• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kizlar

Bebegimin sutu yine iki gundur cok az ozellikle yatacak zaman sütum olmuyor bebegide uyutamiyorum ac kaldigi icin . eşimde sna hakkimi helal etmem bu cocugu ac koyarsan dedi cok zoruma gitti o yuzden bugun bir kase tahin yedim 100 gram vardir 1 tatli kasigida pekmez koydum 1 dilim ekmekle yedim süt yapar dediler

sabah 2 haslanmis yumurtayla salata yemiştim oglende yine 1 haslanmis yumurta salata peynir elma yedim simdi de bu tahini 🤦🏼‍♀️ aksam ne yemeliyim sizce hem sut yapan hem kalorisiz ne vardir ki emzirmesem günü o bir kase tahinla kapatacagim ama vicdanim rahat degil yine sutum olmayacak da uyumayacak diye 😫bilgili anneler varsa yardim alsam super olur
kafamda deli sorular bi diyorum ki birakiim diyeti ek gidaya baslasin oyle devam ederim diyorum sonrada diyorum ki saglikli besleniyorum benimki diyet degil diyorum ne zormus anne olmak kuzum akşam açlıktan agladikca icim parcalandi cok suçlandım belkide biraz daha porsiyonlarimi artirmam gerek
Canim kendini ac birakma, emzirirken zaten fazla fazla gidiyor kilolar merak etme..
Bol su ic, sutunu arttiracak seyler ye, mesela benim sutumu, et ve bulgur pilavi cok arttiriyordu..
Tahin yiyebilirsin oldukca saglikli, az pekmez ilavesi ile, hic uzme kendini, aksamda et-sebze yemegi, salata, yogurt yiyebilirdin guzelce, ac birakma lutfen kendini...

Kuzum diş hekimi bir arkadaşımla da konuştuk
Daha küçük parçalar halinde emilmesi gerekiyor o yüzden ince bağırsak
Ağız çok çok minimal dedi o da :)
Sevindim ♥
Dis hekimi arkadasi bilmez miyiz, masallah diyeyimm :))

Canım kaptişim benim bence de bünyene alışması için süre tanımaya karar vermen çok iyi fikir, tek öğün diyorsun yazması bile zor 😂😂 Zaten baksana hiiç acelemiz yok aslında bu günlerde. Belki de daha sürecek bu hastalik 😣, bilmiyoruz ki (ki inşallah öyle olmaz)

Benim dersler biraz daha seyrekleşti, giderek daha az öğrenci bağlanıyor. Hem onlar bunaldı, hem de internet çok gidiyormuş. Whatsapp tan ödev bulup yolluyorum ben de (her çarşamba ingilizce günü ☺☺)
Haklisin canim kim bilir ne kadar surecek bu hastalik..
Derslerin seyreklesti demek, okullarin kapanmasinada az kaldi filizim..
Cocuklarda online egitimden bunaldi, aslinda velilerde bunaldi, olmadi bu yontem bence :)
Emeklerine saglik, hakkiniz odenmez... :KK200:

bugün takım firarda zaten Özgecim. baksana neredeyse kimse yok.
Canim nasil oldun seni merak ettim, iyi misin?

