Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sporda olsa müthiş olacakmış.
sen bu işi kaptın. harikasın.
hayırlı kandiller canım. su spor menü çok güzel. üzülme uzun süreli açlıklar yüzünden olmuştur.
Iyi kandiller hanımlar
Çocuklar hiç fırsat vermiyor bugün ağladım. Televizyon telefon onlara ait uyusunlar hemen gelicem insallah
iyi kandiller avatarı görmedim sanma çok yakışmış.tekrar alkışlıyorum seni.
yine ekmek yine patates ve yine tatlı tansu olmuyor bu konuda anlaşamıyoruz seninle. cezan var yine.

Evet canim cok yuksek ates sonrasi oluyor, havale olabilir turkcesi..
Ama burada nobet diyorlar.

Evet canim cok yuksek ates sonrasi oluyor, havale olabilir turkcesi..
Ama burada nobet diyorlar.
yaşadıkalrını ruh halini düşünüyorum da çok zor bir dönem atlattın yavrum. inşallah bir daha başına gelmez. çocukalrdaki bu tip kronik rahatsızlıklara doktorlar 7 yaş sınırı koyuyor sonra normale dönüyormuş duyduklarım tabi bunlar hep. son olsun diyelim biz.

Evet canim ilkini oyle kotu bir sekilde tecrube etmistik ki..
Akin okuldaydi Aras daha 11 aylikti, atesliydi ilacini verdik, esimde evdeydi ogun, dedik Akini okuldan alana kadar disari cikalim ha evde durmusuz ha disarida, bir alisveris merkezine gittik evimiz ve Akinin okulunun ortasinda bir yerdi.
Arasda uyuyordu , lego magazasina girdik, Akina lego alalim diye, Arasin gozleri-bakislari tuhaflasmaya basladi, gozleri kaydi, tir tir titremeye basladi, bebek arabasindan kucagima aldim , nefes almiyordu.Morardi, hayati fonksiyonlari gitti resmen.
Etraftaki herkes ambulansi aradi, esime sok geldi bana oyle, esime oluyor Aras diye bagiriyorum, felaketti.
2 dk icinde ambulans geldi bizi aldigi gibi hastaneye yetistirdi..
O gunu asla unutamam ama ondan sonrakilerde de yasadigim caresizlik, korku degismedi..
6 yasina kadar bazi cocuklarda bu durum devam ediyor , en buyuk tehlikesi ise cok uzun suren nobetler, bazen 10 dakika o sekilde kalabiliyor cocuklar, ve beyin hasari oluyormus.En son kisin hastanelik oldugumuzda doktor Arastan kuzcuk bir bebegin 10 dakikadan uzun nobette kaldigini soyledi,ailesini dusunmek bile istemiyorum..Ya da nobet esnasinda dilleri bogazlarina kacabiliyor ve hayatlarini kaybedebiliyorlar..
Yani anne baba olmak asla toz pembe degil..Allah herkesin evlatlarina saglik versin...

Çok geçmiş olsun.
Sizin yaşadığınız gibi bende yaşadım büyük kızıma mama yaptım sıcaktı arkamı dönmem le elini atmasi bir oldu. Çocuk birden çığlık atmaya başladı.ustunu çıkardım. Sağ kolunun iç kısmı tamamiyle yanmış. Hemen eşimle açık yakındaki acile götürdük.ogeceyi asla unutamam . O gece o kızım ağladı ben ağladım. 1 ayda.ancak iyileşti . Şimdi hafif bir iz var .bazen kolunda görünce icim acır. Rabbim evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin.

Cok buyuk gecmis olsun canim, cocuklar oyle zor buyuyor ki..
Bir daha hic yasanmasin...
Amin diyorum sondaki duana...

Herkese selam dün gelemedim kızlar kusura bakmayın iftar sonrası öyle bir baş ağrısı yaşadım ki gözlerim zonkladi resmen
İki günlük menümu yazayım sonra biraz geçmişi okuyayım bakalım ben yokken neler olmuş
Dün
Sahur
Bir dilim ekmek, bir dilim peynir, bir bardak süt

Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, 4-5 kaşık et sote, 4-5 kaşık havuç tarator, 2 kaşık bulgur pilavı

Su 1 litre (baş ağrısından su bile icmemisim)
Spor 100 bisiklet hareketi =300
60 flutter kicks=180
60 donkey kicks =180
Toplam =660

Bugün
Sahur yok.

Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, bir buçuk tavuk şiş

Su 2 litre
Spor 50 bisiklet hareketi=150
CEYDOS Yawrukush

Geçmiş olsun . Benimde iki gece önce cok şiddetli ağrıdı. Sonraki günler de hafif hafif ağrıyor.

Ssgol canim seninde insallah. Bu arada menun super bu hafta birincilik bize yakisir☺

Hayirli sabahlar
hepinizin kadir gecesi mubarek olsun insallah gununu de guzel ve kazancli gecirmeyi nasip etsin. Allah hepinizin dualarinizi hskkinizda hayirli etsin. Aminnn.
Gelelim menumuze
Sahur tam hatirlayamiyorum nedense ama azcik ekmek yedim sanirim

İftar
2 kepce tavuk corbasi 3 kasik zeytinyagli teze fasulye 2 kasik menemen yarim dilim kuru ekmek az domates salatalik 2 bardak ayran 1 kasik pilav
Ara cay 2 kasik karisik cerez
Tatli olarak profiterol yapmisti kizlar iftardan sonra butun aile basina gecti ve tabaga bile almadan mideye indirdiler. Ben ne yaptim size afiyet olsun dedim ve tadina bile
bak ma dımmmmmm

Su 3lt yi gecmistir
Spor yok evisi mutfak cok yordu birde izmir asiri sicak kac gundur takatim kalmiyor acikcasi sporumu insallah ramazan sonrasi duzene sokacagim

Yawrukush CEYDOS asena87 cokofesttt

Canim cok gecmis olsun bune benzer bir durumu bende buyuk kizimda yasadim Allah kimseyi evladi ile sınamasın cok kotu idi su an senin yazini okuyunca o gunu tekrar yasadim. Allah cocuklarimizi esirgesin insallah.

Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…