Ahahahahahafayfeyfiy geçen hafta çok güzeldi Feyza'cim. Teşekkürler beybi.
Ama artık rakip sayılırsın, bu hafta öyle zıp zıp zıplama olur mu
Masa başında ödevlerle odaklan kuzum sen
iki avuç olmaz sadece 1 su bardağı olabilir mısır canım. patlamış haliyle.ödüle saydımBugün ki menüm
Sabah
Bir yumurta 8 zeytin bir dilim peynir bir dilim ekmek yarım simit
Öğlen bi Türk kahvesi bir kare bitter 5 badem iki fındık
Akşam
Bi kase tarhana çorbası bi tabak susuz yaz türlüsü yoğurt
Ara iki avuç patlamış mısır
3 litre su
Bi kupa yeşil çay
45 dk leslie
Yawrukush CEYDOS asena87 @Aycaokurcan
pilavı akşam yemeyelim daha hızlı kilo verirsin.30 mayıs menüm
sabah : sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
peynir
zeytin
ara : 1 incir
4 badem
öğlen: 8 kaşık yeşil fasulye yemeği (susuz)
1 kepçe yoğurt çorbası
ara : 1 kivi
akşam : 3 kaşık pilav üzerine 5 kaşık et haşlama
salata
yoğurt
ara : 3 ceviz
5 çiğ badem
1 kuru erik
1incir
su : 1.5 litre
spor : yok (dün işte çok yorulmuşum ayaklarım ağrıyordu )
Yawrukush CEYDOS @deniz diyette
kendimi atmışım ben çukura seni mi sakınıcam. 300 gr la kurtarırsın 300 altı arafta gezersin.bu hafta en az 1 kg verelim inşaallahbu ceydos beni ya çukura atıyor ya hadesin kazanına bu haftada ben yükseleyim herosa CEYDOS
afiyet olsun beğendim canım.Iyi aksamlar.
Sabah
Peynir 4 dilim
Salatalık domates
2 etimek
1 kayısı
Akşam
Kabak sote( kabağı spagetti gibi yapıp 1 kaşık zaytin yağı ile tavada soteliyorum. Tadı çok güzel)
Közlenmiş patlıcan yogurtladim 1 kase
Ara
2 kuru incir
Nescafe
2 litre su
Yatarak bisiklet egzersizi 250 tane
Yawrukush
CEYDOS
@deniz diyette
Birgaripanne
ben yokum ondandır özge. yokluğum derin bir sessizlik yaratıyor.Haftasonu takim yine sessiz :)
hala devam ediyor mu?CEYDOS , Melegimkorusun , @Derya_the_queen , erciyes111 gelmissssss :))
Hosgeldiniz kizlar, bir yandan spacex' e bakiyorum bir yandan takima...
yahaha alanıma girildiği anda fena çirkefleşirim. o kalamar benim alanımdı.afiyet olsun bende cuma alıp yapayım.Ceydos disli , hayatta ne istedigini bilen kadinlari hep taktir ettim ama senden korkulur canim :))))
Balik restornlarinda muthis oluyor ben evde yaptigimda cok citir oluyor, az pisirsemde tam pismiyor..
Yinede disaridan hicbir sey yiyemedigimiz su gunlerde, gonul rahatligiyla yiyorum kendim yapinca..
Bitti canim spacex , 13 saat ucacak astronotlar, yarinda canli yayin olursa haber veririm :)iki avuç olmaz sadece 1 su bardağı olabilir mısır canım. patlamış haliyle.ödüle saydım
pilavı akşam yemeyelim daha hızlı kilo verirsin.
kendimi atmışım ben çukura seni mi sakınıcam. 300 gr la kurtarırsın 300 altı arafta gezersin.
afiyet olsun beğendim canım.
ben yokum ondandır özge. yokluğum derin bir sessizlik yaratıyor.
hala devam ediyor mu?
yahaha alanıma girildiği anda fena çirkefleşirim. o kalamar benim alanımdı.afiyet olsun bende cuma alıp yapayım.
Güle güle kullan Tansu, hep eksi göstersin inşBakin hele kim gelmissss
Güzel bir gün olmuş canımCUMA MENUM
SAAT 12DE (1 tatli kasigi tereyag ile domatesli, biberli 2 yumurta, uzerine azicik kasar, salatalik ,cilek, zeytin, fistik ezmesi, peyniri yemedim cunku yumurtadaki peyniri unutup koymustum tabagima)
Eki Görüntüle 2642060
AKSAM 18DE (Tum hafta bu ogunu bekledim ama midem kuculmus , yiyemedigim icin resmen uzuldum :) Kalamar tava, deniz urunleri spagettisi, kucuk parca firin somon ve salata idi menum..Spagettileri agzima suremedim...
Eki Görüntüle 2642057
Eki Görüntüle 2642058
Yani odul yapmis olamadim :))
SU: 1.7 lt su, 350 ml maden suyu, 500ml filtre kahve
SPOR: 1 saat yuruyus + ev isleri
yok yok 2. siparişe dayanmış insanım ben karşımda kızarmış duruyordu. hayaline mi dayanamayacağım aşk olsun. sen ye ben yemiş kadar oluyorum.Bitti canim spacex , 13 saat ucacak astronotlar, yarinda canli yayin olursa haber veririm :)
Canini cektirdim senin, kotu hissettim
harikasın canım nasıl dayanacaksın bu gece. erken yat bari.Sabah: 9:00 1 yufka 1 kasik kaymak 2 dilim peynir.
Oğlen: 13:30 3 kofte, 1kase (domates salatalik kuru sogan)
2 bardak cay.