64 u gördüm ben sokkkkk😯😯😯
Vaay vayy vaaayyy , harika :)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 :rapci::rapci::KK9::KK9:200IA En Büyük TÜRKİYE:KK76::KK76::halay::halay:
Puuff Puuff :KK9::KK9:10 DK DANS:nazar: SPOR?:KK76:SPOR?:halay:SPOR?
CEYDOS CEYDOS ODUL :rapci:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::KK76::KK76:
@fmad:rapci::rapci:ODUL :KK9:15 DK LESLIE250IA :nazar:200IA MUAF50S :halay:
cokofesttt cokofesttt ODUL :rapci::KK9::KK9:15 DK LESLIE:nazar::nazar::KK76::KK76:
Yawrukush Yawrukush ODUL :rapci::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::KK76::KK76::halay::halay:
FitFiliz FitFiliz :rapci: :rapci:200IA En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::KK76::KK76::halay::halay:
erciyes111 erciyes111 ODUL :rapci::KK9::KK9:10DK A MUAF:nazar::nazar::KK76:50S:halay::halay:
asena87 asena87 En Büyük TÜRKİYE10DK DANS:nazar::nazar:200IA :halay:
@1delimavi:rapci::rapci::KK9::KK9:250 IA:nazar::nazar::KK76::KK76:50S :halay:
Birgaripanne Birgaripanne :rapci:10DK AODUL :KK9:10 DK DANS15DK LESLIE:nazar::KK76: :KK76::halay::halay:
Melegimkorusun Melegimkorusun :rapci: 200IA:KK9::KK9:200IA En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::KK76::KK76:
mifihafa mifihafa ODUL 200IA:KK9::KK9:100IA En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:50S :KK76::halay::halay:
Kozmogirl17 Kozmogirl17 :rapci::rapci::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE15DK LESLIE :nazar::KK76::KK76::halay::halay:
Aomine Daiki Aomine Daiki ODUL MUAF:KK9: MUAFEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::KK76: :KK76:
Milana firuze Milana firuze :rapci::rapci::KK9::KK9:ES CEZASI
En Büyük TÜRKİYE
:KK76::KK76::halay::halay:
A Aycaokurcan :rapci::rapci:En Büyük TÜRKİYESPOR?:nazar::nazar:200IA :halay:
Melek Ada Melek Ada :rapci::rapci::KK9::KK9:15DK LESLIE100IA :nazar::KK76::KK76::halay::halay:
bnnu bnnu :KK76::KK76::halay::halay:
matilda34 matilda34 :rapci::rapci::KK9::KK9:15DK LESLIE
fyzanur fyzanur :KK9:200IA15 DK LESLIE200IA :nazar::KK76:10DK A:halay::halay:
deniz diyette deniz diyette ODUL :rapci::KK9:SPOR?200 IAEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::KK76::KK76::halay::halay:
AppLesma AppLesma ODUL :rapci::KK9:200IA200IA En Büyük TÜRKİYE:KK76::KK76::halay::halay:
luges luges ODUL 10DK D:KK9::KK9:15DK LESLIE:nazar::nazar::KK76::KK76::halay:SPOR?

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

matilda34 matilda34 nerelerdesin canim?3 gundur menu yazmiyorsun?
Aomine Daiki Aomine Daiki , cokofesttt cokofesttt , Melegimkorusun Melegimkorusun sizlerinde menulerini bekliyorum kizlar..:KK200:

Evet gulum sisme havuz, normalde bahcede hortumum var ama hortum birkac yerinden delinmis, epeydir kulanmiyorduk, dun farkettik havuzu kurunca.
Cocuklar bayiliyor, saatlerce oynuyorlar , cok guzel oyaliyor gulum, kesinlikle tavsiye ederim..
Kaptanim kaydiragi ayri olandan mi alayim peki bu mu simdi aklima geldi kisin bunu kullanabilirmiyiz alti da havali mi yoksa duz yere mi degiyor ona gore top koyarim evin icinde sisirip

Kaptanim kaydiragi ayri olandan mi alayim peki bu mu simdi aklima geldi kisin bunu kullanabilirmiyiz alti da havali mi yoksa duz yere mi degiyor ona gore top koyarim evin icinde sisirip
Alti duz canim biz disarida kullandigimiz icin altina yumusak sungerlerden serdik yumusacik oldu..
Evdede guzel olur oyun evi gibi, top havuzu gibi kullanirlar..
Bak bizimkinin fotograflarini asagida detayli gorebilirsin, boyle bir oyuncak cok kullanisli oluyor. toplariyla beraber geldi, fiskiyesi var, toplari yanlardan kaydiriyorsun, ayrica simit seklinde halkalar var , onlarla da oyun oynuyor cocuklar.
Boyle bir seyi evde de kullanirsin kisin..
pooll.webp
pool.webp
havuzz.webp
havz.webp
havuz.webp

