Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyiyim canım kurbanlık koyun gibi bekliyom

geçen hafta senin için harikaydı. yakında takıam girersin tansss ile çekişirsiniz.
Bu hafta cok iddali degilim aslinda sirf girgirina gittim işin. Geçen hafta su tutmuştu vücudum o cok goturdu.
Bu hafta sen zorlayacaksın bence zirveyi. Çok iyiydin takip ettim

Sağol canim Allah razı olsun

Kizlar cocuklari bahceye cikariyorum, havuza girecekler, opuyorum hepinizi, iyi geceler :))
iyi eğlenceler canım henim yerimede su atsınlar birbirlerine
iyiyim canım kurbanlık koyun gibi bekliyom
ah kıyamam yanlız mısın biri var mı yanında?
Bu hafta cok iddali degilim aslinda sirf girgirina gittim işin. Geçen hafta su tutmuştu vücudum o cok goturdu.
Bu hafta sen zorlayacaksın bence zirveyi. Çok iyiydin takip ettim
haha bendende 300 gr giderse göbek atıcam evin ortasında bu hafta çok fenaydım göbüşüm küçüldü 1-2 mm

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 5 zeytin 1 tb ekmeği bi parça peynir
Akşam
5 köfte ayran salata
Ara
1 kayısı
Şu saymadım da 3 lt olmuştur
Spor
50 mekik cezam
Baya adım sayı bilmiyorum
Dua edin kızlar bana. Hepinizin msji için çok çok teşekkür ederim gerçekten iyi dilekleriniz için çok mutlu oldum yarın görüşürüz
Birgaripanne CEYDOS Yawrukush asena87

Kadın doğum olduğu için eşimi almadılar 2 saat önce izinli çıktık amcamlarda kalacaz sabah 7 de gitcez tekrar

bravo valla bu durumda bile salmıyorsun

Bende pek isteyerek yemedim ama kardeşim kırılırdı birde annem yemedin yemedin der diye yedim

selamlar, bugünkü menüm şöyle oldu:

sabah:

süzme peynir, maydonoz, salatalık, 2 yumurta, 2 ceviz, 1 dilim çavdarlı ekmek, yeşil çay

ara: sade nescafe, 20 badem

akşam: yeşil salata, 3 köfte, az kuru fasulye

sonra: sade nescafe

su: şu anda 1.2, yatana kadar 3 olacak

spor: 2 saat boyunca pilates bandı+ dumbell + leslie karışık bir egzersizdi ama hareketleri öğrenmek için de bir yarım saat videoları izlemiş olsam, en kötü 1.5 saat diyeyim. sabah da yarım saat yürümüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…