Çok acimmmm
Su: 2 litre
Spor: 10000 adim, 100 suguat, 100 mekik, 50 bacak çekme, 4 saat dip köşe temizlik.
Toplam
1970 puan
erciyes111
Sen bendende ac olmalısın..30 mayıs 2020 bugün ne yedim?
yumurta orucuna devam 2. gün
sabah 15:00 : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 gr peynir
öğle 17:00 işlerden saati kaçırdım.
akşam : 3 adet haşnamış yumurta + 70 gr peynir
su : 1500 ml devam
spor : 17 adet koli yapımı. yarısını 3 kat aşağı taşıma. kısaca bol kaldır indir.
Yatıyorum şu an miyden zil çalıyor duymazdan gelmeğe çalışıyorum.harikasın canım nasıl dayanacaksın bu gece. erken yat bari.
ben hep böyle beslendiğim için pek açlık hissetmiyorumSen bendende ac olmalısın..
hahaha kalk bir parça peynir at ağzına açlığını hızlı yatıştırır. diyetide bozmaz ama bir minik çatal olsunYatıyorum şu an miyden zil çalıyor duymazdan gelmeğe çalışıyorum.
harika... yumurta orucunu kaç gün yapacağım bilmiyorum sonra keto tariflere döneceğim ilk işim ekmek yapmak olacakCumartesi menüm
10:00
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
12:30
1,5 haşlanmış yumurta, bir parça peynir, 5-6 yeşil zeytin, çeyrek avakado, 1 tane küçük low carb ekmekçik
16:00
6 tane fındık, filtre kahve
19:30
Sucuklu low carb pizza ( pizza tabanında yumurta, mozarella peynir, quark, keten tohumu unu var)
Su: 2lt
Spor: 12000 adım + ev işleri
Yawrukush CEYDOS asena87 matilda34
Tesekkurler kaptanimGüle güle kullan canım çok işe yarıyor her mutfakta olmalı
Eşim menün çok güzel bende saat 5 te bitiriyorum kabakla mücver dışında hiç aram yok keşke sevebilsem
Guzel bir baslangic yapmissiniz ama zaten bir sifir ondesiniz bugun kv ye geldimIyi aksamlar.
Sabah
Peynir 4 dilim
Salatalık domates
2 etimek
1 kayısı
Akşam
Kabak sote( kabağı spagetti gibi yapıp 1 kaşık zaytin yağı ile tavada soteliyorum. Tadı çok güzel)
Közlenmiş patlıcan yogurtladim 1 kase
Ara
2 kuru incir
Nescafe
2 litre su
Yatarak bisiklet egzersizi 250 tane
Yawrukush
CEYDOS
@deniz diyette
Birgaripanne
Canim mutfak tartisi bu yediklerimi tartmak icinGüle güle kullan Tansu, hep eksi göstersin inş
Güzel bir gün olmuş canım
Sıkılmadın mı daha yumurtadan Ceydoşharika... yumurta orucunu kaç gün yapacağım bilmiyorum sonra keto tariflere döneceğim ilk işim ekmek yapmak olacak
Canim mutfak tartisi bu yediklerimi tartmak icin
Saol canimSıkılmadın mı daha yumurtadan Ceydoş
Pizza şahane oldu geçen bahsettiğim kanaldan tarifini aldım. 2 dilim kaldı yarın kahvaltıya yerim artık onuama çok fazla tıkadı bir dahakine yarım ölçek yapacağım
bende ne kadar değişik güzel tartıymış diyorum. Neyse güle güle kullan
cezanı kesmişsin ama ben ödüle saydım onu. bundan sonra olmasın. bu arada ben ne yaptım eşya toplarken kenara sakladığım (yine kimse içesin diye) hem zero hem normal kola buldum açtım ağızlarını lavaboya akıttım hepsini.Herkese selam
16.00;mangal(tavuk,kofte,sucuk)-1 bardak kola
2 catal chesecake.
19.00;3,4 catal ispanakli peynirli omlet.
Egzersiz;
3000 adim 150
200 merdiven 60
2 lt su,4 bardak cay,1 Sutlu neskafe,2 Turk kahvesi
fayfeyfiy Kola cezasina raziyim yarin yaparim canim
yok yavrum bıkılır mı? asla ben seversem tam severim yumurta ile aşkımız baki kalacak her daim.Sıkılmadın mı daha yumurtadan Ceydoş
Pizza şahane oldu geçen bahsettiğim kanaldan tarifini aldım. 2 dilim kaldı yarın kahvaltıya yerim artık onuama çok fazla tıkadı bir dahakine yarım ölçek yapacağım
bende ne kadar değişik güzel tartıymış diyorum. Neyse güle güle kullan
Canim sagol tam belim degilsol bacagim kalcada sanirim zorladim biraz dinlendireyim agri kremi surerim gerekirseIyi ol canim..
Bende iyiyim diyetim guzel gidiyor, kendimi iyi hissediyorum.
Kizlarda guzel kilolar veriyorlar.
Bekliyoruz seni ,arayi acma :)
Gulum ben sadece deniz urunleriyle yasarim o kadar seviyorum her birini..
Ama dedim ya sevmeyeni cok :)
Nasilsin, egzersize adaptte olabildin mi?
Beline buz koy, yaki varsa yapistir, agri kesici al canim ve agrin varsa egzersiz yapma ben muaf tutacagim seni egzersizden.
Acil sifalar..
Guzel birgun olmus, misir olmasa daha guzel olurmus ama bu haliylede guzel..
Menu guzel spor cezasina adimlama yazayim gulum, yarin iyi hissedersen yap olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?