• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menümü paylaşayım
Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
Arada bir türk kahvesi var
Dukan birası
Akşam acıkınca da bir bardak ayran yapmayı düşünüyorum

Eklentiler

• 5ABD2025-E19B-419C-8906-68EA62D968DA.webp
    5ABD2025-E19B-419C-8906-68EA62D968DA.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 24
  • F746E362-4B4D-4F2E-BFD4-9A4207F5EC78.webp
    F746E362-4B4D-4F2E-BFD4-9A4207F5EC78.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 27
yazışmaları okudum canım hiç okumaz olur muyum? sende haklısın ne diyebilirim.takım adına düşününce yazmış olduklarım çok normal.
Bende çok üzgünüm İnanki böyle olmasını istemezdim ama çaresiz kaldım kimsenin hakkına girmek istemem.
İsterseniz izne ayırın yada takımdan ayrilayim ceza olarak bilmiyorum tekrardan herkesten özür dilerim😔

Bende çok üzgünüm İnanki böyle olmasını istemezdim ama çaresiz kaldım kimsenin hakkına girmek istemem.
İsterseniz izne ayırın yada takımdan ayrilayim ceza olarak bilmiyorum tekrardan herkesten özür dilerim😔
Canim yanlis anladik birbirimizi bence, ben tatilde tartin olmayacak bir sure, o yuzden izne ayirmaliyiz seni diye dusundum..
Bildirim yapmasaydin bu durumda bugun daha guzel olurdu ama sende takimin kurallarina uymaya calistin ben bildirim yap dedigim icin, o sebeple, tok karnina ve eczanede ust basla tartilinca arti cok oldu, saglik olsun..
Izne ayrilmak istemiyorsan ve bildirimlerinde sorun hic olmayacaksa bundan sonra, izne ayirmiyorum seni canim?

Dukan birası
ooo çok güzel canım tebrik ederim. ilk gün için çok güzel ama acıkacaksın bak benden söylemesi ikinci öğünün çok yetersiz
üzme canım kendini tamam olmuşa çare bulunmazmış bundan sonra önümüze bakalım. haftaya güzel bir telafi bekliyorum senden öncelikle sözünü alayım tabi.

Dukan birası
Guzel birgun olmus canim afiyet olsun..
Ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizide menumuzle beraber yaziyoruz canim :)

ooo çok güzel canım tebrik ederim. ilk gün için çok güzel ama acıkacaksın bak benden söylemesi ikinci öğünün çok yetersiz

üzme canım kendini tamam olmuşa çare bulunmazmış bundan sonra önümüze bakalım. haftaya güzel bir telafi bekliyorum senden öncelikle sözünü alayım tabi.
İkinci öğün bir diyetisyen tavsiyesiyle sınırsız çorba :) un patates yok çorbada. Kabak-mercimek-kapya biber-soğan-çok az zeytinyağ ve baharatlar var.
Onu da çok yiyemedim zaten, yoğun bir gün oldu, iştahlı değilim çok.
Acıkırsam ayram yapıcam, o kesiyor beni baya

İkinci öğün bir diyetisyen tavsiyesiyle sınırsız çorba :) un patates yok çorbada. Kabak-mercimek-kapya biber-soğan-çok az zeytinyağ ve baharatlar var.

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım alıntılara döneceğim 🥰

geçen hafta: 65.8
Bu hafta : 65.2
Fark: 600 gr
Yüzde: 0.91
Eki Görüntüle 2644755

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Kozmogirl17 Kozmogirl17
Harikasin Banucum.. :KK9:

Geçen hafta:62.7
Bu hafta:62,9
Fark:+0,2
Yüzde:- %0,32
Gelecek hafta için hedef kilo:62,5

Eki Görüntüle 2644756

Bu hafta böyle oldu özür dilerim 😢
Haftaya guzel bir eksi gelir canim uzulme.. :)

Günaydınnn

Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.9
Fark: 300
Yüzde: 0.4
Oleyyy 😄😄😄
Eki Görüntüle 2644760

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Benden once 66lari gordun canim,kocaman tebrikler, bugun ucundan azicik gormeyi bende ne kadar istiyordum :KK9:

