- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Hayaler hayatlar ışte ikinci kizima hamileyke: ekiz gibi olucaklar neredeysr iyi anlasicak hic kavga etmiycekler diye düşunuyordum, ama gercekler cok farkli. :)15 temmuzda aciliyorsa, yakinda gorusursunuz insallah canim..
Sen iyi dusun, iyiyi cagir..
Cocuklar al benden de o kadar hergun kavga ediyorlar gun boyu :))
Ha dun odul yapmadinmi? Tamam o zaman canim ama yinede odulu sabah yada oglen yapmak daha dogru olur bence.Çikolatayı ödül olarak yedim aslındaiyiyim canm bugün iki saat dersim vardı. Bilgisayar başında oturdum.
Yok ya hu benim alnim kiris kiris oldu onlara yapmayin evladim, kavga etmeyin cocugum, bagirmayin oglum, vurma kardesine guzelim demekten :)))Hayaler hayatlar ışte ikinci kizima hamileyke: ekiz gibi olucaklar neredeysr iyi anlasicak hic kavga etmiycekler diye düşunuyordum, ama gercekler cok farkli. :)
Cumanin acisini cikartmissin canim, harika :)Sabah
Sade türk kahvesi
Ara
2 erik
2 kasik yoğurt
Öğle 14.00
10 yaprak sarmasi
3 hindi füme
1 sb ayran
Ara
Sütlü nescafe
Aksam 19.00
1 porsiyon tavuk sote
Salatalik
1 sb ayran
Su 3 lt
Spor parkta tempolu 45 dakika yürüdüm.
@cokofesttt
Ha ha ayni ben :)) valaha bazen cenem aciyor butun gunu bunlari demekten.Yok ya hu benim alnim kiris kiris oldu onlara yapmayin evladim, kavga etmeyin cocugum, bagirmayin oglum, vurma kardesine guzelim demekten :)))
Bencede hem artik yaz oldugu icinde su miktarini artirmaliyiz.Kizlar klasik cuma menüsü gibi abarttigimiz gunlerde, suyu da arttirmamiz lazimmis. Bircok doktoru dinledim.
Normalde 2 lt iciyorsak, 3 lt icmemiz lazimmis. Sindirimi kolaylastirsin diye. Tabiki bol egzersiz. En azindan hareketli olmamiz lazimmis.
İdareciler isteyince oluyor canmiyi olmana sevindim, haftasonu da ders oluyor mu, bilmiyordum :)
Kesinlikle haklısın canmmHa dun odul yapmadinmi? Tamam o zaman canim ama yinede odulu sabah yada oglen yapmak daha dogru olur bence.
Cok şaşırdım. Zero kolalar gibi bi mantığı mi var acaba. İlgincInanmamamin sebebinin biride bu:Eki Görüntüle 2648500
Uzerinde 0 kaliri yaziyor bunu tuketmeyi buraktim ama 2 hafta once almistim, tabi inanmadim fitosnu cektim sizede sormak icin untmusum.
Berki, bu arada bununda uzerinde gri ekmek yaziyor.Cok şaşırdım. Zero kolalar gibi bi mantığı mi var acaba. İlginc
Ben hedef koymayı sevmiyorum canım beni strese sokuyor bu fikir.bu hafta 82 çıktım 38 yaşındayım en büyük sorunum göbek bölgesi terazi burcuyum ilgileniyorsanSeni tanimam icin gerekeni tabiki.
Misal bu haftaki hedefin kac.
Cavdara benziyor yazmıyor mu üstündeMerhaba canim takim arkadaslarim.
Sabah: 8:00 2 dilim ekmek, 1 ck tereyagi, 1 ck dan az recel.
Oglen: 12:00 1 cukur tabakta domates corbasi, yaninda salata.
Aksam: 17:00 salata, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
Ara: kahve ve dut.
Su: 3 litre
Spor: 100 suguat, 100 mekik, 100 bacak cekme, 1 dk plank, 15 dk leslie, 15 dakika dans, 6000 adim.
matilda34
Yawrukush @asena87 @Ceydos
Eki Görüntüle 2648491 bu tam bugday ekmegimi? Cavdar ekmegimi?
30 kalori çok iyiymiş gri ekmek bı yerde çavdar ekmeği olarak geçiyor ama kalorisi 60 civarı sen yurtdışında mi yasiyorsunEvet bende yazarken fark etdim bu gun nerdeyse hic proteyin yok, ama yarin olucak.
Birde ekmek resimi atdim az once onun ne ekmegi oldugu hakinda bir fikrin varmi.
1 dilimin 30 kalori civari.
Aslinda bahcede calismak derken, epey toprak kazip, 2 saksi ekim yaptik oglumla..
Nane ve sogan-sarimsak :)
5 tanede marul kokunu suya koyduk, koklendirip ekecegiz..
Bakalim nasil olacak bahce maceramiz, gunun nasil gecti esim?
Olur canim idare ederiz tabi, arada telefondan girip yaz bize :)
Sanada guzel hafta sonlari canim..
Guzel bir gun olmus canim kacamaksiz, sohbete gelsene daha sIk, denk gelemiyoruz :)
Canim tekrar Allah esirgesin, nazarlardan korusun..
Bu sarki ogullarim ve benim en sevdigimiz sarkilardan biri :)
Cuma menusu :)))
Cok sevindim ,gozunaydin canim, darisi basima :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?