Son düzenleme:
Canım bebeğin 2.5 aylık , çok küçük henüz. Katı diyeylere girmek için acele etme lütfen. Zaten emzirdikçe farkına varmadan kilo veriyorsun.
ben ilk emzirme dönemlerimde günde 2-3 litre su içerdim mutlaka suyunu iç. Yemeklerden ye, kesme ki sütün olsun gözüne çarpan bol kalorili birşey varsa doyumluk değil ama tadımlık al mutlaka. Bebeğin çok küçük emzirdikçe vereceksin zaten kilolarını. Sabah yumurtan mutlaka olsun , bir kaşık pekmez de yiyebilirsin süt yapar. Bir de benim hem yağ yakıcı hem de süt artırıcı içeceğim var , onun tarifini vereyim hem kilo veriyorsun hem sütün artıyor .
cok teşekkür ederim canim haklisin bundan sonra daha dikkat edecegim tarifide verirsen denemk isterim 🥰

Canim kendini ac birakma, emzirirken zaten fazla fazla gidiyor kilolar merak etme..
Bol su ic, sutunu arttiracak seyler ye, mesela benim sutumu, et ve bulgur pilavi cok arttiriyordu..
Tahin yiyebilirsin oldukca saglikli, az pekmez ilavesi ile, hic uzme kendini, aksamda et-sebze yemegi, salata, yogurt yiyebilirdin guzelce, ac birakma lutfen kendini...
haklisin kaptanim bundan sonra daha dikkat edeceğim kendimi ac koymadan bebegide ac koymadan spor ile destekleyecegim 🥰

Salı menü
Sabah
Kavurmalı yumurta 1 dilim ekmek
3 zeytin domates salatalık
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
Tavuklu bulgur pilavı
Ayran salata
Şu 2 .5 litre
Spor
100 ayakları karna cekme
100 bisiklet sürme
15 dk çocuklarla dans

Sahur
1 yumurta has
1 dilim tb ekmeği
Zeytin peynir
Dom salatalık az ceviz

Çarşamba
Iftar
Tavuk suyuna çorba
Turlu cacık

Ara
Ceviz ve badem
Sahur
Tavuklu çorba bol su
Spor
3783 adim
Su
2litre
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS mifihafa mifihafa asena87 asena87
çarşamba menünü daha çok beğendim. spor puanlarınıda hesaplasan bende giriş yapsam

Afiyet olsun.
Pilav,muz ve cerez birlesince kilo vermeni engelleyebilir.ama nirmal duzenine gore daha duzenli bir menudur bu eminim.

Naptin arti ciktigin icin hirslandin mi😀menun sporun cok guzel canim afiyet olsun.
Bu hafta iyi bir eş olamiyorum cok halsizim niyeyse🤗

Afiyet olsun canim.cesit olarak az yemissin aslinda ama cok da saglikli degil.
Biraz daha proteine agirlik ver bence.
Kahvalti disinda protein yok neredeyse,daha iyi olmaz mi

Afiyet olsun canim.sporun eksik kalmis ama menun bence ornek bir emziren menusu😀
Ornek olmali herkese🤩

Anaa sporun iyi ama menun hep karbonhidrat,miktarlari az olsa da.
Yani 60 kilo olmasan cok daha buyuk tepki alirsin biliyorsun degil mi🤩🤩

Afiyet olsun canim normalde guzel menu de o kuruyemislerin kuru meyvelerin miktarlari belli degil pek emin olamadim😀
Bir de canim su spor az sanki be🤩

Sporun suyun guzel olmus canim.
Miktar da onemli ama borek pilav puding😌

Ben de 2,3 aydir diyette meyve yemedim.
Bazen kivi cilek...
Ama bu iki uc gun cok iyi olmadi bence cunku bugun de arti ciktim cok uzuldum😔

Spor haric guzel olmus canim.
Afiyet olsun🤩
Haklısın kaptanım, kilo vermede protein çok önemli. Dikkat edeceğim 👍

sabah
tavada sogan kavurması uzerine tulum peyniri
( kayinvalidem yapardi onceleri amaaan sabah sabah sogan kavurmasi mi yenir derdim ama bi yapinda görün mukemmel oluyorr sogan kavrulunca kokusuda yok hic 😁😁 )
1 dilim kepek ekmegi
1 tatli kaşığı reçel

