- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
30 dk leslie yaptim yazmayi unutmusum ama ip atlama yapamadim ipim yok yarin yaparimSelam canim hem pilav hem kisir olmamis buna ceza gelicek bugunku cezanida yapmamissin birtek adim spordan sayilmaz
Bugun ki menun icin sana100jj veriyorum.
Aslinda bu hafta kilo verecegim ben sadece reglin 2.gunu olacak cuma belki onun eksisini yasayabilirim ama sanamiyorum pek
Hem seninde beslenmen iyiydi,sorun ne
Kendimizi mi kandiriyoruz
Insallah veririm ben de..Bu sene yoğun canım
Vücudun demek ki sabitledi :)
Eğer diyete girersen vereceksin diye düşünüyorum o zaman. Ben kilo aldım 61 oldum :/
Haklısın oruçken bende çok zorlanıyorum menün çok güzel olmuş iradene hayran kaldım tatlıya hayır demek beni aşırı zorluyoHayirli sabahlar
hepinizin kadir gecesi mubarek olsun insallah gununu de guzel ve kazancli gecirmeyi nasip etsin. Allah hepinizin dualarinizi hskkinizda hayirli etsin. Aminnn.
Gelelim menumuze
Sahur tam hatirlayamiyorum nedense ama azcik ekmek yedim sanirim
İftar
2 kepce tavuk corbasi 3 kasik zeytinyagli teze fasulye 2 kasik menemen yarim dilim kuru ekmek az domates salatalik 2 bardak ayran 1 kasik pilav
Ara cay 2 kasik karisik cerez
Tatli olarak profiterol yapmisti kizlar iftardan sonra butun aile basina gecti ve tabaga bile almadan mideye indirdiler. Ben ne yaptim size afiyet olsun dedim ve tadina bile
bak ma dımmmmmm
Su 3lt yi gecmistir
Spor yok evisi mutfak cok yordu birde izmir asiri sicak kac gundur takatim kalmiyor acikcasi sporumu insallah ramazan sonrasi duzene sokacagim
Yawrukush CEYDOS asena87 cokofesttt
Ip atlamayi hayali iplede yapabilirsin canim ben ole yapiyorum30 dk leslie yaptim yazmayi unutmusum ama ip atlama yapamadim ipim yok yarin yaparim
Youbute batagina cok guldum :))
Nasilsin Feyzos?
Nasilsin canim, seninle ilgilenemedim geldiginden beri, kucuk oglum hastaydi.
Nasil gidiyor diyet, her sey yolunda mi?
Canim en az 2 hafta olmak kaydiyla istedigin kadar kalabilirsin.
Nasilsin canim, her sey yolunda mi?
Cocuklar, is-guc nasil?
Canim benim az kaldi haklisin gececek insallah..
Sen nasilsin Filizim?
Bende dualingo ile ispanyolca ogreniyorum, cok cok yardimci oldu, uygulamada oldukca guzel.
Her hafta lig degistiriyorsun.
Rekabet oluyor, keyifli ogreniliyor..
Canım bence puding olmasa güzelmişİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm kötü maalesefsanırım tekrar low carba döncem saat 16 ya kadar hersey çok güzeldi ne olduysa sonrasında oldu bugün çok demoralize oldum bozdukça daha bir yedim sanki .
10:30
Filtre kahve+ 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
14:30
Çok tahıllı ekmekle domatesli kaşarlı ve rokalı tost, 1 haşlanmış yumurta , yeşil çay
16:30
3 ceviz, 1 dilim kek, şade Türk kahvesi
18:30
3yk kadar puding, nescafe
21:00
1 Tbk zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase cacık, 1 dilim çok tahıllı ekmek
21:30
Bir kahve fincanı kadar yer fıstığı
Yeşil çay
Su: 2-2,5 litre
Spor: sadece 200 zıplama = 400p
Yawrukush CEYDOS asena87 fayfeyfiy
Eşim günler de ben de tersine döndüm sabah 12de uyuyup akşam uyanıp ders çakılmaya çalıştımfayfeyfiy sen nerelerdesin eşim ? Nasıl gidiyor ?
ah keşke o inme hevesimi geri kazansamInsallah veririm ben de..
