not ediyorum bu hafta kilo vermek durumundasin
Ay kilo bildirimini yazmayida unuttum bak hemen yazayim
Cuma 70. 9
Bugun 71.2
Arti geldim ama normal oldugunu dusunuyorum malum gundeyim cunku cuma guzel bir eksi olur insallah hedefim 69.9 her mesajima eklemeyi dusunuyorum hedefimi bu hafta
Hazir cumaya kdr reglinde bitmis olacak bu hafta maximum fark gormelisin oyuzden iftara dogru spor da yap bence ,bu hafta sık biraz daha
Tost ve patates disinda iyiymis az olsalarda kilo verdirmiyor iste.
Afiyet olsun.
Listede senin 9.aydan bu yana hic kilo vermedigin yaziyor canim,sebebi var mi ya da yanlis falan mi baktim?
Ya canim afiyet olsun cok guzel olmus menunsporun,suyun,
1,5 ayda 6,1 kilo vetmissin daha once takip etmemistim cok iyi
Kahvaltı
Mantarlı omlet
3 top peynir
Yarım domates 3 br cay
Akşam
1 tb türlü
2 parça pide (misafirlikteydim ve bu ramazan hiç pide yememiştim. Onun için yedim)
25dk spor
1.5 lt su
@
Afiyet olsun su az olmus,sporun icerigi ve puani yok ve yaklasik 3 ayda 3 kilo vermissin bir sıkıntı olmali.
Afiyet olsun canim oruca ragmen menun,sporun,suyun guzel
2 ayda 6,4 kilo vermissin bu da gayet iyi.
[/QUOTE]
Kiz sen 59lardaydin ben sana ulasmaya calisiyordum ne ara ciktin 61lere...
Pizzaya bir sey demeyelim diye amma cumle kurmussun
Hazir regl de olmussun cumaya guzel bir sonuc gelir ozaman senden.
Suyun az olmus evet hele ramazanda.
Yaa senin boyun 1.78 mi
Hayal edemedim☺cok guzel.
Gerci size gore de baska sorunlari oluyor.menun guzel,spor puanini hesaplamamissin.
Kandilimiz mubarrek olsun
genclik bayaramimiz da kutlu olsun
Herkesin Kadir gecesi mubarek olsun,

19 Mayis Atatürk'ü Anma Genclik ve Spor Bayrami'miz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…