- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
400 bisiklet ve 400 bacak hareketi ne oluyor canım listede bulamadım bilmediğimden soruyorum baya güzel puan olmusta bende yapayim dedimBugünkü menüm sabah
1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin 1 parca peynir
Ara
1 bardak süt 2 ceviz
Öğle 3 yk nohut tadımlık gibi bişeydi
Akşam
1 kase salata 2 yk bulgur pilavı
Şu 2 tl
Spor
50 twist 150
400 bisiklet 1200
400 bacak hareketi 1200
200 ip 400
150 jj 300
Toplam 3250 puan
CEYDOS Yawrukush asena87
Ayrıca bugün + çıktığım için çok üzgünüm☹
Evet kaptanımzıplamak harika bişey devam
2 ay dikkat etsen o aralığa inersin ama kendini hiç zorlamıyorsun.
Canım şimdi özellikle ders notlarıma baktımyavas yavas yemek en doğrusu. Uzun çiğnemek. Katılıyorum. Ben de öyle sanıyordum.
Ağızdan emilmiyormus bitanem, varsa kaynak link gönder :) ben sabahtan beri epey yazdim aradim o yüzden diyorum.
Ağızda sindirim oluyormuş. Ama emilim ince bagirsaktaymis.
Sindirim ile emilimi karisitiriyoruz.
Simdi seninle yarismak istemem ama okuduklarimin yalancisiyim :) :)
Pazartesi Bildirimi
Cuma: 68.9
Bugun: 68.8
Dikkatli olun canımHiç sorma canım ya zorla gittim bulunduğumuz yer küçük bi yer ama yinede korkuyo insan
Hayde bu 3 günde neler karıştırmışız bir görelim kızlar?
İSİM GEÇEN HAFTA PAZARTESİ VERILEN KG fayfeyfiy 60,3 59,9 0,4 Melegimkorusun 68,1 67,8 0,3 @mifihafa 70,8 70,6 0,2 @1delimavi 86,7 86,5 0,2 Yawrukush 68,9 68,8 0,1 matilda34 82,9 82,8 0,1 deniz diyette 59,9 59,8 0,1 FitFiliz 67,8 67,8 0,0 @luges 72,5 72,5 0,0 erciyes111 67,2 67,3 -0,1 @cokofesttt 62,9 63,0 -0,1 Aomine Daiki 63,0 63,1 -0,1 A Aycaokurcan 74,4 74,6 -0,2 asena87 59,8 60,0 -0,2 CEYDOS 63,5 63,7 -0,2 @AppLesma 65,7 65,9 -0,2 Melek Ada 57,0 57,3 -0,3 fyzanur 55,6 56,0 -0,4 Milana firuze 67,1 67,5 -0,4 @Beklenen2 73,2 73,7 -0,5
Kuzum regl ödemi için dayan inşallah güzel eksi gelecekArtidayim malesef ama yazmadım haklısın sabah unutmudum kilo bildirimi olduğunu. Ceydosum menülerime bile bakmışsin teşekkürler. Menüyü ertesi gün yazdığım için oluyordur illa ki bir iki unuttuğum ama zararlı şey olsa farkında olurdum.
Benim sorunlarimdan biri su olabilir belki haklısın daha çok içeyim.
fayfeyfiy feyzoşun ve senin yazdiklarini yeni okudum ama iyi geldi. Bugün de direndim ama son şans gibi düşünüyorum bugünü. Yarın inmemiş olursa o artı, ne pisirecegime bile karar verdim.
Şu an karnım gurulduyor valla
Süpersin eşimBugünkü menüm:
Sabah bir buçuk wasa, 6 -7 cherry domates, taze beyaz peynir, 6 zeytin, bir çay kaşığı bal, 2 bardak çay
Ara: sütlü Nescafe (şekersiz) 2 ceviz, 2 kaşık chiali pudding (şekersiz, hatta sadece chia tohumu artı süt)
Ara: kendi yaptığımiz ekmekten (tarifte süt, chia, yulaf, keten tohumu, tam buğday unu+normal un karışımı, az da z.yağı var) ortalama bir dilim + 4 küp kaşar peyniri
Akşam: saat 4, yarım tabak etli enginar yemeği (suyundan almadım)
Saat 5, çay + bir tane kuru kayısı
Su 2,5lt
Spor: 1 saat yürüyüş (240)
CEYDOS Yawrukush fayfeyfiy
Yaparim canim da zaten 2 kishida ceza aldim.Bende aralikli oruca basladim 12-5 ya da 12-6 saatlerinde yiyorum canim.
Iyi ki sende varsin, burada bir aileyiz hepimiz...
Off of offff bu menuye 15dk leslie geliyor gulum...
Canim Ceydos benden once yazmis suyu arttir, gercekten cok farkediyor.
Menulerin guzel , boyle devam edecegiz, bu hafta senin haftan bana fark atmak zorundasin :))
Tebrikler canim :)
Gecmis olsun canim , bugun nasil oldu belin?
