Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hımm patates hımmm su çok az sporunuda hesaplarsan listeye eklerim feyzacım.

menülerin çooook nadir güzel oluyor malesef bu onlardan biri değil. ara öğün neden yapmıyorsun.
Karatay izin vermiyor. Geç kahvaltı yapıyorum zaten. O yuzden sıkıntı çekmiyorum. Tek sıkıntı tatlıııııııııı ve dondurma Gece oğlumu uyuttujtan sonra kahve içiyorum, hep yanına çikolata tatlı bisiler arıyorum ama bu 5 gündür sapasağlam gidiyorum. Durmak yok yola devam

Tamam canim cok teşekkürler.

Dogru ama arada oluyordu yine 1-2 kisi, sende olmayinca sasirdim hepten..
Dedim tukkani kapatip gideyim en iyisi :))

Canim sen kafana koyup istedikten sonra dilde ogrenirsin, okulunuda okursun.
Masallah azimli birisin, Turkcende Turkiyede dogup buyuyen bircok kisiden iyi...

Cok guzel canim menulerin, bugunku degisirse yaz olur mu :)

Canim cay kahvenin yanina kuru meyve ya da 1-2 kare bitter cikolata yiyebilirsin..

Ay gerçekten mi cok teşekkürler, insallah başarınım.

CEYDOS Yawrukush
Tesekkur ederim cevap icin. 15 Haziran da tatile ayriliyorum isden o zaman donmeyi dusunuyorum.

Iyi gidiyor kosusturmali ama kendime dikkat etmeye basladim. Xtra mesai kesinlikle kabul etmiyorum artik.
Cocuklar 4gun tatil diye keyifli. Benim de 2 gun Kisa is günüm var dort gozle haftasonu bekliyorum.

Crossfit derslerine katiliyorum haftada 2 suan.
Sizler nasilsiniz. Hic okuyamadim burayi. Umarim hersey yolundadir

hımm hiç girmedim karatay olayına bilemiycem. hadi inşallah bu sefer hırslı geldin. eşin ne durumda canım dönebildimi ülkeye
Dogru ama arada oluyordu yine 1-2 kisi, sende olmayinca sasirdim hepten..
Dedim tukkani kapatip gideyim en iyisi :))
hahaha bende bugün bir ara bana mı mesajlar gelmiyor acaba diyerek kaç kere sayfa yeniledim çok sessizdi.
dinlenirsin biraz kendine gelirsin iyi olmuş mesailerini düzenlemen yediklerinede dikkat et olur mu?
arada uğra 15 haziranda dönüşünü bekliyoruz.

Çok zorlandım bugun ıkı kere soğuk banyo yaptım. Asırı susadım bıtkındım.48 derece yarın daha da sıcak olacakmış çok sıcak Muğla suan bile hala sıcak.
Menum sahur
Dımates salatalık az peynir az pide
İftar 1 kase çorba 2 dılım kepek ekmeği veri domates Bır avuç salatalık
Semızotuz yoğurtladım buyk kase

Su 2 litre ye tamamlayacağım
Spor inan yapamıyorum akşamları basım agrıyor sabah susuyorum
Son 3 oruç belkı yarın tutmam çok kotu oldum bugun bakalım
CEYDOS Yawrukush

simit köfte olamsaydı ne güzel olacaktı harika gidiyordu okudukça mest oldum. ama o uymadı oraya
afiyet olsun su seviyeni arttır bence canım susuz kalıyor vücudun

Sahur
Iki dilim ekmek biri tereyağlı biri menemenle, az peynir, zeytin, çay

Iftar
Bir kepçe tavuk çorbası, bir kepçe etli kuru fasulye, domates, salatalik, roka

Ara
Yulaflı kakaolu süt, iki çilek, bir kaşık yoğurt dondurması toplamda bir minik kase