Eki Görüntüle 2644759
Gecen cuma 70.6
Bugun 69.6
Fark 1
Yuzde 1.416
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87
Harika bir eksi:KK9::nazar:

Geçen hafta: 57.0
Bu hafta: 57.2
Fark: +0,2
Yüzde: 0,3
Sonuç beklediğimden daha iyi aslında😅önümüzdeki hafta kesinlikle daha iyi olacak. 56 yı görecem 💪
Haftaya bunun acisini cikaralim canim..:)

gecen hafta 59.0
Bu hafta 58.5
Fark 0.5
Yüzde 0.847
Tebrikler Denizcim, emin adimlarla ilerliyorsun..:KK9::nazar:

Eki Görüntüle 2644769

Pazartesi başlangıç: 73,2
Bu hafta:72
Fark:-1,2
Yüzde:1,64
Gelecek hafta için hedef kilo:71
Yüzdemi yine hesaplarsanız sevinirim kızlarr.
Tebrikler canim, ilk hafta icin cok guzel bir bildirim..:KK9::nazar:

Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.1
Fark 0.8
Yuzde 1
Hedef 65
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @deniz diyette @Beklenen2 M MaviFeslegen
Harikasin Tansucum, bu hafta bu sonucu fazlasiyla hakettinn..:KK9::KK9::nazar:

kaptanım cok tesekkur ederim bu iyiliğinizi asla unutmuyacagim inanin kafamdan diyeti çıkardim hem sütüm artti hem ben kilo verdim sadece ekmek asla yok abir cubur yoktu ama porsiyonlarim fazla fazlaydi bende bu hafta hergun bebeği eşime birakip 1 saat yürüdüm simdi anneme geldim tartiliyim diye sonuc beni cok mutlu etti ek gidaya baslasin insallah iki aydan yaninizdayim tekrar yaniniza gelecegim siz olmasaniz diger arkadaslarim olmasa ben bu 6 kiloyu veremezdim kaptanim tekrardan cok sagolun yine uğrarim insallah gruba😘
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
gecen hafta 72,2
bugun 71,1
fark 1,1
yuzde 1,52
Eki Görüntüle 2644778
Canim cok mutlu oldum tarti bildirimine, bebisin bol bol emsin , guzel gunlerde yine don aramiza..
Ikinizde Allaha emanet canim, bekliyoruz unutma..:KK200:

:KK70: yok kuzum niye kizalim. Cocuk buyuyunce yeni bir bebek karari cok zor oluyor anliyorum seni, ben aslinda kizim daha kucukken istemistim ama okulun bitmesini bekledik mecburen, okulu uzatamazdim.
Ben bir de yeni bebegin anneyi daha genc daha dinamik yaptigina inaniyorum yani en azindan ilk cocugumda ilk olmustu bakalim, umarim bunda da oyle olur. su koronodan ve tabii hamilelikten dolayi nasil halsizlik tembellik var ustumde umarim bebek dogunca gecer ve enerji gelir :p
Canim nasilsin, seni gormek ne guzel, bebisimiz nasil :)

Günaydın herkese bu tartı beni hiç sevmedi bugun eksi göstermedi.
Geçen cuma 64.70
Bu hafta 65.70
Fark +1

Bu arada bayram dönüşü arkadaşlarım insallah karar verebilirsem 60 a inmek istiyorum

Hepinize hayırlı günler tartınız hep eksi göstersin
Fırsat buldukça girmeye calısıcam şimdi islerim var hoscakalin
Firsat buldukca bekliyoruz kuzum, Allaha emanet...

Geçen hafta 74,5
Bu hafta 73.7
Fark 800 GR
Eki Görüntüle 2644788
Harika bir eksi, kocaman tebrikler..:KK9::nazar:

İlk haftam olduğu için değişim yok :) 76.5 ile başlıyorum bakalım.
Yeni baslangicini tebrik ettigimiz gibi, hedefine ulasip kilolari verdigin gunu de tebrik edelim canim :)

selamlari ben yeni katıldım ve katıldığımdan beri sanırım yeni beslenme şeklimdne ötürü tuvalete çıkamadım ama fark şöyle:

gecen hafta (bu çarşamba, 3 haziran): 82.2
Bu hafta: 81.4
Fark 0.8
Yüzde 0.97

Eki Görüntüle 2644815

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Ne guzel bir eksi, kocaman tebrikler..:nazar::KK9:
Bol lifli gidalar tuket canim, tuvalete cikma sorunun varsa..

