çok üzdü beni ama sonunda gördüm canım 1 leri beklemeye geçiyorum artık.Woowwwtebrikler
sonunda o 62 geldi
Harikatebrikler @Kozmogirl17 2 kilo hedefini gerçekleştirdi bir hafta geçte olsa
bu baya motive eder 6lı rakamlar çok yakında
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzdü beni ama sonunda gördüm canım 1 leri beklemeye geçiyorum artık.Woowwwtebrikler
sonunda o 62 geldi
Harikatebrikler @Kozmogirl17 2 kilo hedefini gerçekleştirdi bir hafta geçte olsa
bu baya motive eder 6lı rakamlar çok yakında
![]()
Harikasın kaptanım
senin kadar kolay kilo vermek isterdim maşallah çok güzel sonucun.
ben artık şekerli bir şeyler yiyemiyorum.ucundan azıcık konulursa oluyor.stevialı olursa problem yok. pişmanlık duyma ama yediğinden.Ben bugün cheat day yaptım heveslenip akşamdan kendime cheesecake tarzı pudingli elmalı bir tatlı yaptım büyük bir parçada yedim ama sonrasında acayip başağrısı ve mide bulantısı yaşıyorumyapmaz olaydım☺ Spor kıyafetlerimi giydim yağmurun dinmesini bekliyorum dinsin hemen yürüyüşe gideceğim bugünü telafi etmem lazım
13. Takımdan canımkim o çok merak ettim.
canım yüksek kilolarda bu çok normal daha bile fazla verebilirdi. 2015 yılında diyetisyene gittiğimde 5. gün kontrole çağırdı. ben aman yine olmadı dedim giderken tartı yasağım vardı bilmeyerek gittim.ölçüm cihazına bir girdim. 75 kg çıktım sanırım 5 günde 4,5 kilo gitmiş. sonraki haftalarda 3 - 4 gibi gitti hep.Birisi 4 kilo vermiş%4
Ben de 100 gr daha giysin diye iftarı bekliyorum
![]()
Haklısın canım ama maşallah diyelim yine decanım yüksek kilolarda bu çok normal daha bile fazla verebilirdi. 2015 yılında diyetisyene gittiğimde 5. gün kontrole çağırdı. ben aman yine olmadı dedim giderken tartı yasağım vardı bilmeyerek gittim.ölçüm cihazına bir girdim. 77 kg çıktım sanırım 5 günde 5 kilo gitmiş. sonraki haftalarda 3 - 4 gibi gitti hep.
Aleyküm selam kaptan :) kolay gelsinSelamlar kizlar, nasilsiniz?
Guzel kilolar verilmis ama arti gelen arkadaslarda var.
Bugun derece gelecegini sanmiyorum..
Bakalim liste hazirligina geceyim kizlar...
Geçen hafta : 63,5
bu hafta : 62,7
fark : 0,8
yüzde : %1,26
bu hafta güzel gitti kızlar ama önümüzdeki hafta gene duraklamaya girermiyim korkusu taşıyorum . YUMURTANIN GÜCÜ
Eki Görüntüle 2644923 Eki Görüntüle 2644921 Eki Görüntüle 2644924
Kanun karşısında boynum kıldan inceM MaviFeslegen esim senin deneme suren dolmus, esas listeye girmek istiyor musun :)
Milletin hastalığı zayıflatır. Bizimki maşallah
AhahahhahahaMilletin hastalığı zayıflatır. Bizimki maşallah![]()
Tamam canim o zmaan bugun esas listeye almiyorum seni...Kanun karşısında boynum kıldan inceama bir iki hafta daha dışarda kalım bence.