Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım işe başlıyorum, bu ara forumda da aktif değilim yediklerimi yazıp birkaç yoruma bakabiliyorum. Emziriyorum , bazen kaçamaklarım oluyor, bir iki hafta daha durumuma bakıp öyle karar verelim mi hem takımı da yarım bırakmış olmam

Canim hic sorun degil Allah kolaylik versin sinavlarinda :)
Dualarimdasin, guzel haberlerle don..

Uzme canini gecen hafta bende harika vermistim, bu hafta hic umudum yok..
Yalniz tarti fotodu ekleyerek bildirim yapiyoruz canim cuma gunleri..

Tamam canim tabiki , bende liste disinda takiliyorum biliyorsun, hicbir farki yok.
Kilolar gitsin yeter ki..

Gecenin su saati esimle sanal gerceklik oyunundan antreman yapiyoruz, ilkkez bu gece abur cubur yemedi sevgili esim, cok mutluyum..
Yalniz tartidan oyle gectim ki, suan ter icinde hiit antremani yapiyorum, siranin bana gelmesini bekliyorum.
Siz hangi ülkedeydiniz canım?

Gecenin su saati esimle sanal gerceklik oyunundan antreman yapiyoruz, ilkkez bu gece abur cubur yemedi sevgili esim, cok mutluyum..
Yalniz tartidan oyle gectim ki, suan ter icinde hiit antremani yapiyorum, siranin bana gelmesini bekliyorum.
Harikasın Özge'cim. Ödem filan kalmaz bence sabaha sende.

Abd - California'da yasiyorum kuzum.
12 yil bitti burada yasayali.
Aslinda 10 yil Texasta yasadik, 2 yildirda buradayiz..

exchange yaparken ben 1 sene wisconsin'de kaldım ama texas'a bir ziyaretimiz olmuştu, tek kelimeyle ba-yıl-mış-tım. istediğin yere taşın deseler ya viyana ya texas'a taşınırım.

Harikasın Özge'cim. Ödem filan kalmaz bence sabaha sende.
Aksine kaslar sisti simdiden , kac yuz tane squat yaptim bilmiyorum Filizim.
Facebook occulus diye bir sanal gerceklik seti piyasaya surdu.
Ilki kabloluydu, denemek icin calisanlarina verdiler biz tabi bayildik..
Sonra kablosuz yeni surumu cikti esim tabi dayanamayarak aldi hemen, ben giden paraya yanmistim ilk once ama suan aksamlarin eglencesi oldu :)) (esim abur cubur yemezse tabi )

Ne güzel bir aktivite hem hareket etmiş oluyorsun hem eşle gecirilen vakit
Benimki bu sıra öyle meşgul ki yüzünü göremiyorum, doktora bitmek üzere. Son çalışmaları yapıyor. Derin öğrenme üstüne, belki eşin bilgi sahibidir bu konuda

exchange yaparken ben 1 sene wisconsin'de kaldım ama texas'a bir ziyaretimiz olmuştu, tek kelimeyle ba-yıl-mış-tım. istediğin yere taşın deseler ya viyana ya texas'a taşınırım.
Aaa ne guzel tesaduf olmus..
Bana abdde nerede yasamak istersin deseler, California, New York, Boston, Coloradoyu secerim.
Fakat Texas benim 2. memleketim, 20 yasinda gelip , 10 yil yasadigim.
Tum arkadaslarim ,dostlarim , evim her seyim Texasta..
O yuzden Californianin cazibesine cok kapilmadan akilli uslu , canim anadolum Texasa donmek istiyorum:)
Sen nereye gitmistin canim Texasta, hayret genelde pek sevmezler Texasi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…