Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fayfeyfiy geçen hafta çok güzeldi Feyza'cim. Teşekkürler beybi.

Ama artık rakip sayılırsın, bu hafta öyle zıp zıp zıplama olur mu
Masa başında ödevlerle odaklan kuzum sen
Ahahahahaha
Gerçekten öyle oldu şu an kafam hafif bulanık

iki avuç olmaz sadece 1 su bardağı olabilir mısır canım. patlamış haliyle.ödüle saydım
pilavı akşam yemeyelim daha hızlı kilo verirsin.
bu hafta en az 1 kg verelim inşaallah bu ceydos beni ya çukura atıyor ya hadesin kazanına bu haftada ben yükseleyim herosa CEYDOS
kendimi atmışım ben çukura seni mi sakınıcam. 300 gr la kurtarırsın 300 altı arafta gezersin.
afiyet olsun beğendim canım.
Haftasonu takim yine sessiz :)
ben yokum ondandır özge. yokluğum derin bir sessizlik yaratıyor.
CEYDOS , Melegimkorusun , @Derya_the_queen , erciyes111 gelmissssss :))
Hosgeldiniz kizlar, bir yandan spacex' e bakiyorum bir yandan takima...
hala devam ediyor mu?
yahaha alanıma girildiği anda fena çirkefleşirim. o kalamar benim alanımdı.afiyet olsun bende cuma alıp yapayım.

Bitti canim spacex , 13 saat ucacak astronotlar, yarinda canli yayin olursa haber veririm :)
Canini cektirdim senin, kotu hissettim

Bakin hele kim gelmissss
Güle güle kullan Tansu, hep eksi göstersin inş
Güzel bir gün olmuş canım

Bitti canim spacex , 13 saat ucacak astronotlar, yarinda canli yayin olursa haber veririm :)
Canini cektirdim senin, kotu hissettim
yok yok 2. siparişe dayanmış insanım ben karşımda kızarmış duruyordu. hayaline mi dayanamayacağım aşk olsun. sen ye ben yemiş kadar oluyorum.

30 mayıs 2020 bugün ne yedim?
yumurta orucuna devam 2. gün

sabah 15:00 : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 gr peynir
öğle 17:00 işlerden saati kaçırdım.
akşam 18 :00 : 3 adet haşnamış yumurta + 70 gr peynir 19:00 da yiyecektim 17 menüsünü kaçırınca 1 saat erkene çektim.
su : 1500 ml devam
spor : 17 adet koli yapımı. yarısını 3 kat aşağı taşıma. kısaca bol kaldır indir.

harikasın canım nasıl dayanacaksın bu gece. erken yat bari.

Sen bendende ac olmalısın..

Cumartesi menüm
10:00
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

12:30
1,5 haşlanmış yumurta, bir parça peynir, 5-6 yeşil zeytin, çeyrek avakado, 1 tane küçük low carb ekmekçik

16:00
6 tane fındık, filtre kahve

19:30
Sucuklu low carb pizza ( pizza tabanında yumurta, mozarella peynir, quark, keten tohumu unu var)

Su: 2lt
Spor: 12000 adım + ev işleri
Yawrukush CEYDOS asena87 matilda34

harika... yumurta orucunu kaç gün yapacağım bilmiyorum sonra keto tariflere döneceğim ilk işim ekmek yapmak olacak

Güle güle kullan canım çok işe yarıyor her mutfakta olmalı

Eşim menün çok güzel bende saat 5 te bitiriyorum kabakla mücver dışında hiç aram yok keşke sevebilsem
Tesekkurler kaptanim
Guzel bir baslangic yapmissiniz ama zaten bir sifir ondesiniz bugun kv ye geldim
Güle güle kullan Tansu, hep eksi göstersin inş

Güzel bir gün olmuş canım
Canim mutfak tartisi bu yediklerimi tartmak icin

harika... yumurta orucunu kaç gün yapacağım bilmiyorum sonra keto tariflere döneceğim ilk işim ekmek yapmak olacak
Sıkılmadın mı daha yumurtadan Ceydoş
Pizza şahane oldu geçen bahsettiğim kanaldan tarifini aldım. 2 dilim kaldı yarın kahvaltıya yerim artık onu ama çok fazla tıkadı bir dahakine yarım ölçek yapacağım
Canim mutfak tartisi bu yediklerimi tartmak icin
bende ne kadar değişik güzel tartıymış diyorum. Neyse güle güle kullan

Saol canim
Aklima ne geldi babaanneme radyo almistik ayni siteden annemede aldik anneminki mavi cok hos ama bir geldi kucucuk gule gule aklim gitti yerlere yattim foto varmi bakayim atarim pazartesi de tartilarin fotosunu atarim

cezanı kesmişsin ama ben ödüle saydım onu. bundan sonra olmasın. bu arada ben ne yaptım eşya toplarken kenara sakladığım (yine kimse içesin diye) hem zero hem normal kola buldum açtım ağızlarını lavaboya akıttım hepsini.
yok yavrum bıkılır mı? asla ben seversem tam severim yumurta ile aşkımız baki kalacak her daim.

Canim sagol tam belim degilsol bacagim kalcada sanirim zorladim biraz dinlendireyim agri kremi surerim gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…