61 cok kotu degil, cok almamissin. Biraz dikkatle yine inersin sen
Aa bide şikayet..bilmem mi isyandayım yemek hazırlama yüzünden. birde bizim evde ekip halinde eleştiriliyor şu olsa bu olsa şöyle yapsan insanın yapası da gelmiyor. yapım aşamasından yeme aşamasına kadar bir müdahale var. çıldırıyorum bozuluyorum çünkü ben gerçekten çok güzel yemek yaparım hiç lezzetsiz menü çıkmaz evde. en son geçen gün posta koydum bu kadar iyi biliyorsanız bundan sonra siz yapın istediğiniz gibi dedim bir kaç gündür eleştiri yok. hatta dün gece şu meşhur kızarmış tavukları olan marka için dükkanı kapatsınlar sen aç onun yerine dediler mutlu oldum tabi. birde yağ patlamasaydı iyi olacaktı.
ben davul gibiyim eller ayaklar şişiyor gece yürüyüşte ellerim havada sallayarak geziyorum çok kötü.
Suyun çok güzel artmış canım bu sıcak havalarda.. vücudunda ödemde birikir onu atmak içinde bol bol iç.. sahurda poğaça olmasa hepsi on numara20 mayıs menüm
sahur : 1 poaça
10 zeytin
peynir
domates,salatalık biber
kahvaltılık sos
iftar : 7 kaşık etli kuru fasulye
yoğurt
salata
1 minik but
ara : 1 çilek
2 yeni dünya
1 minik muz
sütlü kahve
su : 1.5 litre içtim devam ediyorum
spor : 40 dk yürüyüş
Yawrukush CEYDOS Aomine Daiki
Atlama sorunum var ama denicemIp atlamayi hayali iplede yapabilirsin canim ben ole yapiyorum
Canim yapabilecegin sporlarin listesini ver ozaman ona gore ceza yazayim yada ceza almamaya calis ben sen yazarsan itirazsiz kabul ediyorum ki ceza sayilarinda insafli davraniyorumm yani.Atlama sorunum var ama denicem
iyiyiz cok şükür kaptanim bebiste büyüyor 2. ay aşımızi yaptırdık bugün bi kosusturmacaylq geciyor gunler. siz nasilsiniz oğlunuz nasil daha iyidir insallahAz yemissin gulum iftarda, az yedigin icin acikiyosun muhtemelen.
Nasilsin, bebis nasil?
Goguslerim buyuk oldugundan atlama yapince savruluyorCanim yapabilecegin sporlarin listesini ver ozaman ona gore ceza yazayim yada ceza almamaya calis ben sen yazarsan itirazsiz kabul ediyorum ki ceza sayilarinda insafli davraniyorumm yani.
biraz ara verdim canım ama bayağı düzelme var gibi . düzenli yapmıştım 3 hafta iyi geldi . şimdi ramazandan dolayı kendimi güçsüz hissediyorum çok fazla yapamıyorum , titreme geliyor zorlayamıyorum . ramazan da bitti gibi , artık iyice başlayacağım , tamamen düzleşsin istiyorum . olacak gibi.harika olmuş sporunuda hesaplarsan muhteşem olacak. omurga çalışması nasıl gidiyor?
marketten hazır alıyorum canım , üzerinde kahvaltılık sos yazıyor . içinde ceviz ,zeytinyağı,domates sosu,biber gibi şeyler var . seviyorum ben :)Cok sevindim guzel haberlerine, bizler de iyiyiz, tatilde bekliyoruz, gozlerimiz yollarda canim..
Kalori olarak menun uygun canim, sporunda guzel..
Menun guzel canim, sicaklar bastirdi, bir yandan oruc zorluyor insani.
Hareketli geciyorsa gunlerin spor gibi olur, kilo vermene yardim eder..
Guzel birgun olmus canim :)
Nasilsin gorusmeyeli?
Az yemissin gulum iftarda, az yedigin icin acikiyosun muhtemelen.
Nasilsin, bebis nasil?
Guzel birgun olmus gulum:)
Nasilsin, kahvaltilik sosu kendiniz mi yaptiniz, tarif var mi:))
Allah kabul etsin tuttuklarini canim, nasilsin gorusmeyeli?
Sporlarini cok begendim :)
menülerin güzel olmuş canım , tartı da durumlar nasıl . ne kadar eksilerdesin bu hafta :)19.05.2020
Sahur
2 yapda yumurta
Salatalık
Domates
1 dilim beyaz peynir
İftar
1 kse mercimek çorbası
1 yt taze fasulye
Ara
1 muz
4-5 erik
Yatmadan 1 sb kefir
Su 3,5 lt
20.05.2020
Sahur
4 yk yulaf
1 tk tahin
1 cb süt ile yulaf lapası
İftar
1 kase yayla çorbası
1 yt sebzeli et haşlama
2 yk pilav
Yatmada 1 sb kefir
Su 2,5 lt
fyzanur CEYDOS Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?