takım sonucunuda etkiliyor canım getirdiğiniz artı kilolar bu yüzden takımda daha dikkatli olmak gerekiyor.Eki Görüntüle 2641381 Bu hafta kilo veremedim maalesef ama bunda kabız olmamın ve azcık azcık kacamak yapmamın payı buyuk.
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 74.5
Fark +100 gram
Kusura bakmayın kızlar ya da bakın cezalara razıyım
CEYDOS Yawrukush M MaviFeslegen
Mezun olmak bana iyi geldi herhaldeiçinden nasıl bir canavar çıktı senin yaaaa ne yapıyorsun böyle menülerini inceleyip seni mi örnek alsam kendime.
Gerçektektenki?Milana firuze canım izne çıkabilmen için yarışmacı grupta geçirmen gereken süreyi tamamlamadığın için henüz izne ayrılamıyorsun. çok üzgünüm.
2 ay tamamlanmış olmalı yanlış hesaplamadıysam 12 haziranda bildirim yapıp izne ayrılabilirsin.Gerçektektenki?
Tamam canim izine çıkmak icin ne kadar süre geçmesi gerekiyordu?
bu ne çok güzel bayıldım
Geçen hafta 700 gram fazla çıkmıştım. Regl dönemi su tutmuştum sanirim. Geriside baya açlık çektim onun sonucu sanirimbu ne çok güzel bayıldım
6. Mi olmuşum. Baya da çabalamıştım. Ama sizleri geçmek kolay değil.
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
fayfeyfiy
CEYDOS
Melek Ada
@Beklenen2
mifihafa
M MaviFeslegen
Milana firuze
@Melegimkorusun
Yawrukush
@erciyes111
@Tanssss
@Kozmogirl17
@luges
asena87
@Derya_the_queen
@matilda34
@cokofesttt
@deniz diyette
@Aomine Daiki
@bnnu
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
Amiiin kuzumRabbim yardimcin olsun canim insallah bütün sinavlarindan başarılı olursun yuksek notlar alman dileğiyle
Olsun kuzum haftaya verirsinSelam.işteyim hic vakit olmuyor.
Sabah cikarken foto cekildim.
Kilo almistim bu hafta ama dunku detoks ise yaramis notr ciktim.
Kilo veremedim bu hafta ozur dilerim☺
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.8
Fark 0
Yuzde 0Eki Görüntüle 2641439
Guzel olmus canim..
Insallah 66lara uyanirsin canim :)
Canim ev kosturmacasi ve isi hareket sayiyorum, menu tablomuza isleyecegim..
Merak ettim canim sonucu, umarim faydasini gorursun :)
Guzel birgun olmus canim..
Canim pazartesi yaparsin bildirimi fakat annenlerde bozma menulerini, mantiya 50 squat cezasi geliyor..
Canim neden agriyor acaba basin, menulerinden olabilir mi?
Daha oncede olmus muydu, umarim agrisiz, sizisiz uyanirsin..
Canim cok sevindim sutunun artmasina tahini salatalarina ekle, humus yap, kahvaltida 1 yemek kasigi tahin-pekmez ye.
Bol olsun sutun kuzum..
Kolay gelsin Ozlemim ,ne isleri var evinizde..
Aman menuleri bozma kvdende, bak ne kadar emek verdin bu hafta..
Canim iftar oncesi yazabilirsin kilonu sorun yok :)
Ama tarta 200ia geliyor :)
Gulum kolaylikla, guzelliklerle gecesin insallah sinavlarini, hic bute kalmadan...
Allah zihin acikligi versin..
Dönüş insallahh pazartesi canmafiyet olsun canım. ne zaman dönüş yapacaksın?
geçmiş olsun canım. menün güzel olmuş.
menün güzel tartı yüzünü güldürsün.
ekmek olmasa ne kadar güzel olacak hemencecik gidecek fazlalıklar
SüperGünaydınlar yahu bunu ben de beyaz bayrak sanıyordumahahah yıllarca yanılmışım
İlk kilo bildirimim
not: başlangıç olan 67 kg yaklaşık 10-15 gün önce tartılmıştım.
Boy: 1.70 cm
Geçen hafta : 67 kg
Bu hafta : 65.8 kg
Fark : 1.2 kg
Yüzde : 1.79
Fotoğraf çekmeyi unuttum ve kahvaltı , su, çay derken çok şey yedim, içtim .Zaten önemli olan bu hafta sonrası diye düşünüyorum bi düzene gireyim65 lirakamları görmek sevindirici
Aynen kuzum ya Şevval hem de kazaMenün çok güzel olmuş canım. Bad ağrın için de geçmiş olsun inşallah bugün daha iyi olursun
Bol sütlü, bol eksili big gun olur inşallah senin için canım ☺
Yine oruca başlamışsın canım şevval ayı oruçları mi ben de düşünüyorum bir hafta tutsam çok iyi olur.
Inşallah çooook güzel geçer sınavların canım başarılar diliyorum
Canım kalkar kalkmaz tartılmak etkilemiş bence ama artıda değilsin en azından böyle düşün kilon çooook güzel
Tebrikler canım ☺
Çok güzel maşallahKaralahanam filiz vermis elimden geldigince herseyi bahcemde yetistirmeyi dusunuyorum insAllah
Bir masAllahinizi alir bidigim
Çok güzel canımGeçen hafta 67.2
Bugün 66.7
Fark 0.5
Yuzde 0.74
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?