Cok az ama bir turlu gelemiyorSüper 60 lara çok az kaldıı
Oku ufle kaptanim gerekirse bende okur uflerimkilo veremeyenlere +1 daha nazara geldik kesin.okuyup üfleyeceğim cümlemizi en sonunda
Canim eski esim masAllah
InsAllah senden once zayiflarim
Süper canım
Tesekkurler canimÇok güzel maşallah
InsAllah canim saolÇok güzel bir eksi canim tebrik ederim
Ayy maşallah nasıl güzel görünüyor afiyetle yiyin canım ☺
Dikkat et kendine canım vitaminini eksik etme o zaman önce sağlık
Coook teşekkür ederim canım benim ☺
Ben de seni tebrik ederim canım istikrarlı gidiş, mezuniyete varış
Az olsun eksi olsun diyoruz hep canım izin iyi olur inşallah senin için arada gel bur selam ver ama
Of of of eksiye gel muhteşemsin hemşerim
Çok iyi canim maşallah ☺
Bütün anneler aynıama 74 kilo olduğumda ilk defa kilo versen mi demişti benimki
Ellerine sağlık kaptanım☺
Haklısın canım sız haftaya telafi edecegımtakım sonucunuda etkiliyor canım getirdiğiniz artı kilolar bu yüzden takımda daha dikkatli olmak gerekiyor.
Haklısın canım sız haftaya telafi edecegımtakım sonucunuda etkiliyor canım getirdiğiniz artı kilolar bu yüzden takımda daha dikkatli olmak gerekiyor.
harikasıııınSelam kızlar ancak gelebildim. Geç kalmadım di mi? En son kaça kadar bildirimler Ceyda'cimCEYDOS
Geçen hafta:67.8
Bu hafta:67.2
Fark: -600 gr.
Yüzdeyi birazdan yazarımYawrukush Eki Görüntüle 2641455
Kuzum benim çok değil ama iftarı bekliyorum
süpersinGeldim geldim, once gecmisi okudum heyecanla, mesaj yazamadan :)
Kilo Bildirimim
Gecen Hafta: 68.9
Bugun:67.9
Fark:1
Yuzde:1.45
Eki Görüntüle 2641534
Süpersin kuzumKilo bildirimim
Geçen cuma : 55.6
Bugün : 55.4
Fark : -200
Yüzde : 0.3
Yawrukush CEYDOS erciyes111
Eki Görüntüle 2641516
sabitler ordusunun 1 neferi daha burada hoşgeldin aramıza canım.Selam.işteyim hic vakit olmuyor.
Sabah cikarken foto cekildim.
Kilo almistim bu hafta ama dunku detoks ise yaramis notr ciktim.
Kilo veremedim bu hafta ozur dilerim☺
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.8
Fark 0
Yuzde 0Eki Görüntüle 2641439
metobolizmam yavaş zaten menopozum nüksetti 2,5 aydır yok bişey. ondan muhtemelen.Ceydoşum regl yakın mi
Bir de acaba uzun süre bu kilolarda kaldın mı
Metabolziman mı yavaşladı acaba
harika sonunda verdin desene sevindim senin adına.Selam kızlar ancak gelebildim. Geç kalmadım di mi? En son kaça kadar bildirimler Ceyda'cimCEYDOS
Geçen hafta:67.8
Bu hafta:67.2
Fark: -600 gr.
Yüzdeyi birazdan yazarımYawrukush Eki Görüntüle 2641455
sessiz ve derinden harika sonuçla geldin. menüler güzeldi tabi hal böyle olunca eksiside güzel oluyor.Geldim geldim, once gecmisi okudum heyecanla, mesaj yazamadan :)
Kilo Bildirimim
Gecen Hafta: 68.9
Bugun:67.9
Fark:1
Yuzde:1.45
Eki Görüntüle 2641534
olabilir canımsabitler ordusunun 1 neferi daha burada hoşgeldin aramıza canım.
metobolizmam yavaş zaten menopozum nüksetti 2,5 aydır yok bişey. ondan muhtemelen.
harika sonunda verdin desene sevindim senin adına.
sessiz ve derinden harika sonuçla geldin. menüler güzeldi tabi hal böyle olunca eksiside güzel oluyor.
Ya kalkar kalkmaz tartildim , wcya giremedim, kesin 1-2 saate daha az cikarim eminim ama boyle olsun bugunluk...sabitler ordusunun 1 neferi daha burada hoşgeldin aramıza canım.
metobolizmam yavaş zaten menopozum nüksetti 2,5 aydır yok bişey. ondan muhtemelen.
harika sonunda verdin desene sevindim senin adına.
sessiz ve derinden harika sonuçla geldin. menüler güzeldi tabi hal böyle olunca eksiside güzel oluyor.
bende hemen tartılmıyorum bekleyince daha çok düşüyor.Ya kalkar kalkmaz tartildim , wcya giremedim, kesin 1-2 saate daha az cikarim eminim ama boyle olsun bugunluk...
Evet vakit yok diye hemen tartiliyorum ben canim..bende hemen tartılmıyorum bekleyince daha çok düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?