Belin duzeldiginde 10 dk adimlama cezan var canim..
Canim menuyu okuyunca direk normal krep olarak dusundum...
Sen diyetine guzel uyuyorsun canim :)
Canim 15dk leslie cezasi geliyor menuye..
Guzel birgun olmus gulum..
Menuye 15dk leslie cezasi geliyor canim..
Aferin yavruş guzel menu olmuşMerhaba bayanlar
Kahvaltı : fırında domates patlıcan biber. Tepsi diyorlar urfa 'da
2 yemek kaşığı menemen
2 dilim.ekmek
Öğlen: bir havuç bir armut
Akşam; salata haşlanmış tavuk göğsü
1 nescafe
2 buçuk su
Spor : 10 dakika fitness
50 mekik
750 ip atlama 250 si bayram cezasıydı diğer kaptanlar bayram ödülü dediler ama yawrukus cezamı kesti :)
1250 puan. Cezada sayılıyorsa 1500 puan
Yawrukush
CEYDOS
A Aycaokurcan
Wc dw jj mi anladigim kadariyla
Bence de takibe de aldim bayrami atlatalim baslicam
Hosgeldin canim
hoşgeldin canım. ben kaptan yardımcısı ceyda. daha önce bizim takımdaymışsın ve bebiş hazırlığı için ayrılmışsın. maşallah herşey yolunda gitmiş bebişini kucağına almış büyütmüşsün. aldığın kiloları beraber vereceğimize yürekten inanıyorum.
hep seni düşündüğümüzden yavrum kızma.
bak şimdi çok zor değil. uyandığımdan beri en az 15 kere wc girmişimdir. 15 x 100 yap en az 1500 hareket yapabiliyorsun. ben nasıl ayarladım? her girdiğimde ya jumping ya twist yaparak çıktım çok zamanda almıyor. ayyyy süre tutayım diye 50 daha yaptım. nefes al verler ile 51 sn tuttu. yapabilirsin.
Biraz karbonhidratli olmus Ozlemim menun..
Guzel bir gun olmus canim :)
Evet hareketimiz cok azaldi arttirmaliyiz canim..
Hosgeldin Banucum, sanki seni hatirliyorum onceki yillardan.
Ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim , 2 oglum var..
Harika :)
Cok guzel birgun olmus canim..
Hoşbuldum teşekkürlerMerhaba hoşgeldin takıma
Canim harika anlatmissin cok tesekkur ederim, aklima cok yatti.zaten beni de düşündüren bu tükürükteki olay nasil oluyor kismiydi. Beni aydinlattin, gerçekten icime sindi dediklerinCanım şimdi özellikle ders notlarıma baktım
Şöyle
Emilim dediğimiz şey ince bağırsakta küçücük yapılar var yüzey alanını arttıran-villus- oradan gerçekleşiyor
Çok çok çok ufak bir kısmı da difüzyon dediğimiz bir yöntemle oluyor
Ne bunlar
Minerallerden bazıları
Bazen ilaçlar hatta
Belki bazı zehirler
Ağız mukozasından emilip kana karışıyor
Benim bahsettiğim karbonhisrat kısmı da böyleydi
Sindirimi ağız ve ince b. Gerçekleşiyor ince b. Emiliyor ama Sindirim kanalımız mukoza ile kaplı
Çok yüksek yoğunluklu (şeker açısından) besin gelince (mukozasında o kadar çok olmadığı için) o an emiliyor ama bu hepsi emiliyor demek değil
Çok olan yerden az olan yere geçiyor
Haaa yemeği çiğneyip atsak ne kadar geçer mesela tabiiki çok çok az
Ama “0” değil
Bir de hele o çiğnenip atılan şey komplex bir besin yapısına sahipse çok daha az
Ben direkt bulamadım şu an yattığım için ama eğer bir kaynakta bulursam atacağım :)
Bu mukozalarda emilim çok minimal olduğu için yadsınabiliyor
Gözlerim gidiyor
Bi 20 dk bende kaynak taraması yaptım telefondan ama ben de bulamadımdeniz diyette fiyorum ki ne çabuksalar geçmiş
Eğer bulursam atacağım canım ama derslerden hatırladığım kadarıyla bu şekildeydi
Gözlerim gidiyor resmen
İyi geceler
Menün suyunu beğendim canım25.05.2020
Sabah (12:30)
1 haşlama yumurta
Salatalık domates
1 küçük lokma helva
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (16:30)
1 sb. Şekersiz erik kompostosu
4-5 badem
Akşam (19:30)
1 kase şehriye çorbası
1/2 yt köz patlıcanlı karnı yarık(patlıcanlar közlendi kızartılmadı)
Yatmadan 1 sb kefir
Su 2,5 lt
Spor 50 mekik:150 p
Cezamı yarın yapacağım inşallah
Melegimkorusun CEYDOS Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?