Aras iyilesiyor canim, dun geceyi ilkkez atessiz gecirdik.ben iyiyim canım , geçmiş yorumlara baktım dünden beri göremedim seni ben mi gözden kaçırdım yorumları anlamadım . arası merak ettim
Amin canim, eksik olma..hadi çok geçmiş olsun bitanem . çok üzülmüştüm ufaklığa . hepinize gelmiş geçmiş olsun ,tekrar yaşatmasın rabbim .
39 ateş diyince benim de aklıma ilk o geldi sonra ara ara oluyor diyince normaldir belki dedim kendi kendime . iyi ki değilmiş .Aras iyilesiyor canim, dun geceyi ilkkez atessiz gecirdik.
Epey korktum ama itiraf edeyim, korona her yerde olunca, insan ne yapacagini sasiriyor Feyzos...
Arasin ates sorunu dogdugundan beri var, cok sIk ateslenir ve atesi cok ani yukselir, asiri yukseldiginde de( ne yapsak kar etmiyor) febrile seisure oluyor , turkcesi nobet ya da havale olabilir.39 ateş diyince benim de aklıma ilk o geldi sonra ara ara oluyor diyince normaldir belki dedim kendi kendime . iyi ki değilmiş .
Çok geçmiş olsun canım sevindim iyi olmasinaAras iyilesiyor canim, dun geceyi ilkkez atessiz gecirdik.
Epey korktum ama itiraf edeyim, korona her yerde olunca, insan ne yapacagini sasiriyor Feyzos...
hımm patates hımmm su çok az sporunuda hesaplarsan listeye eklerim feyzacım.19 mayıs menüm
sahur : 2 kaşık yulaf ezmeli süt
2 yumurta
domates,biber,salatalık
peynir
6 zeytin
iftar : 1 tabak köfteli patates
4 parmak kadar poaça
cacık
3 kaşık kuru fasulye
1 kuru kayısı
su : henüz yarım litre
spor : 15 dk eliptik
Yawrukush CEYDOS @Aomine Daiki
menülerin çooook nadir güzel oluyor malesef bu onlardan biri değil. ara öğün neden yapmıyorsun.Kahvaltı salamli omlet 3 top peynir
Yarım domates
Akşam
1but, yarım tabak et yemeği
2 lt su
25 dk spor
Ben Ocak sonunda izne ayrıldım 63,5 ile . Geçen hafta 69,2 ile geri döndümTost ve patates disinda iyiymis az olsalarda kilo verdirmiyor iste.
Afiyet olsun.
Listede senin 9.aydan bu yana hic kilo vermedigin yaziyor canim,sebebi var mi ya da yanlis falan mi baktim?
çok şükür canım . ozaman epilepsi gibi bir şey bu . ateşle gelen nöbet . hiç rastlamadım okurken . benim asıl alanım epilepsi nöbetleri . hacettepede okudum bayağı vaka gördüm ama denk gelemdim hiç . Allah şifa versin özgecim .Arasin ates sorunu dogdugundan beri var, cok sIk ateslenir ve atesi cok ani yukselir, asiri yukseldiginde de( ne yapsak kar etmiyor) febrile seisure oluyor , turkcesi nobet ya da havale olabilir.
Cok sukur bu sefer olmadi..
sporu hesaplamayım canım , düzenli yapamıyorum ramazandan dolayı .hımm patates hımmm su çok az sporunuda hesaplarsan listeye eklerim feyzacım.
menülerin çooook nadir güzel oluyor malesef bu onlardan biri değil. ara öğün neden yapmıyorsun.
Afiyet olsunHerkese selam,guzel bir gunden
Orucluydum,genelde yattim basim agrir korkusuyla
Sahur 03.00: 4 kofte,1 kirmizi biber,yarim patates,kaşardan olusan bir yemek yaptim.
Iftar 20.30: karabugdayli,kiymali ispanak yemegi ve yogurt
Iftar ve sahurda;2 lt uzerinde su,10 kupadan fazla cay,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi.
Egzersiz:
150 jj : 450 puan
Baska yapamadim
Patates minikti ama cezam varsa raziyimdeniz diyette canim
Misal simdi 50 mekik 50 squat cekti canim ceza versene
hayirli olsun canimCuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar:@Ucmelekannesi 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (626. Etap) : 79,00 Bitiş Kilosu (743. Etap) : 64,85 Verilen Toplam Kilo : 14,15 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,91% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
AppLesma canim mezuniyet karnen hazir, yukaridaki linke tiklaman yeterli..
Aksam serinliginde yapBugün spor yapamadım çok sıcak geldi, aslında dünden planlamistim 19 Mayıs ta günün anlam ve önemine de uygun şekilde, çok spor yapicam diye ama olmadı
Yani dusuk karbonhidrat,yuksek proteine eş geliyorsa evet yuzde 90 oyle besleniyorum.Afiyet olsunSen low carb mı besleniyorsun ?
Herkese selam,guzel bir gunden
Orucluydum,genelde yattim basim agrir korkusuyla
Sahur 03.00: 4 kofte,1 kirmizi biber,yarim patates,kaşardan olusan bir yemek yaptim.
Iftar 20.30: karabugdayli,kiymali ispanak yemegi ve yogurt
Iftar ve sahurda;2 lt uzerinde su,10 kupadan fazla cay,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi.
Egzersiz:
150 jj : 450 puan
Baska yapamadim
Patates minikti ama cezam varsa raziyimdeniz diyette canim
Misal simdi 50 mekik 50 squat cekti canim ceza versene
Tesekkur ederim canim.Çok geçmiş olsun canım sevindim iyi olmasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?