öğlen

1 kase yoğurt çorbası

akşam
1 kase yogurt çorbası
fasulye yemegi 8 kaşık
salata

su3 litre

spor
30 dk leslie 210
50 mekik 150
200 ip atlama 400
toplam 760

bu hafta sporuma onem vermeye basladim bu bile benim icin buyuk basari hic spor yapmazdim sizin sayenizde yapiyorum artik❤

asena87 asena87 Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze
Canım ben de spor özürlüyüm inan hiç sevmezdim hareket etmeyi. Buranın sayesinde az da olsa spor yapmaya çalışıyorum vee bu azicigin bile faydasını gördüm. O yüzden devam 😉

26 mayıs menüm

sabah : 2 dilim tb ekmek
biraz sucuklu yumurta
peynir
zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez

ara : 1 kuru incir
3 çiğ badem

öğlen : 10 kaşık susuz kuru fasulye
4 kaşık yoğurt

ara : 2 ceviz
sütlü kahve

akşam : çok az karpuz
peynir
1 minik domates

su : 1.5 lt
spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS erciyes111 erciyes111
Menün çok güzel canım, biraz da spor olsa harika olur☺️

ben de yarıyor canım , 15 kg verdim bu şekilde . herkes kendine iradesine uygun olanı seçmeli tabi , yoksa diyet psikolojisine girip başarısız oluyoruz . ama az yiyenlerden olmak isterdim . mesela ceydoşla özge o konuda çok iradeli , hayranlıkla okuyorum :) CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush .
Az ve sık yemek benim için de çok uygun. Üç saati geçerse sonrası kendimi durdurmakta zorlanıyorum. Ara öğünler benim için de çok önemli

günaydın kızlar dün benim için pek iyi bir gün değildi.güzel uyandım detoksuma başladım. sonra ne olduysa belli bir saat diliminde halsizlik uyku hali bastı. tüm gece oradan oraya yattım.
hemen dün ne yedim yazayım.
26 mayıs 2020 dün ne yedim?

Eki Görüntüle 2640359 Eki Görüntüle 2640360 Eki Görüntüle 2640361 Eki Görüntüle 2640362 Eki Görüntüle 2640363

su :1000 ml
spor :350 jc :1050 puan
twist : 350 :1050 puan (kızlar yanlarım cayır cayır yanıyor hala mutlaka denemelisiniz.)
toplan : 2100 puan
Kaptanım sen bırak bu detoks işini, zaten güzel gidiyorsun az az olsun sağlıklı olsun ☺

Canm kesinlikle katılıyorum ben de mehtaptan bir aylık diyet aldım yağsız tuzsuz bir hafta dayabildim. Sonrasında gruptan devam ediyorum kendimi çok fazla kasmadan daha rahat ve kalıcı kilo veriyorum. Hem çok pahalı hem de gereksiz
Online diyet miydi canım bir de fiyatı ne çok merak ettim 😄

ikimizede kolay gelsin bende kullanmadığım eşyaalrı kolileme faslına geçtim bugün. nerede duracağım bakalım bilmiyorum. menün olmuş. sporda olsa güzel olacaktı.
Amin kaptanım. Kolileme deyince aklıma taşınmak geldi sizde mi tasinacaksiniz yoksa

selam kizlar

Bebegimin sutu yine iki gundur cok az ozellikle yatacak zaman sütum olmuyor bebegide uyutamiyorum ac kaldigi icin . eşimde sna hakkimi helal etmem bu cocugu ac koyarsan dedi cok zoruma gitti o yuzden bugun bir kase tahin yedim 100 gram vardir 1 tatli kasigida pekmez koydum 1 dilim ekmekle yedim süt yapar dediler

