Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 ogun yerine gunde 2 ogun aralikli oruca basladim kizlar..
Dunden beri oldukca mutluyum.
Hafif bas agrim var dunden beri ama maden suyunun icine tuz ekleyip iciyorum, mineral almak adina vucuduma.
Mineralde bas agrisini azaltiyor.
Birgaripanne canim paylastigin video cok guzel, bende arastirmalari merak edip acik okurum , videodaki gibi..
Hatta bir youtube kanali acma fikrim vardi ama yetisemiyorum her seye...
Cok verimli bir video idi tesekkurler..

Tamam canim seni zorlamiyorsa, aci yoksa iyidir..
Vucudunu en iyi sen bilirsin,, ilk sayfayi 3 puan olarak guncelliyorum :)

Hayde bu 3 günde neler karıştırmışız bir görelim kızlar?
İSİMGEÇEN HAFTAPAZARTESİVERILEN KG
fayfeyfiy 60,359,90,4
Melegimkorusun 68,167,80,3
mifihafa 70,870,60,2
M MaviFeslegen 86,786,50,2
Yawrukush 68,968,80,1
matilda34 82,982,80,1
deniz diyette 59,959,80,1
FitFiliz 67,867,80,0
luges 72,572,50,0
erciyes111 67,267,3-0,1
cokofesttt 62,963,0-0,1
Aomine Daiki 63,063,1-0,1
A Aycaokurcan 74,474,6-0,2
asena87 59,860,0-0,2
CEYDOS 63,563,7-0,2
AppLesma 65,765,9-0,2
Melek Ada 57,057,3-0,3
fyzanur 55,656,0-0,4
Milana firuze 67,167,5-0,4
B Beklenen2 73,273,7-0,5

Menum
Sabah nescafe sekesız
12.00 2 yumurta ıkı dılim peynir yarım simit
Zeytın 10 tane domates sakatalık
Ara greyfurt suyu soda karışık 2 yeşil elma ama yarısını çocuklar yemiş kıyamadım yarısını ben yedım aslında 1 yeşil elma
Akşam domates çorba salata

Spor yarım saat gobek eritme programı
500 ip atlama
Su en az 2 litre daha da içmışımdır

@1DELİMAVİ CEYDOS Yawrukush

Artidayim malesef ama yazmadım haklısın sabah unutmudum kilo bildirimi olduğunu. Ceydosum menülerime bile bakmışsin teşekkürler. Menüyü ertesi gün yazdığım için oluyordur illa ki bir iki unuttuğum ama zararlı şey olsa farkında olurdum.
Benim sorunlarimdan biri su olabilir belki haklısın daha çok içeyim.
fayfeyfiy feyzoşun ve senin yazdiklarini yeni okudum ama iyi geldi. Bugün de direndim ama son şans gibi düşünüyorum bugünü. Yarın inmemiş olursa o artı, ne pisirecegime bile karar verdim.
Şu an karnım gurulduyor valla

Bende aralikli oruca basladim 12-5 ya da 12-6 saatlerinde yiyorum canim.
Iyi ki sende varsin, burada bir aileyiz hepimiz...

Off of offff bu menuye 15dk leslie geliyor gulum...

Canim Ceydos benden once yazmis suyu arttir, gercekten cok farkediyor.
Menulerin guzel , boyle devam edecegiz, bu hafta senin haftan bana fark atmak zorundasin :))

Tebrikler canim :)

Gecmis olsun canim , bugun nasil oldu belin?
Belin duzeldiginde 10 dk adimlama cezan var canim..

Canim menuyu okuyunca direk normal krep olarak dusundum...
Sen diyetine guzel uyuyorsun canim :)

Canim 15dk leslie cezasi geliyor menuye..

Guzel birgun olmus gulum..

Dün Kahvaltı yarım ev yapımı simit 2 dilim peynir menemen domates salatalık yeşillik 7 zeytin
Ara. 2 top dondurma
Akşam dana kavurma salata
Su 2.5 lt su
Menuye 15dk leslie cezasi geliyor canim..

