Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ramazan da oruc gibi. Kafada bitiyor herseuhe

yok canım çok üzme o kadar alıştık ki ilk belirtiler 2006 da çıktı hala bizimle. güzel anılarımız var hastalık döneminde bile oldu. kayınvalidesiyle evcilik oynayabilmiş tek gelin benimdir herhalde. tek dileğim Allah çok çektirmesin. gerçekten onu görünce bunun için dua ediyorum.

patlıcan ı lahmacuna sarıp mı yiyorsunuz anlamadım
allahım iki eyiliğinden birini versin

Evet bende onu diyecektim de gönlüm el vermedi yanlış anlarsın diye.
kayınvalidenle iyi olmanız ne kdar güzel ne kadar hoş. Benim annemde kısmi felçliydi son yıllarında hemen hemen iyice kötüleşmişti iki tarafı da. Son rüyalarından birinde gördüğünde özgürce koşup yürüyodum diyerek ağlamıştı.
rabbim yanına aldı ama hasta olup yatarak çektirmedi çok şükür. Hep duası da oydu ne gelinime ne kızlarıma bırakma Allahım insan eti ağır diyodu. Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah

ne mutlu ona gönlüne göre olmuş.

Bu sabah uzun zamandan sonra ilk defa 72 kg gördüm ama bugünden sonra yarın görürmüyüm pek umudum yok
73,6 kg dan şu anki kiloma hep bu hafta şu kadar oalcağım diyerek geldim beynini kandır hep işe yarar. son 3 kg hariç onda artık yalancısın diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…