sabah 2 haslanmis yumurtayla salata yemiştim oglende yine 1 haslanmis yumurta salata peynir elma yedim simdi de bu tahini 🤦🏼‍♀️ aksam ne yemeliyim sizce hem sut yapan hem kalorisiz ne vardir ki emzirmesem günü o bir kase tahinla kapatacagim ama vicdanim rahat degil yine sutum olmayacak da uyumayacak diye 😫bilgili anneler varsa yardim alsam super olur
kafamda deli sorular bi diyorum ki birakiim diyeti ek gidaya baslasin oyle devam ederim diyorum sonrada diyorum ki saglikli besleniyorum benimki diyet degil diyorum ne zormus anne olmak kuzum akşam açlıktan agladikca icim parcalandi cok suçlandım belkide biraz daha porsiyonlarimi artirmam gerek
Canım benim tabi ki önceliğin bebeğin ama dediğin gibi sağlıklı besleniyoruz aslında. Ben de emziriyorum tabii benim kız büyük 7,5 aylık. 5. Aydan sonra ek gıdaya tadimlara başladım sonrasında da kendimi burada buldum (iyi ki bulmuşum😍) herkes için aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama ben dereotunu yiyorum bir de su önemli. Naçizane tavsiyem.

27 mayıs menüm

sabah :
1 haşlanmış yumurta
1dilim tb ekmek
5 zeytin
peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez

ara : 3 tane çiğ badem
3 kare bitter
1 kuru incir

öğlen : 4 kaşık etli patlıcan yemeği
2 köfte
salata
yoğurt

ara : kayısılı activia yoğurt
2 badem

akşam : 1 dilim karpuz
1 ceviz
az peynir

su : 1 .5 litre
spor : 30 dk yürüyüş

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS erciyes111 erciyes111
Çok iyi canim 👍😉 suyu biraz daha artirsan iyi olur

günaydın 4. takım tartı öncesi son gün bugün lütfen menülerimize dikkat edelim. benim yemeyeceğim hiçbir şeyi yemeyin olur mu?
Merhaba kaptanim iki gündür feci baş ve kulak ağrısı çekiyorum korkudan Dr a da gidemiyorum.agri kesicilerle idare etmeye çalışıyorum ama mideme bulantida yapıyor migren gibi bişi noldu bana anlamadım.senin detoks sonucun ne oldu peki

Canm teşekkür ederim.sen nasıl sin. Ben iyiyim çok şükür. Kontrol icn doktr a geldim. Sıra bekliyor um
aman canım dikkat et diğer hastalarla fazla yakın durma.
Merhaba kaptanim iki gündür feci baş ve kulak ağrısı çekiyorum korkudan Dr a da gidemiyorum.agri kesicilerle idare etmeye çalışıyorum ama mideme bulantida yapıyor migren gibi bişi noldu bana anlamadım.senin detoks sonucun ne oldu peki
neden öyle oldu ki su mu kaçırdın acaba kulağına iltihap varsa ağrı yapar.
pek bir sonuç çıkmadı canım -200 gr sadece. kızımda ciddi fark var. büyük olanla beraber yaptık. onda -1500 gördük.

aman canım dikkat et diğer hastalarla fazla yakın durma.
neden öyle oldu ki su mu kaçırdın acaba kulağına iltihap varsa ağrı yapar.
pek bir sonuç çıkmadı canım -200 gr sadece. kızımda ciddi fark var. büyük olanla beraber yaptık. onda -1500 gördük.
Bilmiyorum ki neden inşallah geçer biranonce.sen tahlil yaptırdın mi yakında bı vitamin eksikligin falan mı var acaba d vitamini demir eksikliği kilo verimini çok etkiliyor da

Afiyet olsun canim.birak canim su bulguru falan artik😜
Kiz cidden protein agirlikli beslen.
Herkese yaziyorum yapsinlar diye sende yap😜😜😜

Yarin bende ilk kez sut ve yesimcay detoksu deneyecegim.
Cunku bugun tartida daha da arti gordum.
Ve butun hevesim kirildi az besleniyorken boyle oldugu icin

Anaaaaaa patrona yakalandik😀
Kusura bakma lutfen bu hafta sana iyi bir es olamadim
Işimde ve evde bazi yogunluklarim vardi.
Birazdan paylasiyorum.
Bıraktım gittim bulguru😍🤗 bakalım ceydos un detoks u vardı ya sabah onu yedim yeşil çay bitmişti siyah cay ictim .limonlu suyu da biraz zor ictim ama içtim .listeye kendi yorumumu katacağım 🤣

Back
X