Listenin basinda olmakta guzelmis , gecen hafta sonda olduktan sonra :)

Dün Kahvaltı yarım ev yapımı simit 2 dilim peynir menemen domates salatalık yeşillik 7 zeytin
Ara. 2 top dondurma
Akşam dana kavurma salata
Su 2.5 lt su
Ya simdi esim bayram icin cok sayilmaz ama prosedur olarak kacamakli bi menu tabi o yuzden benden sana 50 mekik cezasi gelsin muhtemelen bu menuye CEYDOS ta ceza verir.
Bende sabah dünün bı etkisi oldu mu diye sabah tartilip bakmıştım bende yazayım ozaman
Cuma 82.9
Pazartesi 82.8
Fark - 100 gr
Ohhh herkesin arti geldigi pazarteside senin eksi gelmen az da olsa harika olmus esim bende yarin yazicam
cumaya kadar dikkat edersen o artı eksiye döner endişe etme.akıllı erkekler eşleriyle kilo muhabbeti yapmayanlardır ne mutlu sana.
Evet katiliyorum bazen benimde esime sorularim oluyor ben cok kilo aldim beni begeniyormusun cok mu sismanim gibi sasirtmali sorular soruyorum esime kestirmeden tabi bizimki ben seni her halinle begeniyorum diyor nokta koyup konuyu kapatiyor
Tamam dir tatlim eve geldik sabah tartilip bildiricem

Sakin Filizim, kilo vermek hic kolay bir is degil, yarin o aklina koydugun seyi pisirir yersen butun emeklerin cop olacak canim benim..
Ben tum gun ac geziyorum resmen, evdekilere neler hazirliyorum, masaya bile oturmuyorum onlarla..
Direnci kiracaksin, suyu arttir..

sporunuda hesaplarmısın yavrum menün olmuş

Canim ceza yok ama her sabah simit gormeye basladim menunde bunun yerine tahilli, tam bugdayli 1 dilim ekmek ye gulum..

Listenin basinda olmakta guzelmis , gecen hafta sonda olduktan sonra :)
hahaha sıralamayı değiştirmeyi unutmuşummmm.... 5. likte fena değil ama
benimkide öyleydi arkasından ne çıktı biliyor musun? ben kilo verince dışarıda olduğumda kıskanıyormuş beyim. o yüzden kilo vermemi istemiyormuş.

Bayramin 2.günü
Menum biraz kacmis olabilir

Sabah 09.00
2 kk beyaz peynir
Domates
Ekmek nekadar hatirlamiyorum koparip yedim
Birazćik patates

Ara
1 tane sekersiz sutlac kayinvalidem kendilerine gore yapmis yani sekeri koklatmis

Oglen 15.30
1 kase mercimek corbası

Aksam
1 tbk sarma
1 tane tavuk
2 dilim patates firinda
Salata

Su 2 lt rahat var
Spor wcde anca 200 zip zip yaptım 400 puan
CEYDOS matilda34

hahaha sıralamayı değiştirmeyi unutmuşummmm....
benimkide öyleydi arkasından ne çıktı biliyor musun? ben kilo verince dışarıda olduğumda kıskanıyormuş beyim. o yüzden kilo vermemi istemiyormuş.
Ben diyorum zaten kilo verince kiskanicaksin o yuzden vermemi istemiyorsun dimi diyorum gecistiriyor beni

sütlaça ceza gelsin tüm zararlılar bir arada az şekelride olsa. 15 dk leslie olsun . suyu çok iç wcye kaçma oranın artsın daha çok oluyor.

Bugünkü menüm:

Sabah bir buçuk wasa, 6 -7 cherry domates, taze beyaz peynir, 6 zeytin, bir çay kaşığı bal, 2 bardak çay

Ara: sütlü Nescafe (şekersiz) 2 ceviz, 2 kaşık chiali pudding (şekersiz, hatta sadece chia tohumu artı süt)

Ara: kendi yaptığımiz ekmekten (tarifte süt, chia, yulaf, keten tohumu, tam buğday unu+normal un karışımı, az da z.yağı var) ortalama bir dilim + 4 küp kaşar peyniri

Akşam: saat 4, yarım tabak etli enginar yemeği (suyundan almadım)

Saat 5, çay + bir tane kuru kayısı

Su 2,5lt

Spor: 1 saat yürüyüş (240)

CEYDOS Yawrukush fayfeyfiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…