• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo Bildirimi
Gecen Hafta:67.9
Bugun:67
Fark:900gr
MVIMG_20200605_073643.webp

Ben bugün cheat day yaptım heveslenip akşamdan kendime cheesecake tarzı pudingli elmalı bir tatlı yaptım büyük bir parçada yedim ama sonrasında acayip başağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum 😔 yapmaz olaydım☺️ Spor kıyafetlerimi giydim yağmurun dinmesini bekliyorum dinsin hemen yürüyüşe gideceğim bugünü telafi etmem lazım

Kilo Bildirimi
Gecen Hafta:67.9
Bugun:67
Fark:900gr
Eki Görüntüle 2645003
senin kadar kolay kilo vermek isterdim maşallah çok güzel sonucun.
Ben bugün cheat day yaptım heveslenip akşamdan kendime cheesecake tarzı pudingli elmalı bir tatlı yaptım büyük bir parçada yedim ama sonrasında acayip başağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum 😔 yapmaz olaydım☺ Spor kıyafetlerimi giydim yağmurun dinmesini bekliyorum dinsin hemen yürüyüşe gideceğim bugünü telafi etmem lazım
ben artık şekerli bir şeyler yiyemiyorum.ucundan azıcık konulursa oluyor.stevialı olursa problem yok. pişmanlık duyma ama yediğinden.

Birisi 4 kilo vermiş🥺 %4
Ben de 100 gr daha giysin diye iftarı bekliyorum :KK43:
😭
canım yüksek kilolarda bu çok normal daha bile fazla verebilirdi. 2015 yılında diyetisyene gittiğimde 5. gün kontrole çağırdı. ben aman yine olmadı dedim giderken tartı yasağım vardı bilmeyerek gittim.ölçüm cihazına bir girdim. 75 kg çıktım sanırım 5 günde 4,5 kilo gitmiş. sonraki haftalarda 3 - 4 gibi gitti hep.

canım yüksek kilolarda bu çok normal daha bile fazla verebilirdi. 2015 yılında diyetisyene gittiğimde 5. gün kontrole çağırdı. ben aman yine olmadı dedim giderken tartı yasağım vardı bilmeyerek gittim.ölçüm cihazına bir girdim. 77 kg çıktım sanırım 5 günde 5 kilo gitmiş. sonraki haftalarda 3 - 4 gibi gitti hep.
Haklısın canım ama maşallah diyelim yine de 🤩

Back
X