5 haziran kilo bildirimim

geçen cuma : 55.4
bugün : 55.6
fark : +200
yüzde : artı çıkınca ansıl hesaplanıyordu unuttum ?

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @deniz diyette

bütün hafta hiç kaçamak yapmadım , elimden geldiğince yürüyüş yaptım . ilk defa suyu artırdım . ama neden böyle oldu anlamadım , en düzenli geçirdiğim haftamdan bir haftaydı . en az 55 .0 olurum diyordum şok yaşadım . keşke şunu yapmasaydım dediğim hiç bir şey yok . bilemedim :KK11:
Haftaya guzel bir eksi getirip, bunun acisini cikartirsin sen eminim :)

Günaydın herkese
Geçen hafta: 68.1
Bu hafta: 67.3
Fark: - 800gr
Yüzde: 1,17

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 matilda34 matilda34
Tebrikler meleim, harikasin..:KK9::nazar:

Geçen hafta
71.5
Bu hafta
70.9

Kizlar foto çekip atmayı unuttum sonra aklıma geldi kahvaltı yapıyordum alışık olmadigim için k.bakmayın
Canim gecen haftaki kilon 71 imis , ynlis hatirlamis olabilirsin, tebrikler ve listemize girisin hayirli olsun :)

Cok cok cok guzel bir eksi canim, harikasin..:nazar::KK9::KK9:

Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.7
Sabitim buna bile sevindim kendi adıma ama takım için üzgünüm haftaya hedefim 66.0 inşallah
Haftaya bunun uzerine harika bir eksi gelir, eminim :)

Geçen hafta 84.800
Bu cuma : 84.200
Fark -600
Yüzde 0.71
Yawrukush Yawrukush
@deniz diyette
@Tanssss tansu tebrik ederim sen kazandın :KK9:
Her hafta 2 kilo veren nerede görülmüş :KK12: bu bana değil doğaya aykırı :KK70:
Tebrikler esim ne guzel bir eksi..:KK9::KK9::nazar:

Iyiyim canım şükür biraz agrim var yeni hastahaneden çıktık eve gidiyorum
Cok sevindim canim dinlen bol bol..:KK200:

akşam yemeğe davetliyim .ama komşum manisalı risk teşkil ediyordu. (bizde kimler vardı manisalı?)
hemen atladım ana yemeği ben yapacağım diye. zorla kabul ettirdim. iki tavukta benim olsa ben taş devri insanları gibi olaya ellerimle dalsam güzel olacakmış. eş yarışması ( asena87 asena87 kaptanımız yoğun onun yerine olacak) ve yükseliş yarışması sonuçlarını gelince paylaşacağım kızlar.
_20200605_185121.JPG

Sıkıldım biraz kaptanım
Gidiyor bir şekilde ama😅
SIkIci , yorucu, zor bir donem, birde karantina sureci,boyle hissetmen normal kuzum.
Ama sonucu guzel olacak insallah..:dua::dua:

Geçen hafta : 63,5
bu hafta : 62,7
fark : 0,8
yüzde : %1,26

bu hafta güzel gitti kızlar ama önümüzdeki hafta gene duraklamaya girermiyim korkusu taşıyorum . YUMURTANIN GÜCÜ

