• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

darısı önümüzdeki haftanın başına
acil durumda detoks çorbası yaparız kendimize

ya soram canım bende bayıldım ilayda en sonunda yeter anne paylaşacaksan paylaş fırcası attı. ben acaba mı diye habire basküle indim çıktım. inanamadım.az önce eşim girdi eve hoşgeldin demeden ben 62,7 kiloyum biliyor musun dedim :KK70:aman nazar değmesin:nazar:
Cok sevindim senin adina, bende 62ler goreyimmmmm :))

SIkIci , yorucu, zor bir donem, birde karantina sureci,boyle hissetmen normal kuzum.
Ama sonucu guzel olacak insallah..:dua::dua:

BA-YIL-DIM bu eksiye, harikasin kaptanim, daim olsun..:KK9::nazar::halay:

@Kozmogirl17 canisi yaktin yiktin buralari, bu nasil eksi kuzummmm:halay::KK9::KK76::nazar:

Asenacim iyi yolculuklar canim cok ozletme :))
İnşallah kaptanım :)

darısı önümüzdeki haftanın başına
acil durumda detoks çorbası yaparız kendimize

ya soram canım bende bayıldım ilayda en sonunda yeter anne paylaşacaksan paylaş fırcası attı. ben acaba mı diye habire basküle indim çıktım. inanamadım.az önce eşim girdi eve hoşgeldin demeden ben 62,7 kiloyum biliyor musun dedim :KK70:aman nazar değmesin:nazar:
Acil durum değil. Canım çorba istedi çok :) diyete uygun olsun diye yaptım. Yoksa detoksluk bişi değil.
Karmakarışık şeyleri blendırdan geçirip yemeği seviyorum ben :)

Kizlar kuzularima kahvalti hazirliyorum, sonrada Akinin okulunun bugun son gunu, sinif annesiyim, bazi halletmem gereken,( epey zamanimi alacak) islerim var..
Bir gozum burada olacak, bugun sonuc listerinide hazirlayacagim..
Simdilik hepinizi opuyorum..
Kolaygelsin canım 😘😘

😄😄🙈 O ödül değil ki rutin olur canım. Bu arada Türk kahvesini sıradan yapanlar varmış. Deneyen var mı hiç?

(Ceydos parantez içini okuma 🙈 Ben ödül yapmayacaktım aslında geçen haftadan akillandim. Ama annem sabah kahvaltısına el açma börek yapmış gel de yeme oldum 😂😂 neyse ki erken ödüldü. Gider heralde)
Bilmiyorum canim denemedim. Olsa icerim her türlü kahveyi :)

Kizlar yarisma sonlandi, bu hafta malesef 6. yani sondan 1. olduk, diger takimlarin yuzdeleri cok iyiydi..
Artik onumuzdeki maclara bakacagiz.. :)
Üzüldüm ya ne de güzel verenler vardı aslında bu hafta. Tam olarak esas listedekileri ifşa et kaptiş. Hafta boyu işkence edelim 😂😂😂

saat 17 ye kadar bekliyorum bildirimini canım gecikme olur mu?
ben kendimi okudum üfledim inanır mısın? o yüzden bu hafta kilo verebildim. nazara geldiğime inandım çünkü. biri bana kem gözle baktı bir bulsam. yada nehirin ahıda olabilir. çok üstüne gittim kilo alıyor diye. ama arındım sanırım.
evet canım kesinlikle öyle yap ama serbest günde de çok dikkatli olmalısın ucundan azıcık nefis köreltme gibi yapmalısın yoksa verdiklerin bir işe yaramaz.
eksilmedim ceydoş neyse haftaya kaldı artık .
Canım uzun süre bu kiloda kalmış miydin

Bir de bazen yediklerimiz ödem yapıyor öyle bir şeydir
geçen haftadan beri bu kilodayım canım .

Sonuc listelerini hazirladim kizlar dileyen goz atabilir...

Back
X