Sade neskafe, bir kaşık çerez, bir maden suyu

Su 3 lt olmuştur

Yawrukush CEYDOS asena87 cokofesttt

iyi aksamlar kızlar

sahur 1 tane haşlanmış yumurta
baska bisey yemedim çünkü dun menumu paylastiktan sonra 1 tabak daha nohut yemegi yedim iftarla sahur arasinda tekrardan acıkıyorum bu aralar bende o yuzden tek haşlanmış yumurta yedim yattim

akşam
2 kase erişteli corba
salata

ara
4 hurma

su 3 litre sahura kadar iciyorum
spor bugun yapamadım

Valla ornek menu,hem de ramazandaafiyet olsun canim.
Spor da yapsan vicudun sekillenir hemen
Aksam yemegin hic olmamis canim,iyi ornek olmuyor cidden
Selamlar
Bugün regl oldum
Hepinize kadır gecemızı mübarek olsun
Adım sayısı 4146= 205 puan
Kaynanamgili iftara ağırladım
Parke döşedıler evinde
Gecmis olsun,menun yok mu
Afiyet olsun,iyi besleniyorsun sporun eksik ama ramazandan olsa gerek.
Afiyet olsun sorunsuz menu,pilav 1 kasik diye
Afiyet olsun canim,aksamin karisik olmus olmus birazcik.ramazandan sonra spora bekleriz
Sanirim tatliyi vs azaltmak degilde cikarmak gerek hayattan bir sure en azindan.hele pizza
19 mayis:
Sahur: 1 ince dilim somon ekmegi, 1 dilim peynir bir tk tereyagi, 180 ml süt
Iftar: 3 parca tavuk, 1 dilim ekmek, salatalik, iftardan biraz sonra: çilek ve erik.
Su: 2 lite
Spor:
5000 adim. 30 suguat
Toplam: 310 puan
luges
afiyet olsun canim guzel gidiyorsun
Yemege kusmek,kizip yememek ne ya
Hadi bu hafta kiralim şansimizi kilo verelim odem vaktim geldi benim yine ama
Afiyet olsun,1 tabak karpuz cok,su da az olmus biraz,umarim bugunku iftarda cosmamissindir
Kahvaltiyi daha acik yazsan daha dogru yorumlar alabilirsin,gozleme de var
1 tam avokado nedir,herhalde iftara bir sey yoktu avokadoyu yogurtla karistirdi.
Ama gayet yemeklerin yaninda yemissinbir sey olmaz ama insallah,hadi bu hafta hedefimizi unutma bak
Pilavi kisiri birakmalisin...
ramazanin bitmesine az kaldi,duzelir sonra biraz spor falan...

İyi akşamlar kızlar
Dün itibariyle orucu bitirdim

12.00 yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz

Ara: 4 yulaflı bisküvi, hurma, elma

Akşam: çorba, salata, 4 kaşık et sote, küçücük parça ekmek

Ara: Elma
Su: 3 litre
Spor: 30+30+15 dakika leslie
100 squat
100 mekik
100 yerde bisiklet
Toplam= 1425 puan

hepsi çok güzel canım harika gidiyorsun.
Canim kasigin ucuyla yedim 3 kasik dolu dolu deildi cok uzun zamandir yemiyorduk asena87
sana yorum yaparken hani yaramaz çocuklara takan öğretmenler vardır ya öyle hissediyorum kızzzz kendimi. bu kaçıncı uzun zamandır yemediğin yemek ( bu kaçıncı ödevimi evde unuttum öğretmenim) . yavrum bizde uzun zamandır yemediğimiz çok şeyi karşımızda görüyoruz ama yemiyoruz. misal bu gece evde güllaç vardı kendim yaptım üstelik severimde malumunuz ineği verseniz sütünü sağar sonra koca kovayı fondip yaparım ama ona rağmen elimi dahi sürmedim.

harika olmuş sporunuda hesaplarsan muhteşem olacak. omurga çalışması nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…