Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

15 temmuzda aciliyorsa, yakinda gorusursunuz insallah canim..
Sen iyi dusun, iyiyi cagir..
Cocuklar al benden de o kadar hergun kavga ediyorlar gun boyu :))
Hayaler hayatlar ışte ikinci kizima hamileyke: ekiz gibi olucaklar neredeysr iyi anlasicak hic kavga etmiycekler diye düşunuyordum, ama gercekler cok farkli. :)

Çikolatayı ödül olarak yedim aslında iyiyim canm bugün iki saat dersim vardı. Bilgisayar başında oturdum.
Ha dun odul yapmadinmi? Tamam o zaman canim ama yinede odulu sabah yada oglen yapmak daha dogru olur bence.

Kizlar ben ilk ogunumu yemeye geciyorum, kahvaltimi bitirip, sohbete gelecegim..
Esim sonunda uyandi, hesapta bugun ciftlige gidecektik , meyve toplamaya, gece uyumuyor, gunduz uyanmiyor esim ,yarasa mubarek..
Ciftlik bugun hayal oldu, 11de zor uyandirdik..
Insallah yarin gidebiliriz....

Hayaler hayatlar ışte ikinci kizima hamileyke: ekiz gibi olucaklar neredeysr iyi anlasicak hic kavga etmiycekler diye düşunuyordum, ama gercekler cok farkli. :)
Yok ya hu benim alnim kiris kiris oldu onlara yapmayin evladim, kavga etmeyin cocugum, bagirmayin oglum, vurma kardesine guzelim demekten :)))

Cumanin acisini cikartmissin canim, harika :)

Canim arkasinda yazan dogrudur ama bana cok az yazilmis gibi geldi kalorisi..
Inanmamamin sebebinin biride bu:
Uzerinde 0 kaliri yaziyor bunu tuketmeyi buraktim ama 2 hafta once almistim, tabi inanmadim fitosnu cektim sizede sormak icin untmusum.

Bencede hem artik yaz oldugu icinde su miktarini artirmaliyiz.

Seni tanimam icin gerekeni tabiki.
Misal bu haftaki hedefin kac.
Ben hedef koymayı sevmiyorum canım beni strese sokuyor bu fikir.bu hafta 82 çıktım 38 yaşındayım en büyük sorunum göbek bölgesi terazi burcuyum ilgileniyorsan1 oğlum var evdeyim işte böyle

Cavdara benziyor yazmıyor mu üstünde

Evet bende yazarken fark etdim bu gun nerdeyse hic proteyin yok, ama yarin olucak.
Birde ekmek resimi atdim az once onun ne ekmegi oldugu hakinda bir fikrin varmi.
1 dilimin 30 kalori civari.
30 kalori çok iyiymiş gri ekmek bı yerde çavdar ekmeği olarak geçiyor ama kalorisi 60 civarı sen yurtdışında mi yasiyorsun

elinize sağlık, bahçe sahibi olmak şahane bir şey benim için sıradan bir gün oldu, sabah 1 saat kadar yürüdüm de hep aynı rotadan sıkıldığım için biraz ara sokaklara daldım, bilmediğim güzel yerler keşfettim. şahane mezecilerin önünden geçtim, not aldım 65'e inince tekrar uğramak üzere

baştan etiketleyeyim sevgili eşimi, sonra unutuyorum sfjdas Yawrukush

sabah: aç karnına türk kahvesiyle 2 kurukayısı

+kahvaltı: 2 yumurta, zeytin, süzme peynir,maydonoz-dereotu, 2 salatalık, 2 ceviz, 1 dilim ekmek

akşamüzeri: 2-3 dilim muz

akşam: kıymalı bamya + salata

su: yatana kadar 2.5'u bulacağım. 2 kupa da yeşilçay içtim

spor: sabah aç karnına 50 dk yürüyüş + az sonra da 45 dakika adamı doğduğuna pişman etmeli bir kardiyo videosu.

Kahvaltı
Salatalık domates
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek

Öğlen
Semizotu çorbası 1 kase

Akşam
Zeytinyağlı fasulye sote 5 kaşık
4 kasik pirinc pilavi
1 bardak ayran

Ara sade türk kahvesi ( içerken şekilden şekle girdim )
3 tane kuru incir
2 litre su
Spor ;Çok halsizim sürekli uyumak istiyorum
Ev işleri balkon yıkadım. Yemek çamaşır.
Aomine Daiki

Selam kızlar ve sevgili eşim M minimalce_ bugün menüm
Sabah: 1,5 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir (1 kk ) 1 yeşil çay

ara: yarım dilim tiramisu. Geçen günden içimde kaldı yemesem çatlayacaktım

akşam:6 tane fırında mantar üstünde biraz kaşar peynir vardı
6 tane ufak köfte 2 yk pilav 2 dilim karpuz

Ara nescafe 3 kiraz

su: 2 lt
Spor; sabahtan 2 saat evi topladım dün akşamdan kalan dağınıklık oyuncaklar banyoya kadar girmiş
Pazara gidip geldim baya dolaştım
Sonra oğlumla ufak bi yürüyüş yapıp eve geldik onu yıkadım şimdi uyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…