Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm sahur
Küçük bi tabak patlıcan yemeği
1 2 kaşık yulaf lapası elmalı yaptım sevmediğim için patlıcan yemeğine dönüş yaptim
Iftar
2 küçük dilim börek
1 kase çorba
Yarım bardak ayran
Şu 2lt
Spor
5300 adım 265 puan
Gün boyu çocuk baktım yemek temizlik kardeşim doğum yaptı ordaydım o yüzden spor pek yok malesef
CEYDOS Yawrukush asena87

Haklısın oruçken bende çok zorlanıyorum menün çok güzel olmuş iradene hayran kaldım tatlıya hayır demek beni aşırı zorluyo

Hayırlı geceler arkadaşlar öyle yoğun geçiyorki günler aktif olamıyorum ben menümü yazıp kaçayım
Sahur
Yarım simit bir yumurta 7 zeytin bir dilim peynir bir ceviz
İftar
Bi kase çorba 5 kaşık tavuklu mantar bi kase cacık
Ara
Meyve
Türk kahvesi
Yeşil çay
2.5 litre su
45 dk Leslie
Yawrukush CEYDOS mifihafa asena87

uykuluyum ama uyuyamıyorum kaptanım sen nasılsın

Canım bence puding olmasa güzelmiş
100 zıp ceza

Ben 2 gündür ha dikkat et hadi şöyle böyle diyordum ama cozuttum..
50 mekik cezamı yaptım
Bugün de 45 dk falan yürüdüm
Ama abur cubur vs vs .. baya kötüydü hiç yazmayım direkt şöyle bir ceza yolla sen bana eşim..

fayfeyfiy sen nerelerdesin eşim ? Nasıl gidiyor ?
Eşim günler de ben de tersine döndüm sabah 12de uyuyup akşam uyanıp ders çakılmaya çalıştım
Bir saçma sapan kafam şu an bir de reglin ilk günleri

Senin nasıl geçti günlerin

İlgilenenedim hiç hakkını helal et

Insallah veririm ben de..
61 cok kotu degil, cok almamissin. Biraz dikkatle yine inersin sen
ah keşke o inme hevesimi geri kazansam
Kendimi beğenmiyorum ama faaliyet de gösteremiyorum şu an hevesim yok hiç ya grup yine biraz topluyor ama gelemiyorum bile

Aa bide şikayet.. sopa istiyorlar ama almışlar ultimatomu düzelmişleraferin onlara.. sorma ellerim ayaklarım sürekli suya sokuyorum..
Suyun çok güzel artmış canım bu sıcak havalarda.. vücudunda ödemde birikir onu atmak içinde bol bol iç.. sahurda poğaça olmasa hepsi on numara

19.05.2020

Sahur

2 yapda yumurta
Salatalık
Domates
1 dilim beyaz peynir

İftar

1 kse mercimek çorbası
1 yt taze fasulye

Ara
1 muz
4-5 erik

Yatmadan 1 sb kefir

Su 3,5 lt

20.05.2020

Sahur

4 yk yulaf
1 tk tahin
1 cb süt ile yulaf lapası

İftar

1 kase yayla çorbası
1 yt sebzeli et haşlama
2 yk pilav

Yatmada 1 sb kefir

Su 2,5 lt

fyzanur CEYDOS Yawrukush

Günaydın babes
Bugün verimli bi perşembe diliyorum herkesee

Dünkü (20 Mayıs menüm)

1 tane çavdarlı wasa, lor peynirli yumurta, birkaç zeytin. Çay, 1 çay kaşığı kadar bal

Sonra bir ara tatlı krizi geldi. Tarçınlı süt 1 kuru kayısı, büyük bardak kahve 2 hurma

1 elma, 1 kase (1 kaşık yulaflı) yoğurt, Çay

2,5 litre Su

Spor puanı 240 (1 saat yürüyüş)

CEYDOS Yawrukush

AppLesma - canım tebrik ederim mezuniyetini

harika olmuş sporunuda hesaplarsan muhteşem olacak. omurga çalışması nasıl gidiyor?
biraz ara verdim canım ama bayağı düzelme var gibi . düzenli yapmıştım 3 hafta iyi geldi . şimdi ramazandan dolayı kendimi güçsüz hissediyorum çok fazla yapamıyorum , titreme geliyor zorlayamıyorum . ramazan da bitti gibi , artık iyice başlayacağım , tamamen düzleşsin istiyorum . olacak gibi.
marketten hazır alıyorum canım , üzerinde kahvaltılık sos yazıyor . içinde ceviz ,zeytinyağı,domates sosu,biber gibi şeyler var . seviyorum ben :)
menülerin güzel olmuş canım , tartı da durumlar nasıl . ne kadar eksilerdesin bu hafta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…