Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sütlaça ceza gelsin tüm zararlılar bir arada az şekelride olsa. 15 dk leslie olsun . suyu çok iç wcye kaçma oranın artsın daha çok oluyor.
Tamam canim yarin cezami yaparim cumaya gore eksi gelsede cumartesiye gore arti cikabilirim ama cumaya o iki kilo gidicek

Canım benim zaten kolayca tahmin edebiliyor insan ne kadar özverili olduğunu, ben bu sıra çocuklara bile ozeneceğim şeyleri yapmiyorum.
66 yi görebilecek miyim acaba diye düşünmeye başladım. Dışarısı, okul hayatı filan da yok ya aslında daha fazla enerji harcamam lazım belki de. Yeniden ev işlerine yönelicem, her yer parlayana kadar devam

Tamam canim

önceden çok kez bu yöntemi paylaştım ben hem wc yakın hem zeminleri daha küçük alan
jumping candır hele benim dediğim yöntemle ne kadar çok yapılıyor değil mi?
Eline sağlık canım . Bir de dediğin yöntem şahane ben girerken 50 çıkarken bir 50 zıplıyorum Benim WC çok çok küçük o yüzden sadece zıplıyorum yoksa jj yapacağım
Canim menuyu okuyunca direk normal krep olarak dusundum...
Sen diyetine guzel uyuyorsun canim :)
Önemli değil canım ben yine de zıpladım

Ceydos ödülden saydı ama Özge kaptanim 15 dk Leslie vermiş 50 de mekik sen verdin ben gideyim basliyayim yarına biraz daha eksi gelirim belkiyarın tartilinca etiketle beni

Canim boyle yapan insanlar var, hatta yemek yiyip, sonrasinda kusanlar da var.
Bana sorarsan guzelce saglikli beslenip, kilolardan kurtul ama nefsimi koreltmek icin buna ihtiyacim var diyorsanda nasil istersen :)

Yok kaptanım oldu biraz kullandık
Ya zemin de sıkıntılı
10 kere tartılıyorum en son bir sayıya sabitliyor bugün de öyle yaptım
Anladim canim zemin sabit, duz olursa belki daha dogru tartar..

İnşallah kaptanım
Kaçamak değil de birazcık kötü menüler gelebilir
Ama dikkat edeceğim

Düzenimi oturtmaya çalışıyorum şimdi uykum çok sıkıntılı
Kolay gelsin canim..
Sizi seviyorum kızlar
Bizde seni seviyoruz :)

Cezalar spor puanina ekleniyor gulum, ne kadar kalcaksiniz kayinvalidenlerde..

Cezalar geliyor gulum :)))

Spor yaptin mi canim, ceza geliyor malesef...

Guzel birgun olmus canim :)

Ozaman meyveli sodaya 100 jj cezasi gleiyor :)

1 mt2 yetiyor canım kolların yeterki bir yere çarpmasın.bende aynı şekilde girerken 50 çıkarken 50 bugün yanına çeşnide kattım daha iyi oldu.

Merhabalar, takıma katılabilir miyim?

Kullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Mesleginiz: inşaat yüksek mühendisi
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk / 7 aylık
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 170 cm
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : hamilelikte kilo aldım . 82 kilo ile doğuma girdim . 67 kiloyum şu an ve bebeğim 7 aylık oldu artık kalan kiloları vermek istiyorum.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
kendimi daha iyi ve enerjik hissediyorum. Eski kiloma geri dönmek istiyorum ve burada hetkesin birbirine destek olduğunu biliyorum. Ben de destekle hep beraber bu işi götürmek istiyorum.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
2-3 yıl önce katılmıştım.

Maşallah eşim iyi ilerliyoruz.

Merhaba bayanlar
Kahvaltı : fırında domates patlıcan biber. Tepsi diyorlar urfa 'da
2 yemek kaşığı menemen
2 dilim.ekmek

Öğlen: bir havuç bir armut

Akşam; salata haşlanmış tavuk göğsü
1 nescafe
2 buçuk su
Spor : 10 dakika fitness
50 mekik
750 ip atlama 250 si bayram cezasıydı diğer kaptanlar bayram ödülü dediler ama yawrukus cezamı kesti :)
1250 puan. Cezada sayılıyorsa 1500 puan
Yawrukush
CEYDOS
A Aycaokurcan

Yaaa CEYDOS keşke yöntemini önceden paylaşsaydın. Sporu uzun süre yapınca eşim rahatsız oluyor. Şimdi boş bulduğum yerde yapıyorum çok iyi gerçekten
Wc dw jj mi anladigim kadariyla
Bence de takibe de aldim bayrami atlatalim baslicam
Hosgeldin canim

hoşgeldin canım. ben kaptan yardımcısı ceyda. daha önce bizim takımdaymışsın ve bebiş hazırlığı için ayrılmışsın. maşallah herşey yolunda gitmiş bebişini kucağına almış büyütmüşsün. aldığın kiloları beraber vereceğimize yürekten inanıyorum.
hep seni düşündüğümüzden yavrum kızma.
Bir gun sizin sporunuza yetistigimde herşey daha güzel olacak maşallah
bak şimdi çok zor değil. uyandığımdan beri en az 15 kere wc girmişimdir. 15 x 100 yap en az 1500 hareket yapabiliyorsun. ben nasıl ayarladım? her girdiğimde ya jumping ya twist yaparak çıktım çok zamanda almıyor. ayyyy süre tutayım diye 50 daha yaptım. nefes al verler ile 51 sn tuttu. yapabilirsin.

Biraz karbonhidratli olmus Ozlemim menun..

Guzel bir gun olmus canim :)

Evet hareketimiz cok azaldi arttirmaliyiz canim..

Hosgeldin Banucum, sanki seni hatirliyorum onceki yillardan.
Ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim , 2 oglum var..

Harika :)

Cok guzel birgun olmus canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…