Eki Görüntüle 2644923 Eki Görüntüle 2644921 Eki Görüntüle 2644924
BA-YIL-DIM bu eksiye, harikasin kaptanim, daim olsun..:KK9::nazar::halay:

dengeleri altüst eden bir sonuç bildiriyorum kızlar sahibini en alta etiketleyeceğim.
geçen hafta : 75,7
bu hafta : 73,5
fark : 2,2 kg
yüzde :%2,91
Eki Görüntüle 2644983
evindeki tadilat nedeniyle takıma giremediğinden sonucunu benim paylaşmamı rica etti. bende gururla sonucu paylaştım kızlar bu güzel farkın sahibi (acun gibi hissetim kendimi ) evet bu farkın sahibi Kozmogirl17 Kozmogirl17 tebrik ediyorum canım.devamının gelmesini temenni ediyorum.
Kozmogirl17 Kozmogirl17 canisi yaktin yiktin buralari, bu nasil eksi kuzummmm:halay::KK9::KK76::nazar:

bugün bildirimler bana kaldı asena87 asena87 seyahate çıkmak zorunda olduğu için sabah hemen tartılıp çıkmış.foto çekememiş. ama bildirimini yaptı.
Geçen hafta : 59,8
Bu hafta : 59,8
Fark : 0
Yüzde : %0
Asenacim iyi yolculuklar canim cok ozletme :))

akşam yemeğe davetliyim .ama komşum manisalı risk teşkil ediyordu. (bizde kimler vardı manisalı?)
hemen atladım ana yemeği ben yapacağım diye. zorla kabul ettirdim. iki tavukta benim olsa ben taş devri insanları gibi olaya ellerimle dalsam güzel olacakmış. eş yarışması ( asena87 asena87 kaptanımız yoğun onun yerine olacak) ve yükseliş yarışması sonuçlarını gelince paylaşacağım kızlar.
Eki Görüntüle 2645026
Ellerine saglik , off off off tam yagina ekmek banmalikk :)

Listemizi paylastim kizlar ortalamamiz 0.529 bu hafta derece gelmiyor malesef, saglik olsun...
Kilo veren, tum hafta kilo vermek icin gayret eden butun arkadaslarimi tebrik ediyorum..
Kucuk artilar goren ve sabit olan arkadaslarim sizlerde haftaya eminim guzel eksiler goreceksiniz..
darısı önümüzdeki haftanın başına
acil durumda detoks çorbası yaparız kendimize
SIkIci , yorucu, zor bir donem, birde karantina sureci,boyle hissetmen normal kuzum.
Ama sonucu guzel olacak insallah..:dua::dua:

BA-YIL-DIM bu eksiye, harikasin kaptanim, daim olsun..:KK9::nazar::halay:

Kozmogirl17 Kozmogirl17 canisi yaktin yiktin buralari, bu nasil eksi kuzummmm:halay::KK9::KK76::nazar:

Asenacim iyi yolculuklar canim cok ozletme :))
ya soram canım bende bayıldım ilayda en sonunda yeter anne paylaşacaksan paylaş fırcası attı. ben acaba mı diye habire basküle indim çıktım. inanamadım.az önce eşim girdi eve hoşgeldin demeden ben 62,7 kiloyum biliyor musun dedim :KK70:aman nazar değmesin:nazar:

Ellerine saglik , off off off tam yagina ekmek banmalikk :)
erzincana gelirsen sanada çeviririm canım.
Kizlar kuzularima kahvalti hazirliyorum, sonrada Akinin okulunun bugun son gunu, sinif annesiyim, bazi halletmem gereken,( epey zamanimi alacak) islerim var..
Bir gozum burada olacak, bugun sonuc listerinide hazirlayacagim..
Simdilik hepinizi opuyorum..
kolay gelsin.

YENI GELEN ARKADASLARIM ICIN HATIRLATMA

***Haftada 1 kez, cuma ya da cumatesi gunu olmak kaydiyla, ODUL OGUNU yapabilirsiniz arkadaslar.
***1 ogunde dilediginiz seyleri yiyip, kendinizi odullendirim, motivasyon saglayip, yeni kilo verme haftamiza etkili bir sekilde baslayabilirsiniz..
***Zorunlu olmayan , tamamen uyelerimizin eger isterlerse yapabilecekleri bir ogundur bu ve cezasi yoktur.Normalde yemememiz gereken seyleri yedigimizde ceza aliriz ama odul ogunlerimize ceza yok..
***Afiyet olsun..:kk77:

Back
X