Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yani 3 tost ekmegi buyuklugunde degil peki ozaman canim..
Sabahtan sonrada cok ekmek yok menunde neyseki..

Benim gibi birini daha bulmus olmanin mutlulugunu yasiyorum Denizcim :))

Maviiii ama bayadır
Yoksa bunlar yeni mi ben sanki pro olmadan da nunu kullanıyrodum
Sen pro musun yeni fark ettim
Derya neden aramizdaki statü farkini fark ettirdin bana yaaa ne guzel takiliyorduk minnos minnos
Para verip almistir kesin 50 liraya
FitFiliz
etiket bile yapamadim
parmaklarim felc oldu yazismalara yetisecegim diyeeee :))))

Yani 3 tost ekmegi buyuklugunde degil peki ozaman canim..
Sabahtan sonrada cok ekmek yok menunde neyseki..
Evet 3 tost ekmeği büyüklüğünde değildi. Tost ekmekleri daha da tatlı oluyo bu normal ekmekti.
Eskiden kalma alışkanlık kahvaltı harici kolay kolay ekmek yemiyorum çok şükür

Ayni ben ama kimse sayesinde tanismadim annem sagolsun her yemege aci koyariz :))
Gelin olduktan bir kaç gun sonra çiğ köfte günü yaptılar kadınalar.toplandik ayyy neydi o. Yiyemiyor musun diyorlar. Yok yiyorum diyorum ama ben nasıl ağlıyorum yerken. En son mendil verdiler

Canim canim canim evet aklimda goguslerime de surecegim bir dahakine ama gece oglumu emziriyorum o sikinti olur maalesef
Birde esim sardi gormen lazim

Gelin olduktan bir kaç gun sonra çiğ köfte günü yaptılar kadınalar.toplandik ayyy neydi o. Yiyemiyor musun diyorlar. Yok yiyorum diyorum ama ben nasıl ağlıyorum yerken. En son mendil verdiler
Bence yeni gelinsin diye bilerek yapmis olabilirler gulum

bende :))
hem burnum Akar hem gözlerimden yaşlar Akar
ama yine de yerim Vazgeçmem
Allah beni Urfa'ya gönderdi İki senE Urfa'da çalıştım acı biberin göbeği

Valla cnm bayramdan sonra zorlaniyorum ben tatlıda çok seviyorum yeni yeni biraz duzelttim kendimi ve kendime 21 günlük çikolata yasağı koyucam int indirebiliyorum o iyi olur

Ayy ben şok salaktimşimdiki aklım olsa keşke yaramaz olsaydim

Valla cnm bayramdan sonra zorlaniyorum ben tatlıda çok seviyorum yeni yeni biraz duzelttim kendimi ve kendime 21 günlük çikolata yasağı koyucam int indirebiliyorum o iyi olur
Sekeri hayatindan cikartabildigin kadar cikart canim, sagligin icin harika bir sey yapmis olursun..

Sekeri hayatindan cikartabildigin kadar cikart canim, sagligin icin harika bir sey yapmis olursun..
kahve ve çayı falan şekersiz içiyorum kola içecek içemiyorum.
Şekeride ilk kızımda diyet yaparken biraktim yemedim uzun bir zaman ramazan bayramı olmustu tatlı yemiştim ve o tatlı tadı bna çok igrenc gelmişti aslında istesem yapabiliyorum ama birazdan uygulamayı indiricrm çikolatayı da bırakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…