Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün regl olunca orucu bozmak zorunda kaldım öğleden sonra biraz peynir yarım dilim ekmek 3 zeytinle bı öğün yaptım
akşamda çorba kıymalı bezelye ve cacık yedim bir parça pideyle
ara öğünde erik yedim
Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir domates 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 bardak kefir 1 wasa
Ara 1 fincan yeşilçay 1 kahve fincanı leblebi 2 kayısı
Akşam 1 kepçe corba fırında patlıcan musakka 1 dilim tambugday ekmek cacık
Ara 1 bardak ayran 1 meyve
Su 3 e tamamlicam
Spor zor çok ağrım var yarın yaparım artık
Gonulmeyvesi

Kiz sen 59lardaydin ben sana ulasmaya calisiyordum ne ara ciktin 61lere...
Pizzaya bir sey demeyelim diye amma cumle kurmussun
Hazir regl de olmussun cumaya guzel bir sonuc gelir ozaman senden.
Suyun az olmus evet hele ramazanda.

Yaa senin boyun 1.78 mi
Hayal edemedim☺cok guzel.
Gerci size gore de baska sorunlari oluyor.menun guzel,spor puanini hesaplamamissin.

Herkesin Kadir gecesi mubarek olsun,

19 Mayis Atatürk'ü Anma Genclik ve Spor Bayrami'miz kutlu olsun

[/QUOTE]

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, hepinizin 19 Mayis, Ataturk'u anma Genclik ve Spor Bayraminizi kutluyorum.
Ayni sekilde Kadir gecemizde mubarek olsun, dualariniz, ibadetleriniz kabul olsun..
Nasilsiniz, ben iyiyim cok sukur, Aras'da daha iyi cok sukur, ilk kez 2 gunun ustune, atessiz bir gece gecirdik.
Suan hafif atesi var ama ilacsiz atlatmaya calisiyorum.
Gelemedim haftasonundan beri hastaliktan dolayi, koronada olunca insan ekstra korkuyor..
Hepinizin affina siginiyorum bundan oturu..
Simdi cocuklari doyurup, Akini odevlere oturtup, gelecegim..

AppLesma canim mezuniyet karnen hazir, yukaridaki linke tiklaman yeterli..

PAZARTESI MENUM
SAHUR

2 haslanmis yumurta
Domates,salatalik
1kk peynir
1 yemek kasigi yer fistigi ezmesi
Avuc ici kadar pita ekmegi

IFTAR
1 hurma
1 buyuk kase etli, yogurtlu corba (sanirim ismi dugun corbasi, eti haslayip didip, suyuyla, yogurt , 1.5 kasik un, yumurta cirpip pisiriyorum.Sonra uzerine tereyagi, nane, pulbiber hazirlayip ekliyorum.Cok masum bir corba degil ama Aras icin yaptim , etli ,et sulu icsin diye.)
1 yemek tabagi ispanak yemegi +2 kasik yogurt

ARA
Filtre kahve
3 ceviz + avuc ici kadar pestil
Cay

SU:1 bucuk litre
SPOR: Yok
A Aycaokurcan , CEYDOS , asena87

Gayet guzel menu. Çorba tarifi guzel oldu ohhh miss afiyet olsun

iyi aksamlar kizlar

nasilsiniz Kadir gecemiz mubarek olsun 19 mayisimiz kutlu olsun ne guzel bir gun dilerim Şu mübarek gunlerde dualarimiz kabul olsun ve bu salgin hastaliklar butun dunyada bitsin gitsinde normale dönelim artik

sahur
1 kase kıymalı yeşil fasulye ( aksamdan kalan yemegi yedim bugun sahurda )

iftar
8 kaşık etli nohut yemeği
2 kaşık pilav
salata

su 3 litre sahura kadar iciyorum
spor 1 saat leslie 60*7=420 P
mekik 50 tane 50*3=150P
toplam 570 Puan
Yawrukush CEYDOS Milana firuze asena87 yeni takim kaptan yardimciligin hayirli olsun canim kusura bakma geriden geliyorum gözümden kacmis

Sen de saç konusunda yetenekli ve bilgilisin canım harika. Ama benim saçım küllü olmuyor, çok denedim geçtiğimiz yazdan beri uğraştım en son coronadan bir hafta önce doreli bir renge boyattım. Kuaföre göre kendi saçım koyu renk olduğu için küllüye kolay cevrilmiyormuş. Cila, mor şampuan filan ise yaramıyordu zaten hep dorelik kalıyordu. Ben de bari dedim olmuşken tam dore olsun.

32 yasindaysan kız kardeşimle kavga etmeyin artık kuzum. Anneler inaaan ki çok üzülüyor. Aranızda kavga edin bari çaktırmadan

Olsun canım mutlaka denk gelecekti bir dönem.menünü beğendim.
herkesten önce cıcuklarımız gelir canım af dilemene gerek yok bizden .Arasımızın iyi olmasına çok sevindim.
menün bugün gerçekten güzel dolu dolu değil peğendim.
menünü beğendim canım. sporunuda hesaplarsan hemen listeye geçiririm.
ne güzel dua etmişsin inşallah kabul olur. bende bugün hep normale dönem diledim içimden. menünde sporunda suyunda harika.

kızıllık kalıyorsa saçını açma işlemi sırasında turuncu azaltıcı boya kullanmalısın açıcının içine koy o turunculuğu alıyor benim saçlarımda öyle kolay açılmıyor ama geçen yıl beyaza taktım. bu şekilde saçımı beyaz yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…