- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Canim kendini ac birakma, emzirirken zaten fazla fazla gidiyor kilolar merak etme..selam kizlar
Bebegimin sutu yine iki gundur cok az ozellikle yatacak zaman sütum olmuyor bebegide uyutamiyorum ac kaldigi icin . eşimde sna hakkimi helal etmem bu cocugu ac koyarsan dedi cok zoruma gitti o yuzden bugun bir kase tahin yedim 100 gram vardir 1 tatli kasigida pekmez koydum 1 dilim ekmekle yedim süt yapar dediler
sabah 2 haslanmis yumurtayla salata yemiştim oglende yine 1 haslanmis yumurta salata peynir elma yedim simdi de bu tahiniaksam ne yemeliyim sizce hem sut yapan hem kalorisiz ne vardir ki emzirmesem günü o bir kase tahinla kapatacagim ama vicdanim rahat degil yine sutum olmayacak da uyumayacak diye
bilgili anneler varsa yardim alsam super olur
kafamda deli sorular bi diyorum ki birakiim diyeti ek gidaya baslasin oyle devam ederim diyorum sonrada diyorum ki saglikli besleniyorum benimki diyet degil diyorum ne zormus anne olmak kuzum akşam açlıktan agladikca icim parcalandi cok suçlandım belkide biraz daha porsiyonlarimi artirmam gerek
Bol su ic, sutunu arttiracak seyler ye, mesela benim sutumu, et ve bulgur pilavi cok arttiriyordu..
Tahin yiyebilirsin oldukca saglikli, az pekmez ilavesi ile, hic uzme kendini, aksamda et-sebze yemegi, salata, yogurt yiyebilirdin guzelce, ac birakma lutfen kendini...
Dis hekimi arkadasi bilmez miyiz, masallah diyeyimm :))Kuzum diş hekimi bir arkadaşımla da konuştuk
Daha küçük parçalar halinde emilmesi gerekiyor o yüzden ince bağırsak
Ağız çok çok minimal dedi o da :)
Sevindim ♥
Haklisin canim kim bilir ne kadar surecek bu hastalik..Canım kaptişim benim bence de bünyene alışması için süre tanımaya karar vermen çok iyi fikir, tek öğün diyorsun yazması bile zorZaten baksana hiiç acelemiz yok aslında bu günlerde. Belki de daha sürecek bu hastalik
, bilmiyoruz ki (ki inşallah öyle olmaz)
Benim dersler biraz daha seyrekleşti, giderek daha az öğrenci bağlanıyor. Hem onlar bunaldı, hem de internet çok gidiyormuş. Whatsapp tan ödev bulup yolluyorum ben de (her çarşamba ingilizce günü ☺☺)
Derslerin seyreklesti demek, okullarin kapanmasinada az kaldi filizim..
Cocuklarda online egitimden bunaldi, aslinda velilerde bunaldi, olmadi bu yontem bence :)
Emeklerine saglik, hakkiniz odenmez...
Canim nasil oldun seni merak ettim, iyi misin?bugün takım firarda zaten Özgecim. baksana neredeyse kimse yok.
Vaay vayy vaaayyy , harika :)64 u gördüm ben sokkkkk![]()