Canım işe başlıyorum, bu ara forumda da aktif değilim yediklerimi yazıp birkaç yoruma bakabiliyorum. Emziriyorum , bazen kaçamaklarım oluyor, bir iki hafta daha durumuma bakıp öyle karar verelim mi hem takımı da yarım bırakmış olmamKilolarimizi hatirlayalim tarti oncesi :)
bnnu canim sen esas listeye girmek mi istersin yoksa, liste disinda simdi oldugu gibi kalmak mi istersin?
*** 4. Takım 678. Etap ***
erciyes111 (66.7///%)
Milana firuze (66.3///%)
cokofesttt (61.9///%)
Beklenen2 (72.3///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu.
Tanssss (79.1///%)
mifihafa (69.6///%)
Aomine Daiki (62.9///%)
asena87 (59.8///%)
fyzanur (55.6///%)
Melegimkorusun (67.3///%)
deniz diyette (58.5///%)
Matilda34 (83.2///%)
Meyyal Hayyal (70.9///%)
Arietty_ (66.1///%)
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 678. Etap***
melek ada (57.2///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50
1delimavi (84.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Derya_the_queen (66.9///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Ceydos (62.7///%) 670. etapta izne ayrildi.
fmad (59.1///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
Yawrukush (67///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu 10.05.2020, baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Kozmogirl17 (73.5///%) 641. etapta 67.4 kilo ile mezun olan uye geri dondu, hedef:70
bnnu (65.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi 25.05.2020, baslangic kilosu: 67, hedef: 58
esmeriiim (64.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
JaneRizzoli (76.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 04.06.2020 , baslangic kilosu:76.5, hedef:65
aydingelini (72///%) Yeni uye, baslangic tarihi:01.06.2020, baslangic kilosu: 73.2, hedef:60
barga (81.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 02.06.2020, bslangic kilosu:82.2, hedef:65
BlueSkyyy (92.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 05.06.2020 , baslangic kilosu: 92.7 , hedef:60
Akrrep (80.1///%) 647. etapta 69.9 kg ile bildirimsiz izne ayrilan uye geri dondu.
minimalce_ (97.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 09.06.2020, baslangic kilosu:97.1, hedef: 70
Bu kilona gore hesaplayacagiz canim, cunku sen bildirim yaptiginda listeler paylasilmisti..Bn geçen hafta geç bildirim yapmıştım o zaman 73.3 tüm acaba yarın yüzdeyi hangisine göre hesaplayacağım kaptanim
Canim hic sorun degil Allah kolaylik versin sinavlarinda :)Benim yaklaşık 50 dk yürüyüşüm var baya tempolu
Ama reglim çok yakın ve menüme dikkat edemedim
O yüzden kilom kötü gelecek
Ve sana çok kötü eş oldum çok çok özür dilerim
Sevgili kaptanlarım çok özür dileyerek sınavlarım bitene kadar ayrılmak durumunda kalıyorum yarın bildirim yapacağım tabi :)
Eğer gelebilirsem sınavlardan sonra da gelirim yoğunluğuma bağlı olarak
Sabah görüşürüz
Cok guzel bir eksi canim, tebrik ediyorum :)günaydın herkesee! son 3 gündür kilom hep aynı; vardır bir hayır diyerek başlıyorum sdklfajs:
Geçen hafta: 81.4
Bu hafta: 80.2
Fark: 1.2
Yüzde: 1.47
Gelecek hafta için hedef kilo: 78.7
Eki Görüntüle 2647729
Uzme canini gecen hafta bende harika vermistim, bu hafta hic umudum yok..Tartıda +200 gr cıktım bu kdar az menuye nasıl oluyor anlamadım
@Milana firuze grup eşim özür dılerım senden gecen hafta bu beslenmeyle 1.4 vermıstım Bu hafta nasıl boyle oldu anlamadım
Reglım 15 gun oldu gecıkelı etkısı vardır sanırım
Bu mesajini simdi gordum gulum, bir onceki mesajimi dikkate alma..
Tamam canim tabiki , bende liste disinda takiliyorum biliyorsun, hicbir farki yok.Canım işe başlıyorum, bu ara forumda da aktif değilim yediklerimi yazıp birkaç yoruma bakabiliyorum. Emziriyorum , bazen kaçamaklarım oluyor, bir iki hafta daha durumuma bakıp öyle karar verelim mi hem takımı da yarım bırakmış olmam
hiiiyaa çok teşekkürlerCok guzel bir eksi canim, tebrik ediyorum :)
Siz hangi ülkedeydiniz canım?Gecenin su saati esimle sanal gerceklik oyunundan antreman yapiyoruz, ilkkez bu gece abur cubur yemedi sevgili esim, cok mutluyum..
Yalniz tartidan oyle gectim ki, suan ter icinde hiit antremani yapiyorum, siranin bana gelmesini bekliyorum.
Abd - California'da yasiyorum kuzum.Siz hangi ülkedeydiniz canım?
Harikasın Özge'cim.Gecenin su saati esimle sanal gerceklik oyunundan antreman yapiyoruz, ilkkez bu gece abur cubur yemedi sevgili esim, cok mutluyum..
Yalniz tartidan oyle gectim ki, suan ter icinde hiit antremani yapiyorum, siranin bana gelmesini bekliyorum.
Abd - California'da yasiyorum kuzum.
12 yil bitti burada yasayali.
Aslinda 10 yil Texasta yasadik, 2 yildirda buradayiz..
Aksine kaslar sisti simdiden , kac yuz tane squat yaptim bilmiyorum Filizim.Harikasın Özge'cim.Ödem filan kalmaz bence sabaha sende.
Bende beklemek istiyorum sabah uyaninca ama hemen bildirim yapiyorum, dur yarin biraz bekliyim, nasilsa liste disindayim :)Ben de biraz şiş uyandım. Su bile içmeden bekliyorum biraz daha ayılınca iner belki diye
Ne güzel bir aktivite hem hareket etmiş oluyorsun hem eşle gecirilen vakitAksine kaslar sisti simdiden , kac yuz tane squat yaptim bilmiyorum Filizim.
Facebook occulus diye bir sanal gerceklik seti piyasaya surdu.
Ilki kabloluydu, denemek icin calisanlarina verdiler biz tabi bayildik..
Sonra kablosuz yeni surumu cikti esim tabi dayanamayarak aldi hemen, ben giden paraya yanmistim ilk once ama suan aksamlarin eglencesi oldu :)) (esim abur cubur yemezse tabi )
Aaa ne guzel tesaduf olmus..exchange yaparken ben 1 sene wisconsin'de kaldım ama texas'a bir ziyaretimiz olmuştu, tek kelimeyle ba-yıl-mış-tım. istediğin yere taşın deseler ya viyana ya texas'a taşınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?