Ayy anladım canım. Ben dayanamam ona teşekkür ederim
CEYDOS rabbim bu günlerni aratmasın inşallah. bakana baktırılana daAllah kolaylık versin. Nasıl dua etmem gerektiğini bilemedim şuan, çok üzüldüm
Öyleyizdir cnm ben mesela öyle olduğum için kullanılmaya çok el verisli oldum ama arttık adamına göre öyleyimkayseri ben canim
Benim bi tanidigim var. Cok iyi birisi, samimi yardimsever sicacik
yok canım çok üzme o kadar alıştık ki ilk belirtiler 2006 da çıktı hala bizimle. güzel anılarımız var hastalık döneminde bile oldu. kayınvalidesiyle evcilik oynayabilmiş tek gelin benimdir herhalde. tek dileğim Allah çok çektirmesin. gerçekten onu görünce bunun için dua ediyorum.Ayy anladım canım. Ben dayanamam ona teşekkür ederim
CEYDOS rabbim bu günlerni aratmasın inşallah. bakana baktırılana daAllah kolaylık versin. Nasıl dua etmem gerektiğini bilemedim şuan, çok üzüldüm
Ama bazı aileler cocuklara çok ilgisiz bellibuna kesinlikle katılıyorum.
Valla herşey kafada ya. Şu kafama neler sokcam başarabilsem
Ramazan da oruc gibi. Kafada bitiyor herseuhe
patlıcan ı lahmacuna sarıp mı yiyorsunuz anlamadımEvet ya harika.
Zaten 7 sekiz kiloyu burda aldım
Lahmacunu hiç sevmezdim burada bayılarak yiyorum. Yerken Için e közlenmiş patlıcan koyuyorlar. Yok böyle birşey
Bide domatesle kazan kebabı yapiyorla r. Mutlaka deneyin onu. Tam diyete uygun aslında
allahım iki eyiliğinden birini versinBenim de icime sinmedi menüm, haklisin canim. İnsallh toparlarim.
duygulandim canim, Allah sifa versin. benim de anneannem alzheimer hastasi. O da hic bir seyin farkında değil. Babasindan evler kaldi, zenginlik icinde, hizmetcisi var. Ama hic birinin keyfini bilmiyor.
Cok becerikli harika titiz bir kadindi, bu haline kimse inanamiyor. Rabbim aklimizi elimizden almasin.
Öyleyizdir cnm ben mesela öyle olduğum için kullanılmaya çok el verisli oldum ama arttık adamına göre öyleyim
Evet bende onu diyecektim de gönlüm el vermedi yanlış anlarsın diye.yok canım çok üzme o kadar alıştık ki ilk belirtiler 2006 da çıktı hala bizimle. güzel anılarımız var hastalık döneminde bile oldu. kayınvalidesiyle evcilik oynayabilmiş tek gelin benimdir herhalde. tek dileğim Allah çok çektirmesin. gerçekten onu görünce bunun için dua ediyorum.
Valla herşey kafada ya. Şu kafama neler sokcam başarabilsem
Bigün hepimiz fit olacaz inşaaaalllaaahseni motive etmek isterdim ama bu şişkin gobegimle olmuyor
ne mutlu ona gönlüne göre olmuş.Evet bende onu diyecektim de gönlüm el vermedi yanlış anlarsın diye.
kayınvalidenle iyi olmanız ne kdar güzel ne kadar hoş. Benim annemde kısmi felçliydi son yıllarında hemen hemen iyice kötüleşmişti iki tarafı da. Son rüyalarından birinde gördüğünde özgürce koşup yürüyodum diyerek ağlamıştı.
rabbim yanına aldı ama hasta olup yatarak çektirmedi çok şükür. Hep duası da oydu ne gelinime ne kızlarıma bırakma Allahım insan eti ağır diyodu. Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah
evet hepimiz bir gün istediğimiz kiloda olucaz ama sonra ...Bigün hepimiz fit olacaz inşaaaalllaaah
Lahmacun pişerken fırına patlıcanda veriyorsun. Közlenmiş patlıcanı maydonoz yerine koyuyorsun arasına. Bir denepatlıcan ı lahmacuna sarıp mı yiyorsunuz anlamadım
allahım iki eyiliğinden birini versin
gece geceLahmacun pişerken fırına patlıcanda veriyorsun. Közlenmiş patlıcanı maydonoz yerine koyuyorsun arasına. Bir dene
73,6 kg dan şu anki kiloma hep bu hafta şu kadar oalcağım diyerek geldim beynini kandır hep işe yarar. son 3 kg hariç onda artık yalancısın diyor banaBu sabah uzun zamandan sonra ilk defa 72 kg gördüm ama bugünden sonra yarın görürmüyüm pek umudum yok
Lahmacun pişerken fırına patlıcanda veriyorsun. Közlenmiş patlıcanı maydonoz yerine koyuyorsun arasına. Bir dene
Seve seve fit olamamiz lazimBigün hepimiz fit olacaz inşaaaalllaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?